Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 7 martie 2018 – Primiti un cadou consistent pentru casa

Horoscop 7 martie 2018 – Primiti un cadou consistent pentru casa

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 7 martie 2018  Primiti un cadou consistent pentru casa

Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Puteti sa va faceti planuri de viitor. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Primiti un cadou care va impresioneaza.

 

TAUR

taur Horoscop 7 martie 2018  Primiti un cadou consistent pentru casa

Daca v-ati propus sa faceti schimbari in casa, azi sunt sanse sa faceti rost de banii necesari pentru a incepe lucrarile. Ca sa evitati neintelegerile cu partenerul de viata, mergeti impreuna la cumparaturi si stabiliti inca de acasa ce urmeaza sa cumparati.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 7 martie 2018  Primiti un cadou consistent pentru casa

Primiti un cadou consistent pentru casa. Se intrevede o zi foarte aglomerata, dar puteti avea realizari importante, care va vor produce o satisfactie deosebita. Puteti petrece seara acasa, impreuna cu prietenii care v-au dat o mana de ajutor.

 

RAC

rac Horoscop 7 martie 2018  Primiti un cadou consistent pentru casa

Un eveniment neasteptat ar putea sa va determine sa va puneti in aplicare mai devreme planurile de a face anumite modificari in locuinta. O persoana mai in varsta din familie v-ar putea oferi un ajutor financiar dar va incerca sa va impuna propriile idei.

 

 

LEU

leu Horoscop 7 martie 2018  Primiti un cadou consistent pentru casa

Sunteti preocupat de anumite probleme legate de locuinta. Descoperiti o ocazie favorabila de a rezolva o mare parte dintre probleme. Partenerul de viata este de acord cu initiativele dvs. Evitati speculatiile. Bazati-va pe intuitie!

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 7 martie 2018  Primiti un cadou consistent pentru casa

Simtiti de ceva vreme nevoia de a face anumite schimbari sau reparatii in casa, dar ati tot amanat din lipsa de timp sau de bani. Rezolvati problema banilor si puteti trece la treaba. Partenerul de viata nu e de acord cu toate ideile dvs., in special in privinta cheltuielilor.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 7 martie 2018  Primiti un cadou consistent pentru casa

 

Amanati intalnirile de afaceri programate pentru azi, pentru ca este posibil sa nu fiti in cea mai buna forma intelectuala si riscati sa luati decizii paguboase. Nu luati decizii importante azi. Este o zi buna pentru a petrece mai mult timp in familie si pentru a rezolva diverse mici probleme in casa.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 7 martie 2018  Primiti un cadou consistent pentru casa

Este o zi buna pentru a va ocupa de familie si de eventualele probleme ale caminului. V-ati propus sa cumparati un obiect de valoare pentru casa. S-ar putea ca o ruda apropiata sa va dea un sfat bun, ajutandu-va sa faceti o economie importanta. Nu luati nicio hotarare fara sa va consultati cu partenerul de viata!

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 7 martie 2018  Primiti un cadou consistent pentru casa

Daca intentionati sa faceti schimbari in casa, acum este un moment propice din punct de vedere astrologic. Este o zi buna pentru curatenie generala, reparatii, zugravit etc. Va puteti baza pe ajutorul rudelor si al prietenilor. Sfaturile unei rude ar putea tensiona atmosfera din familie.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 7 martie 2018  Primiti un cadou consistent pentru casa

Este o zi buna pentru a face in casa schimbarile la care va ganditi de ceva timp. Sunt sanse mari ca initiativa dvs. sa fie bine primita de partenerul de viata si sa contribuie la armonia din camin. Sunteti tentat sa cheltuiti mai mult decat va permite bugetul.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 7 martie 2018  Primiti un cadou consistent pentru casa

Aveti idei originale, apreciate de cei din jur, dar ar fi bine sa tineti cont si de parerile celorlalti. Nu este recomandat sa va implicati in activitati importante in afaceri sau pe plan profesional. O calatorie relaxanta nu poate fi decat benefica relatiei.

 

PESTI

pesti Horoscop 7 martie 2018  Primiti un cadou consistent pentru casa

Traversati o perioada favorabila relatiilor sentimentale si initiativelor cu privire la camin. O calatorie in interes profesional a fost anulata. Sunteti putin dezamagit, dar puteti profita de ocazie pentru a petrece mai mult timp impreuna cu cei dragi. Seara este posibil sa fiti invitat la prieteni.



    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!