Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 7 mai 2018 – Va indispune o problema sentimentala

Horoscop 7 mai 2018 – Va indispune o problema sentimentala

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 7 mai 2018  Va indispune o problema sentimentala

Planurile dvs. in legatura cu o afacere s-ar putea sa se dovedeasca nerealiste si sa nu se concretizeze asa cum ati sperat. Pentru a reusi ceea ce v-ati propus, fiti perseverent si apelati la ajutorul unei persoane cu experienta in domeniu. Primiti vizita unor prieteni de familie, cu care va simtiti foarte bine.

 

TAUR

taur Horoscop 7 mai 2018  Va indispune o problema sentimentala

La locul de munca nu aveti randamentul dvs. obisnuit, probabil din cauza simtului practic diminuat si a dificultatilor de concentrare. Din aceleasi cauze, ar putea fi afectate si relatiile cu colegii si cu prietenii. In acest context astral destul de dificil, evitati discutiile in contradictoriu si concentrati-va asupra problemelor prioritare.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 7 mai 2018  Va indispune o problema sentimentala

Va indispune o problema sentimentala si aveti tendinta sa va refugiati in munca. Propuneti-va obiective cat mai clare si nu refuzati ajutorul colegilor. Este o zi buna pentru introspectie si pentru a incerca sa intelegeti cum poate fi imbunatatita relatia de cuplu. O persoana mai in varsta v-ar putea sfatui cum sa rezolvati divergentele cu persoana iubita.

 

RAC

rac Horoscop 7 mai 2018  Va indispune o problema sentimentala

O zi dificila pentru Raci in plan profesional si in afaceri. Probleme pe care in alte zile le-ati fi rezolvat usor, acum vi se pot parea greu de abordat. Ocupati-va de chestiuni de rutina. Altfel, riscati sa va irositi energia si sa aveti probleme cu sanatatea. Intuitia nu prea va ajuta, dar va puteti baza pe sfaturile prietenilor.

 

 

LEU

leu Horoscop 7 mai 2018  Va indispune o problema sentimentala

Nu sunteti intr-o forma prea buna, desi aveti multe de rezolvat in plan profesional si in camin. Cei din jur ar putea sa considere ca ideile si proiectele dvs. sunt nerealiste sau greu de pus in aplicare. Atentie la tendinta de a va sustine cu insistenta punctul de vedere! Fiti mai flexibil in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata.

FECIOARA

fecioara Horoscop 7 mai 2018  Va indispune o problema sentimentala

La locul de munca s-ar putea ca relatiile cu colegii si cu superiorii sa fie destul de tensionate. Este influenta contextului astral de azi, pe care puteti incerca sa o atenuati printr-o atitudine cat mai amabila. Si relatiile cu cei dragi ar putea fi afectate. Acordati mai multa atentie problemelor din camin.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 7 mai 2018  Va indispune o problema sentimentala

Aveti un randament scazut la locul de munca. Amanati deciziile importante, semnarea documentelor oficiale si tranzactiile financiare. In plan sentimental, este momentul sa incercati sa intelegeti ce va doriti cu adevarat pe termen lung, pentru a evita o dezamagire mai tarziu.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 7 mai 2018  Va indispune o problema sentimentala

Nu sunteti foarte realist si ar fi bine sa nu incepeti nimic nou. Daca trebuie sa luati decizii sau sa semnati documente importante, mai asteptati cateva zile. Aveti o controversa cu partenerul de viata intr-o chestiune financiara. Pentru a evita tensionarea relatiei, fiti cat mai flexibil si dovediti ca sunteti dispus sa faceti concesii de dragul bunei intelegeri.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 7 mai 2018  Va indispune o problema sentimentala

Aveti o agenda foarte incarcata. Acordati prioritate sarcinilor de la locul de munca sau obligatiilor pe care vi le-ati asumat fata de partenerii de afaceri. Proiectele personale suporta amanare. Este o zi buna pentru a medita la o neintelegere cu persoana iubita.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 7 mai 2018  Va indispune o problema sentimentala

Inainte sa renegociati un contract sau o intelegere, verificati daca partenerul este multumit de ceea ce ati realizat pana acum. In caz contrar, exista riscul sa va alegeti cu pierderi pe termen lung. In plan sentimental, s-ar putea sa aveti ocazia sa lamuriti o chestiune la care va ganditi de ceva timp.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 7 mai 2018  Va indispune o problema sentimentala

S-ar putea sa fiti indispus din cauza unei probleme sentimentale. La locul de munca, aveti sanse sa reusiti tot ce v-ati propus, cu ajutorul unui coleg mai experimentat. Evitati speculatiile de orice fel si nu va izolati de prieteni!

 

PESTI

pesti Horoscop 7 mai 2018  Va indispune o problema sentimentala

Sunteti confuz si nerealist, iar ideile dvs. sunt gresit intelese de cei din jur. Atentie la tendinta de a va ocupa de mai multe lucruri in acelasi timp! Riscati sa sariti peste etape importante si sa fiti nevoit sa refaceti totul. Azi nu este indicat sa va ocupati de afaceri sau investitii, fiindca este posibil sa luati decizii gresite si sa iesiti in pierdere.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!