Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 6 mai 2015 – Luna in Leu, Soare sextil Jupiter, e vremea autopromovarii si a succesului

Horoscop 6 mai 2015 – Luna in Leu, Soare sextil Jupiter, e vremea autopromovarii si a succesului

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 6 mai 2015  Luna in Leu, Soare sextil Jupiter, e vremea autopromovarii si a succesului Aveti multe in plan sa faceti astazi si atentia voastra nu este chiar atat de distributiva. Este foarte important sa va alegeti „batalia” asupra careia sa va concentrati, ca sa aveti succes. Reputatia profesionala conteaza.

 

TAUR

taur Horoscop 6 mai 2015  Luna in Leu, Soare sextil Jupiter, e vremea autopromovarii si a succesului Mintea voastra este inovativa si gaseste noi cai de abordare a problemelor. Fiti flexibili, adaptabili, pentru ca sunt posibile schimbari bruste de plan. In privinta proiectelor, nu va grabiti, vor aparea oferte noi.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 6 mai 2015  Luna in Leu, Soare sextil Jupiter, e vremea autopromovarii si a succesului Nu va luati exact dupa instructiuni daca aveti ceva important de facut azi si nu trageti concluzii definitive daca aveti de analizat o situatie. Fiti flexibili si eliminati frustrarile, ca sa nu necajiti pe cei din jur.

 

RAC

rac Horoscop 6 mai 2015  Luna in Leu, Soare sextil Jupiter, e vremea autopromovarii si a succesului Asteptati-va azi la situatii neasteptate, dar norocoase. Partenerul de viata, parintii, va pot face surprize placute, sa va sustina un proiect sau pur si simplu sa va sprijine financiar, pentru ca aveti nevoie.

 

LEU

leu Horoscop 6 mai 2015  Luna in Leu, Soare sextil Jupiter, e vremea autopromovarii si a succesului Energiile creative sunt foarte puternice astazi, de aceea o sa fie destul de dificil sa va realizati multele idei. O atitudine rebela n-o sa va ajute la punerea in practica a ideilor, deci luati-o mai domol si mai inventiv.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 6 mai 2015  Luna in Leu, Soare sextil Jupiter, e vremea autopromovarii si a succesuluiTraditiile v-au prins intr-un dor nostalgic. Prezentul are nevoie de voi, asa ca nu ramaneti prea mult atarnati de trecutul indepartat. Iar in ceea ce priveste ce simtiti, nu conteaza zgomotul din jur, ci doar bataile inimii.

 

BALANTA

balanta Horoscop 6 mai 2015  Luna in Leu, Soare sextil Jupiter, e vremea autopromovarii si a succesului In familie se manifesta energiile competitive. Trebuie sa aveti grija cu cine intrati in „concurs”. Ar trebui sa gasiti alte cai de a concura cu membrii familiei, o cale care sa nu raneasca pe nimeni.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 6 mai 2015  Luna in Leu, Soare sextil Jupiter, e vremea autopromovarii si a succesului Ceva extrem de interesant se iveste azi in plan profesional. Oricat ar parea de realizabila aceasta afacere, tot trebuie sa planuiti strategia in detalii, iar acum nu prea aveti chef sa va puneti mintea la treaba.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 6 mai 2015  Luna in Leu, Soare sextil Jupiter, e vremea autopromovarii si a succesului Persoana iubita sau un copil creeaza astazi o mica drama. E vorba doar de o iesire temperamentala, nu trebuie sa va simtiti obligati sa-i puneti la punct. Desi, si voi sunteti cam impulsivi azi.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 6 mai 2015  Luna in Leu, Soare sextil Jupiter, e vremea autopromovarii si a succesului Relatiile cu membrii familiei pot fi cam tensionate azi si cearta pare sa inceapa din senin. De fapt, nu incepe chiar asa degeaba, ci in urma unor remarci sarcastice pe care le dati fara sa va ceara nimeni parerea.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 6 mai 2015  Luna in Leu, Soare sextil Jupiter, e vremea autopromovarii si a succesului Foarte veseli azi. Sa nu lasati pe nimeni sa va strice aceasta dispozitie, caci s-ar gasi vreunul care sa n-aiba de lucru si sa va necajeasca. Cea mai buna atitudine este sa radeti si mai tare, ca-i dezarmati.

 

PESTI

pesti Horoscop 6 mai 2015  Luna in Leu, Soare sextil Jupiter, e vremea autopromovarii si a succesului Azi vorbiti fara sa ganditi. Prea mult. Oamenii din jurul vostru, oamenii dragi, ar trebui sa stie ca nu vorbiti din suflet, ci doar din… gura. Puneti-i in garda inca de dimineata, altminteri veti lasa o impresie cel putin ciudata.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!