Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 6 februarie 2018 – Aveti o controversa cu persoana iubita

Horoscop 6 februarie 2018 – Aveti o controversa cu persoana iubita

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 6 februarie 2018  Aveti o controversa cu persoana iubita

Va tenteaza ideea de a incepe o noua afacere pe cont propriu pornind de la experienta acumulata in ultima vreme. Aveti sanse sa obtineti un profit frumos. In plan profesional, aprecierile superiorilor v-ar putea atrage invidia unor colegi. Este momentul sa le dovediti tuturor ca puteti fi un bun coleg.

 

TAUR

taur Horoscop 6 februarie 2018  Aveti o controversa cu persoana iubita

Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita si va bucurati de admiratia si respectul celor din jur. Puteti avea realizari deosebite in plan profesional si in afaceri. Aveti posibilitatea sa faceti o investitie importanta pentru casa. Ar fi bine sa va sfatuiti cu o ruda care are experienta in domeniu, dar avand grija sa evitati o discutie in contradictoriu.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 6 februarie 2018  Aveti o controversa cu persoana iubita

Va bucurati de o creativitate deosebita, care va poate ajuta sa realizati tot ce v-ati propus pentru azi in plan profesional sau in afaceri. Se pare ca incepe sa prinda contur un proiect referitor la o investitie sau o achizitie importanta. Aveti nevoie de relaxare si petreceti mai mult timp impreuna cu cei dragi.

 

RAC

rac Horoscop 6 februarie 2018  Aveti o controversa cu persoana iubita

In plan profesional sau in afaceri aveti ocazia sa va demonstrati competenta si sa-i impresionati pe colegi sau pe parteneri. Sunteti plin de energie si ar fi bine sa profitati de acest context astral favorabil pentru a va ocupa de lucrari dificile. Aveti o discutie delicata cu un prieten, pe teme financiare. Ar putea fi vorba despre un imprumut.

 

 

LEU

leu Horoscop 6 februarie 2018  Aveti o controversa cu persoana iubita

Este o zi buna pentru a face o schimbare la care va ganditi de mai mult timp, fie in plan profesional, fie in plan sentimental. Este posibil sa vi se propuna o colaborare avantajoasa. In general, nu se intrevad probleme relationale, dar temperati-va tendinta de a fi prea exigent cu o persoana apropiata.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 6 februarie 2018  Aveti o controversa cu persoana iubita

Nu reusiti sa faceti tot ce v-ati propus, din cauza unor evenimente neprevazute. Puteti recupera o mare parte din intarziere daca va pastrati calmul si va concentrati asupra chestiunilor importante. O conversatie cu o persoana apropiata v-ar putea conduce la ideea unei afaceri in care puteti folosi cunostinte si aptitudini pe care le aveti deja.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 6 februarie 2018  Aveti o controversa cu persoana iubita

 

Este foarte posibil sa se petreaca un eveniment deosebit in plan sentimental sau in relatia cu o persoana apropiata. Contextul astral favorizeaza relatiile de parteneriat, intalnirile de afaceri si investitiile pentru camin. Puteti sa va bazati pe intuitie. Primiti o veste buna de la un prieten.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 6 februarie 2018  Aveti o controversa cu persoana iubita

Se pare ca sunteti foarte bine dispus, iar relatiile cu cei din jur decurg fara probleme. Chiar daca situatia financiara nu este grozava, puteti avea succes in societate si in toate activitatile legate de camin. Va relaxati in compania prietenilor. Aveti grija sa nu monopolizati conversatia!

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 6 februarie 2018  Aveti o controversa cu persoana iubita

Aveti de rezolvat numeroase probleme care nu suporta amanare. Pentru a duce totul la bun sfarsit, organizati-va cat mai riguros. Puneti la cale o afacere pe cont propriu. Contextul astral de azi va ajuta sa faceti planuri realiste, dar ar fi bine sa va sfatuiti cu o persoana care are experienta in domeniu.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 6 februarie 2018  Aveti o controversa cu persoana iubita

Situatia financiara este stabila, dar sunteti nemultumit din cauza ca inca nu apar rezultatele muncii depuse in ultima perioada. Fiti perseverent si dati dovada de rabdare. Este de asteptat sa fiti intr-o forma intelectuala foarte buna. Puteti avea realizari importante la locul de munca sau in afaceri si chiar sa concepeti proiecte noi.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 6 februarie 2018  Aveti o controversa cu persoana iubita

Colaborati foarte bine cu un coleg de munca sau cu un partener de afaceri si aveti sanse sa puneti la cale un proiect original si ambitios. Relatiile cu persoana iubita ar putea trece printr-un moment delicat. Daca sunteti dispus sa discutati cu calm si rabdare, totul se poate rezolva usor.

 

PESTI

pesti Horoscop 6 februarie 2018  Aveti o controversa cu persoana iubita

Relatia cu persoana iubita este destul de incordata. Amanati orice discutie serioasa si asteptati ca atmosfera sa se detensioneze. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti o scurta calatorie in interes profesional, care se anunta destul de dificila. Fiti foarte atent la acte.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!