Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 5 noiembrie 2018 – Se schimba circumstantele, se schimba si planurile

Horoscop 5 noiembrie 2018 – Se schimba circumstantele, se schimba si planurile

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 5 noiembrie 2018  Se schimba circumstantele, se schimba si planurile Banii devin un subiect de ingrijorare. Partea buna este ca reveniti cu picioarele pe pamant si o sa fiti mult mai calculati. Drept rezultat, o sa fiti in stare sa va sustineti singuri financiar, ceea ce inseamna independenta.

 

TAUR

taur Horoscop 5 noiembrie 2018  Se schimba circumstantele, se schimba si planurile Soarele va reaminteste care va sunt responsabilitatile in cadrul familial si in cel profesional. Asumati-va cu tandrete promisiunile familiale, care va ofera si o anumita relaxare. De maine, intrati in priza.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 5 noiembrie 2018  Se schimba circumstantele, se schimba si planurile Multa treaba de facut, mult stres acumulat. Pana si conversatiile au astazi tendinta de a fi extrem de serioase. Puteti scapa de presiune daca va „parcelati” munca si o impartiti cu generozitate cu ceilalti.

 

RAC

rac Horoscop 5 noiembrie 2018  Se schimba circumstantele, se schimba si planurile Realitatea se insinueaza in viata voastra foarte pregnant. Bineinteles ca veti deveni mai seriosi, mai responsabili si mai eficienti. Tot o dovada de responsabilitate ar fi si sa nu faceti promisiuni, ca va jucati cu „zarurile”!

 

LEU

leu Horoscop 5 noiembrie 2018  Se schimba circumstantele, se schimba si planurile Membrii familiei asteapta mai mult de la voi? Probabil ca au dreptate. Ca sa va simtiti tot lei, eliminati din start presiunea pe care familia vrea s-o exercite asupra voastra, apoi rezolvati-i cerintele. Asa, fiindca vreti voi.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 5 noiembrie 2018  Se schimba circumstantele, se schimba si planurile Ziua debuteaza intr-un fel, apoi o ia in cu totul alta directie, din cauza comunicarii defectuoase. Cuvintele voastre au o forta deosebita, asa ca aveti grija ce spuneti. Va asumati responsabilitati excesive, din lipsa de parteneri.

 

BALANTA

balanta Horoscop 5 noiembrie 2018  Se schimba circumstantele, se schimba si planurile Obligatiile financiare isi fac simtita prezenta. Evitati persoanele care se tot agata de voi cerand ajutoare financiare, pentru ca din cauza acestora ati ramas in urma cu niste plati. Munciti mult azi, dar in beneficiul vostru.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 5 noiembrie 2018  Se schimba circumstantele, se schimba si planurile Aveti multa energie pentru a va rezolva problemele de detalii si a va schimba mediul inconjurator dupa plac. Chiar daca actiunile voastre nu se bucura de sprijinul asteptat, corectitudinea deciziilor va da putere.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 5 noiembrie 2018  Se schimba circumstantele, se schimba si planurile Reminiscente ale trecutului apar meteoric in prezent. O cunostinta veche are nevoie de prezenta voastra, de compasiunea voastra, de ajutorul vostru. O sa va simtiti mai bine si voi si acea persoana daca dati curs acestei chemari.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 5 noiembrie 2018  Se schimba circumstantele, se schimba si planurile Prieteniile intra sub microscop. Teste si trieri, cam asa se face lista cu adevaratii prieteni. Ca sa nu pierdeti multa vreme, va sfatuim sa incepeti cu prietenii vechi, acestia sunt de regula loiali si usor de testat.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 5 noiembrie 2018  Se schimba circumstantele, se schimba si planurile O noua pozitie, noi responsabilitati. Dar, sa nu va amagiti, aceasta inseamna pierderea unor libertati la care tineati. Noua pozitie este de testare, trebuie sa va demonstrati competenta. Cuceriti prin magnetism.

 

PESTI

pesti Horoscop 5 noiembrie 2018  Se schimba circumstantele, se schimba si planurile O problema serioasa trebuie abordata astazi, asa ca reveniti cu picioarele pe pamant. Aveti nevoie sa deveniti mai productivi, mai eficienti, mai practici. Lectiile acumulate in ultima vreme trebuie implementate.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!