Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 5 aprilie 2018 – Limitati-va la activitati simple

Horoscop 5 aprilie 2018 – Limitati-va la activitati simple

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 5 aprilie 2018  Limitati va la activitati simple

Este posibil sa fiti excesiv de sensibil si sa resimtiti o stare de confuzie. Nu este exclus ca relatiile cu cei din jur sa se tensioneze din cauza unor neintelegeri. Amanati deciziile importante, care pot avea implicatii serioase in activitatea profesionala sau in afaceri. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane apropiate, pentru ca se pare ca intuitia nu va poate fi de mare ajutor azi.

 

TAUR

taur Horoscop 5 aprilie 2018  Limitati va la activitati simple

Deveniti irascibil din cauza ca nu reusiti sa terminati la timp o lucrare importanta. Tinand cont ca va lipseste simtul practic, amanati activitatile dificile si sa va limitati la chestiuni de rutina. Oboseala acumulata va reduce capacitatea de concentrare. Relaxati-va si petreceti mai mult timp impreuna cu persoana iubita.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 5 aprilie 2018  Limitati va la activitati simple

S-ar putea sa fiti nevoit sa cumparati un obiect de valoare pentru camin. Ar fi bine sa va consultati cu familia si sa nu va grabiti sa luati o decizie azi. Amanati rezolvarea problemelor dificile, fiindca exista riscul sa faceti greseli de neatentie. Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa fie foarte bune. Aveti posibilitatea sa petreceti momente romantice si sa faceti o scurta calatorie impreuna.

 

RAC

rac Horoscop 5 aprilie 2018  Limitati va la activitati simple

S-ar putea sa fiti deosebit de sensibil si sa nu va puteti concentra, riscand sa nu luati cele mai bune decizii. Evitati activitatile dificile, care necesita putere de concentrare, precum si deciziile privind investitiile. Puteti sa va ocupati de chestiuni de rutina. Ar fi bine sa acordati mai mult timp odihnei si relatiei cu persoana iubita.

 

 

LEU

leu Horoscop 5 aprilie 2018  Limitati va la activitati simple

Sunteti indispus din cauza unor dificultati financiare. Puteti sa cautati solutii, dar nu este recomandabil sa luati azi o decizie. Amanati discutiile importante in plan profesional sau in afaceri, fiindca exista riscul unor neintelegeri cu consecinte mai mult sau mai putin grave pe termen lung. In relatiile cu prietenii si cu familia ar fi bine sa evitati controversele si sa fiti cat mai diplomat.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 5 aprilie 2018  Limitati va la activitati simple

Sunteti indispus sau resimtiti o stare de confuzie si riscati sa tensionati relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Nu este o zi buna pentru a incepe un proiect nou sau pentru a negocia conditiile unui parteneriat. Relatia cu persoana iubita poate decurge fara probleme deosebite daca aveti grija sa fiti diplomat si sa evitati subiectele de conversatie care pot conduce la cearta.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 5 aprilie 2018  Limitati va la activitati simple

Daca incepeti ziua cu o stare de indispozitie si cu dificultati de concentrare, nu este cazul sa va ingrijorati: este efectul configuratiei astrale de azi. La locul de munca sau in afaceri, o persoana cu autoritate ar putea incerca sa isi impuna punctul de vedere. Nu provocati o controversa, fiindca exista riscul sa se ajunga la un conflict cu consecinte pe termen lung.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 5 aprilie 2018  Limitati va la activitati simple

Un eveniment neprevazut va obliga sa va schimbati programul stabilit pentru azi. Faceti cunostinta cu o persoana care are experienta in domeniul dvs. de activitate si ar putea sa va fie de ajutor in viitor. Se intrevede o seara placuta in compania unor persoane apropiate.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 5 aprilie 2018  Limitati va la activitati simple

Nu sunteti in apele dvs. si nu va simtiti in stare de efort intelectual. Cauza ar putea fi oboseala acumulata in ultima vreme, dar si contextul astral destul de dificil. Limitati-va la activitati simple, de rutina, si odihniti-va mai mult. Daca sunteti invitat la o reuniune cu persoane apropiate, ar fi bine sa profitati de ocazie, dar avand grija sa evitati excesele.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 5 aprilie 2018  Limitati va la activitati simple

Contextul astral al zilei v-ar putea induce o stare de nervozitate din cauza careia exista riscul sa provocati o cearta cu un coleg de munca sau un partener de afaceri. Sunt sanse sa va regasiti calmul dvs. obisnuit si aveti posibilitatea sa rezolvati cateva chestiuni de rutina.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 5 aprilie 2018  Limitati va la activitati simple

Este posibil ca simtul practic si capacitatea de concentrare sa fie diminuate. Ar fi bine sa amanati activitatile dificile si deciziile importante. A doua parte a zilei este favorabila calatoriilor scurte in interesul familiei. Cel mai bun mod de a va relaxa mental ar fi o activitate care presupune efort fizic moderat.

 

PESTI

pesti Horoscop 5 aprilie 2018  Limitati va la activitati simple

La locul de munca sau in afaceri, s-ar putea sa aveti de finalizat o activitate importanta la care lucrati de mai mult timp. Nu va grabiti si aveti grija sa evitati o cearta cu un coleg sau cu un asociat. Primiti o veste despre o persoana apropiata. Daca trebuie sa plecati la drum, verificati cu mare atentie actele si bagajele.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!