Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 5 aprilie 2017 – Luna in Fecioara ne pune la munca

Horoscop – 5 aprilie 2017 – Luna in Fecioara ne pune la munca

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  5 aprilie 2017  Luna in Fecioara ne pune la muncaSunteti lipsiti de rabdare, dar se pare ca va gasiti nasul, in persoana unuia din anturajul vostru, care se dovedeste foarte recalcitrant. In ciuda nervozitatii voastre, tot voi veti fi impaciuitorii.

 

 

TAUR

taur Horoscop  5 aprilie 2017  Luna in Fecioara ne pune la muncaVa simtiti foarte in forta, foarte norocosi. De aceea aveti tendinta sa promiteti marea cu sarea, ca toata lumea sa se simta bine. Sa nu va mirati daca lumea aia rea va va cere sa va tineti de cuvant.

 

GEMENI

gemeni Horoscop  5 aprilie 2017  Luna in Fecioara ne pune la muncaMunca in echipa va place, numai daca voi sunteti cei care conduc. Altminteri, exercitarea puterii nu si-ar avea sensul. Aveti tendinte oarecum dictatoriale si s-ar putea sa va luati la harta cu colegii.

 

 

RAC

rac Horoscop  5 aprilie 2017  Luna in Fecioara ne pune la muncaTreceti brusc de la dorinte sexuale foarte puternice la cele sfinte! Viata spirituala va incita acum, alaturi de evenimente culturale, ce implica muzica, arta, teatru, film. Oleaca de lene e de bonton.

 

 

LEU

leu Horoscop  5 aprilie 2017  Luna in Fecioara ne pune la muncaNu sunteti apti sa luati decizii, asa ca fugiti de oricine vrea sa va puna in carca vreo problema. Va intereseaza evenimentele mondene, in special premierele, asa ca gasiti motive de chiul.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  5 aprilie 2017  Luna in Fecioara ne pune la muncaStiti ce vreti si nu admiteti sa va stea cineva in cale. Sunteti dominanti, lipsiti de maniere uneori, dar fata de cei ce va gresesc. Insa, va atingeti scopurile. Munciti mai mult, neavand incredere in altii.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  5 aprilie 2017  Luna in Fecioara ne pune la muncaVai de noi, ce afectuosi sunteti! Si ce chef de socializare aveti! Prietenii apropiati, partenerii de viata, rudele dragi, pot veni acum cu totii in preajma voastra, ca n-o sa-i intrebati: „Scopul si durata vizitei?”

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop  5 aprilie 2017  Luna in Fecioara ne pune la muncaFoarte ospitalieri si darnici. Daca vreun prieten are nevoie de ceva de la voi, imediat ii sariti in ajutor. Pana si ambitiile profesionale vi s-au estompat, devenind extrem de relaxati si placuti la vorba si fapta.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  5 aprilie 2017  Luna in Fecioara ne pune la muncaSunteti in plin proces creativ si sunteti atat de entuziasmati, incat nimeni si nimic nu va poate sta in cale. Nu conteaza in ce domeniu lucrati, imaginatia voastra o sa coaca noutati originale.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  5 aprilie 2017  Luna in Fecioara ne pune la muncaPosibil sa primiti niste vesti care sunt promitatoare pentru viitor. Domeniul informatiilor sunt capitale pentru actiunile voastre: sa primiti date, sa le coroborati cu altele sau doar sa le dati mai departe.

 

VARSATOR

varsator Horoscop  5 aprilie 2017  Luna in Fecioara ne pune la muncaCea mai buna perioada pentru cariera voastra. Aveti idei, aveti valoare, va mai trebuie chestia aia mercantila „cu ce”. Vehiculul pentru sprijinul material este asistenta. Oferiti-va serviciile de consiliere!

 

PESTI

pesti Horoscop  5 aprilie 2017  Luna in Fecioara ne pune la muncaCel mai bine va veti simti azi daca va inchideti in casa, opriti telefoanele si nu raspundeti daca suna cineva la usa. De ce sa suferiti voi, cand pot suferi cei ce va cauta, cu tot felul de doleante?!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!