Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 4 septembrie 2017 – Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirate

Horoscop 4 septembrie 2017 – Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirate

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 4 septembrie 2017  Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirateIntuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirate in activitatea profesionala. Daca vi se propune asocierea intr-o noua afacere, nu va grabiti sa refuzati! Perspectivele par sa fie foarte promitatoare. Evitati discutiile aprinse si relaxati-va mai mult.

 

TAUR

taur Horoscop 4 septembrie 2017  Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirateEste posibil sa decideti sa amanati o calatorie lunga in interesul familiei, din cauza dificultatilor financiare. Astazi, insa, aveti posibilitatea sa puneti la cale proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati o decizie buna pentru viitor.

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop 4 septembrie 2017  Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirateSe contureaza o zi excelenta in afaceri, cu intalniri fructuoase si planuri de viitor bine concepute. Investitiile pe termen lung sunt favorizate. Traversati o perioada in care puteti rezolva multe probleme financiare. Este posibil sa fiti in centrul atentiei intr-un grup de prieteni.
 

RAC

rac Horoscop 4 septembrie 2017  Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirateAveti sanse mari de succes in activitatile desfasurate in camin, dar si in afaceri. Partenerii va apreciaza propunerile, dar nu incepeti mai multe activitati simultan, pentru ca riscati sa nu finalizati nimic. Consultati-va si cu partenerul de viata!
 

LEU

leu Horoscop 4 septembrie 2017  Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirateEste o zi buna pentru a lua decizii importante in privinta relatiilor sentimentale si parteneriale. Chiar daca situatia financiara nu va satisface pe deplin, nu este cazul sa va ingrijorati. Banii vor aparea la momentul oportun.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 4 septembrie 2017  Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirateIntuitia va ajuta sa gasiti o metoda originala pentru a face schimbari importante in viata sociala. Pentru aceasta, va fi nevoie sa faceti un compromis cu ceilalti membri ai familiei, dar si cateva drumuri scurte impreuna cu un prieten.

 

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 4 septembrie 2017  Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspiratePuteti avea un succes deosebit in activitatile intelectuale si in societate. Este posibil sa incasati o suma importanta de bani dintr-o colaborare. Faceti planuri de viitor cu un prieten bun.

 

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 4 septembrie 2017  Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirateS-ar putea sa intampinati dificultati pe plan sentimental si sa fiti nevoit sa luati o decizie importanta. In afaceri, puteti sa faceti proiecte de viitor si sa va puneti in aplicare cunostintele teoretice. Aveti sanse sa obtineti beneficii considerabile.
 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 4 septembrie 2017  Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirateEste o zi favorabila realizarilor pe plan social si material, dar sa nu va asteptati ca rezultatele sa apara imediat! S-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie neplanificata. Pare sa fie o deplasare in interes de afaceri, care va ofera o sansa nesperata.

 

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 4 septembrie 2017  Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirateSe pare ca sunteti in forma si va puteti adapta cu usurinta la situatii noi. Rezolvati cateva probleme ale familiei si chiar ii ajutati pe altii sa isi rezolve problemele. Nu exagerati cu sfaturile!

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop 4 septembrie 2017  Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirateSe pare ca sunteti intr-o forma intelectuala deosebita, care va faciliteaza relatiile cu cei din jur. Sunteti capabil sa ascultati cu atentie problemele celorlalti si sa le oferiti sfaturi utile. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti invitat la o petrecere.

 

PESTI

pesti Horoscop 4 septembrie 2017  Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirateAveti posibilitatea sa demarati cu bine o noua afacere. De asemenea, puteti face planuri de viitor in legatura cu o investitie pe termen lung. Partenerul de viata va sustine. Evitati speculatiile!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!