Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 4 mai 2018 – S-ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou

Horoscop 4 mai 2018 – S-ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 4 mai 2018  S ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou

Sunteti indispus si nevoia sa faceti o pauza. Este o zi buna pentru introspectie si pentru a analiza ce ati putea indrepta in relatiile cu cei apropiati. Aveti nevoie de momente de solitudine si meditatie, dar nu va izolati total de cei din jur. Problemele care va preocupa nu sunt chiar atat de grave cum credeti.

 

TAUR

taur Horoscop 4 mai 2018  S ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou

Nu este o zi favorabila calatoriilor, iar sansele de castiguri financiare sunt reduse. Resimtiti o stare de inhibitie si o lipsa de sociabilitate care v-ar putea crea dificultati la locul de munca si in plan social. Fiti mai comunicativ.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 4 mai 2018  S ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou

Sunteti putin inhibiat, motiv pentru care puteti avea dificultati de comunicare. Evitati discutarea unor chestiuni importante la locul de munca sau in afaceri. Nu este o zi buna pentru intruniri cu prietenii. Nu este recomandat sa cumparati obiecte de valoare sau sa luati decizii privind investitiile.

 

RAC

rac Horoscop 4 mai 2018  S ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou

Va simtiti neglijat, sau poate ca in ultima vreme ati fost nevoit sa va ocupati numai de ceilalti si sa va neglijati propriile dorinte. Puteti incerca sa va clarificati ce simtiti si ce schimbari v-ati dori, dar nu luati nicio decizie astazi. Starea depresiva pe care s-ar putea sa o resimtiti este efectul configuratiei astrale de azi si este trecatoare.

 

 

LEU

leu Horoscop 4 mai 2018  S ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou

Nu este o zi favorabila intalnirilor si discutiilor importante, fiindca este posibil sa resimtiti o stare de inhibitie care va impiedica sa va exprimati clar. La locul de munca sau in afaceri, ocupati-va de activitati de rutina si amanati achizitiile si investitiile. Relaxati-va si faceti planuri de viitor pentru familie.

FECIOARA

fecioara Horoscop 4 mai 2018  S ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou

Simtiti nevoia sa schimbati ceva sau sa incepeti un proiect nou. Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si activitatilor casnice. Colegii sau partenerii de afaceri ar putea sa nu va aprecieze ideile asa cum v-ati asteptat. Nu semnati documente importante si amanati eventualele negocieri.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 4 mai 2018  S ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou

Se intrevad multe probleme de rezolvat, dar aveti suficienta energie pentru a duce totul la bun sfarsit. Intampinati dificultati de natura financiara, dar azi nu este indicat sa luati decizii in acest domeniu. Acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale si familiei.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 4 mai 2018  S ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou

La locul de munca sau in afaceri este o zi buna pentru a face o analiza a relatiilor cu colegii sau cu partenerii si pentru a incerca sa gasiti modalitati de a colabora mai placut si mai eficient. Amanati activitatile importante si ocupati-va de chestiuni de rutina. Aveti sanse sa lamuriti o problema care v-a afectat relatia cu persoana iubita in ultima vreme.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 4 mai 2018  S ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou

S-ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou. Nu va pripiti, fiindca este de asteptat ca simtul practic si capacitatea de concentrare sa fie reduse. Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita si aveti sanse sa petreceti impreuna o seara romantica.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 4 mai 2018  S ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou

Nu sunteti foarte comunicativ, motiv pentru care relatiile sociale si sentimentale pot avea de suferit. Aveti tendinta sa judecati cu prea multa exigenta colaborarea cu cei din jur si chiar propriile realizari. Nu luati decizii pe termen lung si nu incepeti proiecte noi.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 4 mai 2018  S ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou

Sunteti intr-o forma intelectuala foarte buna si puteti avea realizari frumoase la locul de munca sau in afaceri. Sunt favorizate si activitatile legate de familie si camin. Ca sa puteti duce la bun sfarsit tot ce v-ati propus pentru azi, ar fi bine sa faceti o lista de prioritati si sa va organizati riguros timpul.

 

PESTI

pesti Horoscop 4 mai 2018  S ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou

Simtiti nevoia sa stati de vorba cu o persoana apropiata despre anumite probleme sentimentale. Va simtiti neglijat sau aveti impresia ca nu reusiti sa faceti fata tuturor obligatiilor pe care vi le-ati asumat, atat in plan profesional cat si acasa. Puteti sa cautati solutii la problemele care va preocupa, dar nu luati decizii pe termen lung.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!