Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 31 martie 2017 – Luna in Berbec, agitati pentru schimbari

Horoscop – 31 martie 2017 – Luna in Berbec, agitati pentru schimbari

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  31 martie 2017  Luna in Berbec, agitati pentru schimbariFoarte multa energie creativa. Faceti descoperiri spectaculoase in interiorul vostru! O adevarata bogatie! Solutii noi la probleme vechi, alternative interesante la rutina zilnica, spontaneitate in conversatii.

 

 

TAUR

taur Horoscop  31 martie 2017  Luna in Berbec, agitati pentru schimbariConexiunile sunt foarte rapide, de aceea puteti gasi solutii unde altii nici nu le cauta. Sunteti agitati, pe masura ce evenimentele ce tin de serviciu si de viata personala se desfasoara cu repeziciune.

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop  31 martie 2017  Luna in Berbec, agitati pentru schimbariRelatiile de familie sunt tensionante, pentru ca fiecare membru pare ca vrea ceva de la voi. „Pare”, pentru ca nici comunicarea nu e grozava si nu intelegeti ce vor. Debarasati-va cu diplomatie de ceea ce va streseaza.

 

 

RAC

rac Horoscop  31 martie 2017  Luna in Berbec, agitati pentru schimbariNu suferiti obligatiile familiale, constrangerile la locul de munca, birocratia etc. Toate acestea va pot tensiona relatiile cu membrii familiei, cu sefii, cu autoritatile. Recurgeti la solutii neconventionale.

 

 

LEU

leu Horoscop  31 martie 2017  Luna in Berbec, agitati pentru schimbariPasiunea e in crestere, mai ales ca este o perioada foarte buna pentru a lucra la relatiile romantice, a repara ce a fost deteriorat sau a construi ceva nou. Dorinta de a va exprima pasiunea se poate materializa in actiuni spectaculoase.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  31 martie 2017  Luna in Berbec, agitati pentru schimbariSunteti gata sa acceptati orice schimbare in viata voastra personala. Nu este usor sa acceptati inevitabilul (pe care, totusi, ati vrut sa-l evitati), de aceea sunteti oarecum bulversati. Atentie la accidente casnice.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  31 martie 2017  Luna in Berbec, agitati pentru schimbariFiti mai energici, trebuie sa credeti in succes ca sa-l obtineti. Posibile neintelegeri cu apropiatii din cauza ca nu va exprimati clar ceea ce simtiti. E o ratiune absurda care va impiedica sa fiti absolut sinceri.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop  31 martie 2017  Luna in Berbec, agitati pentru schimbariImaginatia este extrem de bogata si va croieste planuri nu neaparat de neatins, dar care, categoric, au nevoie de adaptari la realitate. Iesiti cu prietenii la o agapa, o sa va coboare nitel cu picioarele pe pamant.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  31 martie 2017  Luna in Berbec, agitati pentru schimbariCopilul din voi iese la suprafata si are chef de joaca, transformandu-va in niste persoane foarte speciale azi, pline de sarm si chiar unici in modul de a va exprima. Sunteti deschisi oricarei prietenii, ceea ce v-a aduce foloase.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  31 martie 2017  Luna in Berbec, agitati pentru schimbariCresc problemele, din cauza ca nu v-ati mai facut de multa vreme o informare la zi in domeniile in care va desfasrati activitatea. Sunteti practici de la natura, dar e bine sa fiti in pas cu descoperirile.

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop  31 martie 2017  Luna in Berbec, agitati pentru schimbariIntalnire de gradul III, recomandata de astre, chiar daca voi preferati contactele virtuale, pe net. E timpul sa lasati lenea la o parte si sa iesiti sa va intalniti perechea face to face. Sentimentele se vor exprimate deschis.

 

 

PESTI

pesti Horoscop  31 martie 2017  Luna in Berbec, agitati pentru schimbariPuteti cadea victime propriilor curiozitati. Nu e bine sa va bagati nasul unde nu va fierbe oala, caci s-ar putea sa va frigeti. Sunteti foarte impresionabili, deci nici nu trebuie sa va luati dupa ce va spune unul sau altul.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!