Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 31 Iulie 2017 – Legati o prietenie noua cu cineva

Horoscop 31 Iulie 2017 – Legati o prietenie noua cu cineva

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 31 Iulie 2017  Legati o prietenie noua cu cinevaHaide, ca astazi nu veti cheltui nimic. Dinamismul vostru este la pamant, vreti sa stati in casa si sa va odihniti. Numai ca prietenii vostri vor sa imparta cu tine idei, planuri… Si nu ai scapare, trebuie sa le canti in struna.

 

TAUR

taur Horoscop 31 Iulie 2017  Legati o prietenie noua cu cinevaV-ar placea sa va petreceti ziua intinsi pe covor, cu o carte in mana. Dar in jurul vostru este mare agitatie, caci partenerul vrea sa va scoata din pepeni cu orice pret.Trebuie sa fiti diplomati, sa evitati certurile inutile. Rezistati eroic pana spre searaa, cand totul va reveni la normal.

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop 31 Iulie 2017  Legati o prietenie noua cu cinevaCuriozitatea voastra nativa va fi astazi mult mai ascutita, caci nu stiti ce pun la cale partenerul si prietenii tai. De fapt acestia fac planuri pentru organizarea unor jocuri in echipa si nu mare va va fi mirarea cand va veti descoperi noi hobby-uri care iti vor trezi un interes mare.

 

 

RAC

rac Horoscop 31 Iulie 2017  Legati o prietenie noua cu cineva Veti fi plini de bunavointa fata de familia voastra, gata pentru a-ti rasfata partenerul si copiii. Aveti grija cum va stapaniti impulsurile, caci reactionati urat la cea mai mica remarca pe care o vedeti ca fiind negativa. Din fericire aceste reactii vor fi de scurta durata.

 

 

LEU

leu Horoscop 31 Iulie 2017  Legati o prietenie noua cu cinevaSunteti plini de energie, sunteti gata sa construiti mai multe proiecte pentru maine, dar aveti grija sa nu cadeti de pe cal. Incearca sa acceptati, fara sa o luati ca un afront personal, ca este posibil ca cei dragi sa actioneze in mod independent.

 

 

FECIOARA

 

fecioara Horoscop 31 Iulie 2017  Legati o prietenie noua cu cinevaInima voastra este mereu sfasiata, prinsa intre pasiune si ratiune… Nu este usor sa fii pe jumatate rau si pe jumatate intelept. Veti avea nevoie sa eliminati anumite tensiuni interne, facand sport si activitate in aer liber.

 

 

 

BALANTA
balanta Horoscop 31 Iulie 2017  Legati o prietenie noua cu cinevaSimtiti nevoia sa fiti un pic impulsionati si motivati astazi. Partenerul va intelege si va canta in struna, deci totul este bine! Sa speram ca veti aprecia asta.

 

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 31 Iulie 2017  Legati o prietenie noua cu cinevaAtentie, astazi s-ar putea sa fiti un pic agresiv cu cei dragi. Unii dintre prietenii vostri chiar s-ar putea supara. Incercati sa fiti tolerant si va izolati, daca este necesar. Nu este necesar sa socializati, daca nu doriti.

 

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 31 Iulie 2017  Legati o prietenie noua cu cinevaAstazi va veti invarti ca leul in cusca. Daca nu veti gasit o motivatie sa ramaneti acasa, va puneti cizmele si porniti in drumetii. Veti alege un traseu dificil, veti face autostopul… sau poate veti merge intr-o destinatie exotica!

 

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 31 Iulie 2017  Legati o prietenie noua cu cinevaIn cuplu sunt de asteptat unele conflicte de autoritate, certuri pe tema „cine decide?„ sau “cine preia fraiele?„. Ar fi bine sa lasati mandria deoparte si sa acceptati ca nu puteti decide totul in viata. Si ca intr-un cuplu deciziile se iau in comun.

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop 31 Iulie 2017  Legati o prietenie noua cu cineva
O zi activa, dinamica si chiar suficient de electrizanta, asa ca nu aveti timp suficient nici sa respirati. Ar trebui sa va multiplicati ca sa fiti prezenti pe toate fronturile. Dar nu e cazul sa disperati, veti face fata cu brio.

PESTI

pesti Horoscop 31 Iulie 2017  Legati o prietenie noua cu cinevaVeti fi foarte sensibili la aprecierile pozitive si entuziaste care provin de la cei din jurul vostru. Mai ales cand partenerul are doar cuvinte de lauda la adresa ta, ar trebui sa arati receptivitate, duiosie, iubire.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!