Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 31 ianuarie 2017 – Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie

Horoscop 31 ianuarie 2017 – Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 31 ianuarie 2017  Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie

S-ar putea sa fiti indispus din cauza unor dificultati in plan profesional sau in afaceri. Nu este exclus sa deveniti irascibil si sa provocati conflicte cu cei din jur. Temperati nervozitatea si sa incercati sa analizati la rece cauzele situatiei. Ar fi bine sa amanati deciziile importante.

 

TAUR

taur Horoscop 31 ianuarie 2017  Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie

Este posibil sa nu fiti in cea mai buna forma intelectuala si exista riscul sa faceti greseli relativ marunte, dar care se pot dovedi costisitoare. Ar fi bine sa amanati activitatile dificile, care necesita putere de concentrare, si sa va ocupati de chestiuni de rutina. S-ar putea sa va dezamagiti un prieten bun. Atentie la tendinta de a fi excesiv de critic cu cei din jur!

 

GEMENI

gemeni Horoscop 31 ianuarie 2017  Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie

Aveti tendinta de a deveni irascibil si riscati sa tensionati relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Pastrati-va calmul si sa nu faceti caz din orice maruntis. Ar fi bine sa evitati intalnirile de afaceri si iesirile in societate, pentru ca sunteti predispus la neatentie si gafe.

 

RAC

rac Horoscop 31 ianuarie 2017  Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie

La locul de munca sau in afaceri este posibil sa va concentrati mai greu, asa ca va sfatuim sa amanati deciziile importante. De asemenea, ar fi bine sa evitati activitatile care necesita efort intelectual si capacitate de analiza. Este momentul sa acordati mai mult timp relaxarii si sa va odihniti mai mult.

 

 

LEU

leu Horoscop 31 ianuarie 2017  Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie

Este posibil sa survina incurcaturi sau intarzieri in ceea ce priveste banii, motiv pentru care nu va simtiti in largul dvs. Este indicat sa va pastrati calmul si sa nu va lasati provocat de atitudinea agresiva a unui coleg de munca sau a unui partener de afaceri. Puteti sa va bazati pe intuitie, dar tineti cont si de sfaturile unei rude mai in varsta.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 31 ianuarie 2017  Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie

La locul de munca sau in afaceri puteti sa va asumati noi responsabilitati, dar tineti cont ca reusita pe termen lung depinde de colaborarea cu colegii sau cu partenerii. S-ar putea sa aveti tendinta de a va impune punctul de vedere, cu riscul sa provocati conflicte cu cei din jur. Stabiliti-va clar prioritatile si sa nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 31 ianuarie 2017  Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie

 

Este posibil sa survina evenimente neprevazute, care va impiedica sa va respectati programul. S-ar putea sa constatati ca o afacere sau un proiect de la care aveti asteptari mari intampina dificultati si sa fiti nevoit sa luati masuri hotarate. Sunt sanse sa va relaxati in compania unor persoane apropiate.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 31 ianuarie 2017  Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie

Se pare ca sunteti in forma si aveti ambitii mari in plan profesional, dar contextul astral al zilei de azi s-ar putea dovedi destul de dificil. Nu este momentul sa va asumati mai multe responsabilitati la locul de munca sau in afaceri. Este posibil sa va confruntati cu diverse incurcaturi si neintelegeri, care va impiedica sa va onorati toate angajamentele.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 31 ianuarie 2017  Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie

Desi aveti tendinta de a fi mai putin optimist decat de obicei, parcurgeti o perioada favorabila atat in plan profesional, cat financiar. Este posibil sa resimtiti oboseala acumulata in ultima vreme si sa deveniti irascibil. Fiti cat mai intelegator cu cei din jur si nu provocati discutii aprinse.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 31 ianuarie 2017  Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie

S-ar putea sa nu va simtiti in forma, ceea ce va indispune si va poate induce o stare de nervozitate. In contextul astral al zilei de azi este recomandabil sa fiti cat se poate de precaut si sa nu va asumati riscuri. Amanati activitatile si deciziile importante si sa incercati sa va relaxati.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 31 ianuarie 2017  Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie

Este posibil sa fiti indispus din cauza unor tensiuni in relatia cu persoana iubita. Colegii si prietenii sunt dispusi sa va ajute sa depasiti mai usor dificultatile cu care va confruntati azi. Pentru a evita tensionarea atmosferei in familie, evitati sa luati decizii importante fara sa va consultati cu ceilalti.

 

PESTI

pesti Horoscop 31 ianuarie 2017  Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie

Este posibil sa fiti nevoit sa amanati o calatorie in interes profesional sau de afaceri din cauza unor evenimente neprevazute. Schimbarea de program va indispune si v-ar putea face sa deveniti irascibil. Daca aveti grija sa va temperati nervozitatea, colegii de munca si partenerii de afaceri sunt dispusi sa va ajute.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!