Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 30 martie 2017 – Marte si Pluto ne dau putere sa actionam decisiv

Horoscop 30 martie 2017 – Marte si Pluto ne dau putere sa actionam decisiv

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 30 martie 2017  Marte si Pluto ne dau putere sa actionam decisiv

Incepe sa se manifeste recunosterea muncii depuse si a profesionalismului. Intai, se manifesta prin incredintarea unor proiecte blocate, pe care numai voi le puteti face sa progreseze. Dar va veni si profitul.

 

TAUR

taur Horoscop 30 martie 2017  Marte si Pluto ne dau putere sa actionam decisiv

Timp favorabil iubirii, calatoriilor, norocului. Insa, deoarece Mercur e retrograd si ne aflam intre doua eclipse, de Luna si de Soare, e bine sa nu vorbiti prea mult, ci sa actionati cu incredere.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 30 martie 2017  Marte si Pluto ne dau putere sa actionam decisiv

Constatati ca dragostea e complicata, dar bogata, si merita sa actionati astfel incat sa va asigurati la acest capitol. Aveti o gramada de puteri secrete, folositi-le, chiar si in exces. N-o sa va strice.

 

RAC

rac Horoscop 30 martie 2017  Marte si Pluto ne dau putere sa actionam decisiv

Atat timp cat dorintele voastre sunt oneste, influenta voastra asupra celor din jur este foarte benefica. Dar, atentie cand e vorba de problemele altora. Trebuie sa fiti plini de tact, nu directi, cum le rezolvati pe-ale voastre.

LEU

leu Horoscop 30 martie 2017  Marte si Pluto ne dau putere sa actionam decisiv

Recunoasterea talentelor voastre, ce poate fi mai satisfacator pentru voi. A! Poate! Imbunatatirea substantiala a situatiei financiare. Azi croiti strategii de afaceri, cu mare atentie la detalii.

FECIOARA

fecioara Horoscop 30 martie 2017  Marte si Pluto ne dau putere sa actionam decisiv

Nu va fie teama sa ganditi planuri mari, pentru ca stati excelent la capitolul creativitate. Puterea voastra de convinge, de a conduce o echipa, de a influenta oameni e imensa. Azi, priviti pe cineva in suflet si va predati.

BALANTA

balanta Horoscop 30 martie 2017  Marte si Pluto ne dau putere sa actionam decisiv

Azi sunt favorizate activitatile promotionale. Este posibil sa intalniti oameni care sa va sprijine in proiectele voastre si sa va ajute sa invatati lucruri noi si interesante. O perioada buna conexiunilor importante.

SCORPION

scorpion Horoscop 30 martie 2017  Marte si Pluto ne dau putere sa actionam decisiv

Multi prieteni in jurul vostru, care va sprijina. Aveti o personalitate foarte puternica, impuneti respect si atrageti oameni importanti pentru proiectele voastre. O relatie speciala necesita o abordare mai sensibila.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 30 martie 2017  Marte si Pluto ne dau putere sa actionam decisiv

Va mobilizati in sensul resurselor si talentelor voastre, pentru a demara un proiect. Puteti face acum lucruri marete, fiind foarte motivati si cu multa energie daruita de astre. Nu va dati la o parte de la competitii.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 30 martie 2017  Marte si Pluto ne dau putere sa actionam decisiv

Foarte multa energie si dorinta de a va largi orizontul. Aveti influenta, aveti oportunitati, aveti oameni care va sprijina. Va asumati mai multe responsabilitati, din dorinta de a actiona rapid si decisiv.

VARSATOR

varsator Horoscop 30 martie 2017  Marte si Pluto ne dau putere sa actionam decisiv

Faceti pace odata pentru totdeauna cu trecutul. Pare un tel pretentios, dar nu este imposibil, cu intelegerea pe care o aveti acum. In fond, ramanand atarnati de ceva trecut va secatuieste resursele aiurea.

PESTI

pesti Horoscop 30 martie 2017  Marte si Pluto ne dau putere sa actionam decisiv
Puterea cuvintelor voastre este uriasa, asa ca vedeti ce spuneti si cui. In relatiile personale, de suflet, exprimati-va numai pozitiv. Orice nemultumire lasati-o pe alta data. Folositi puterea de convingere asupra asociatilor.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!