Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 29 martie 2017 – Luna in Rac pe unii ii calmeaza, pe altii ii infurie

Horoscop – 29 martie 2017 – Luna in Rac pe unii ii calmeaza, pe altii ii infurie

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  29 martie 2017  Luna in Rac pe unii ii calmeaza, pe altii ii infurieEvenimentele sociale va solicita. Orice tine de arta, teatru, expozitii, chiar si licitatii, va intereseaza. Nu neaparat sa achizitionati vreun obiect de arta, cat sa priviti ceva cu adevarat frumos.

 

TAUR

taur Horoscop  29 martie 2017  Luna in Rac pe unii ii calmeaza, pe altii ii infurieUrmeaza o perioada de calm, de liniste. Vreti armonie in jur si ajutati la crearea unei atmosfere destinse. Daca mediul de lucru nu va ofera acest lucru, macar acasa va iese. Nici ambitiile nu infloresc acum.

 

GEMENI

gemeni Horoscop  29 martie 2017  Luna in Rac pe unii ii calmeaza, pe altii ii infurieNu e o zi confortabila si abia asteptati sa se termine. Relatiile cu colegii, cu persoanele cu drept de decizie nu sunt prea bune, asa ca trebuie sa evitati dicutiile. Mai bine planuiti-va pasii urmatori in cariera!

 

RAC

rac Horoscop  29 martie 2017  Luna in Rac pe unii ii calmeaza, pe altii ii infurieVoi sunteti niste monumente de calm. In jurul vostru poate sa se iste un adevarat vacarm, parca nici nu vedeti, nici nu auziti. Ce va umbla prin minte, numai voi stiti si asa ramane, ca n-aveti de gand sa vorbiti.

 

LEU

leu Horoscop  29 martie 2017  Luna in Rac pe unii ii calmeaza, pe altii ii infurieCam impulsivi si nerabdatori sa faceti ce v-ati propus. In iuresul iscat, va ies din gura si vorbe necontrolate, care pot avea consecinte mai tarziu. Partea buna e ca aveti mintea limpede. Puneti-o la treaba!

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  29 martie 2017  Luna in Rac pe unii ii calmeaza, pe altii ii infurieMintea voastra e in alta parte, nu la responsabilitatile de la serviciu. Va faceti planuri mari, sunteti optimisti si entuziasti cu privire la ideile ce va trec prin cap. Din cauza asta sunt posibile erori de judecata.

 

BALANTA

balanta Horoscop  29 martie 2017  Luna in Rac pe unii ii calmeaza, pe altii ii infurieSunteti capabili de actiuni decisive, in forta. Din punct de vedere fizic, rezistati la cursa lunga, iar din punct de vedere spiritual, sunteti foarte intuitivi. Conexiunile cu alte persoane sunt fructuoase.

 

SCORPION

scorpion Horoscop  29 martie 2017  Luna in Rac pe unii ii calmeaza, pe altii ii infurieAveti de facut o alegere grea, dar foarte necesara in gestiunea strategiilor profesionale. Trebuie sa renuntati la ceva sau la cineva din imediata apropiere, ca sa progresati. Faceti-o, ca este benefic pe termen lung!

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  29 martie 2017  Luna in Rac pe unii ii calmeaza, pe altii ii infurieNe pare rau ca n-avem vesti prea bune. Sunteti intr-o perioada de nelinisti interioare care ies agresiv la suprafata, de aceea, pana se linistesc lucrurile, e mai bine sa nu lucrati in echipa. Controlati-va impulsivitatea!

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  29 martie 2017  Luna in Rac pe unii ii calmeaza, pe altii ii infurieSunteti competitivi, dar intr-o forma agresiva. Daca nu sariti la bataie ca sa va inlaturati rivalii, e bine sa fiti asa, ca imprimati un ritm alert, cu care alti “concurenti” nu sunt obisnuiti. Fiti mai calmi cu familia!

 

VARSATOR

varsator Horoscop  29 martie 2017  Luna in Rac pe unii ii calmeaza, pe altii ii infurieUn prieten va ofera posibilitatea unui castig suplimentar. Acceptati, pentru ca acel castig va va permite sa faceti niste achizitii pe care vi le doreati. Activitati placute, petreceri si vizite, sunt pe agenda de lucru.

 

PESTI

pesti Horoscop  29 martie 2017  Luna in Rac pe unii ii calmeaza, pe altii ii infurieEste un perioada de armonie la serviciu. Lucrurile par sa intre pe fagasul normal, presiunile si termenele-limita dispar. Ati vrea ca toata viata sa se desfasoare sub asemenea auspicii. Parca noi, nu?    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!