Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 29 august 2017 – Este posibil sa primiti o veste

Horoscop 29 august 2017 – Este posibil sa primiti o veste

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 29 august 2017  Este posibil sa primiti o vesteEste posibil sa fiti excesiv de sensibil si sa resimtiti o stare de confuzie. Nu este exclus ca relatiile cu cei din jur sa se tensioneze din cauza unor neintelegeri. Amanati deciziile importante, care pot avea implicatii serioase in activitatea profesionala sau in afaceri.
TAUR

taur Horoscop 29 august 2017  Este posibil sa primiti o vesteS-ar putea sa deveniti irascibil din cauza ca nu reusiti sa terminati la timp o lucrare importanta. Tinand cont ca va lipseste simtul practic, ar fi bine sa amanati activitatile dificile si sa va limitati la chestiuni de rutina. Se pare ca oboseala acumulata va afecteaza capacitatea de concentrare.

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop 29 august 2017  Este posibil sa primiti o vesteS-ar putea sa fiti nevoit sa cumparati un obiect de valoare pentru camin. Ar fi bine sa va consultati cu familia si sa nu va grabiti sa luati o decizie azi. Este recomandabil sa amanati rezolvarea problemelor dificile, fiindca exista riscul sa faceti greseli de neatentie.

 

 

RAC

rac Horoscop 29 august 2017  Este posibil sa primiti o vesteDimineata s-ar putea sa fiti deosebit de sensibil si sa nu va puteti concentra, riscand sa nu luati cele mai bune decizii. Evitati activitatile dificile, care necesita putere de concentrare, si deciziile privind investitiile. Puteti sa va ocupati de chestiuni de rutina.

 

 

LEU

leu Horoscop 29 august 2017  Este posibil sa primiti o vesteEste posibil sa fiti indispus din cauza unor dificultati financiare. Puteti sa cautati solutii, dar nu este recomandabil sa luati azi o decizie. Amanati discutiile importante in plan profesional sau in afaceri, fiindca exista riscul unor neintelegeri cu consecinte mai mult sau mai putin grave pe termen lung.
FECIOARA

fecioara Horoscop 29 august 2017  Este posibil sa primiti o vesteIn prima parte a zilei se pare ca sunteti indispus sau resimtiti o stare de confuzie si riscati sa tensionati relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Nu este o zi buna pentru a incepe un proiect nou sau pentru a negocia conditiile unui parteneriat. Evitati subiectele de discutie care pot conduce la cearta.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 29 august 2017  Este posibil sa primiti o vesteDaca incepeti ziua cu o stare de indispozitie si cu dificultati de concentrare, nu este cazul sa va ingrijorati: este efectul configuratiei astrale de azi. La locul de munca sau in afaceri, o persoana cu autoritate ar putea incerca sa isi impuna punctul de vedere. Nu provocati o controversa, fiindca exista riscul sa se ajunga un conflict cu consecinte pe termen ung.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 29 august 2017  Este posibil sa primiti o vesteInainte de amiaza s-ar putea ca un eveniment neprevazut sa va oblige sa va schimbati programul stabilit pentru azi. Este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana care are experienta in domeniul dvs. de activitate si ar putea sa va fie de ajutor in viitor. Se intrevede o seara placuta in compania unor persoane apropiate.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 29 august 2017  Este posibil sa primiti o vesteEste posibil sa nu fiti in apele dumneavoastra si sa nu va simtiti in stare de efort intelectual. Cauza ar putea fi oboseala acumulata in ultima vreme, dar si contextul astral destul de dificil. Daca sunteti invitat la o reuniune cu persoane apropiate, ar fi bine sa profitati de ocazie, dar avand grija sa evitati excesele.
 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 29 august 2017  Este posibil sa primiti o vesteAveti o nervozitate din cauza careia exista riscul sa provocati o cearta cu un coleg de munca sau un partener de afaceri. In a doua parte a zilei sunt sanse sa va regasiti calmul dvs. obisnuit si aveti posibilitatea sa rezolvati cateva chestiuni de rutina. Puteti petrece o seara relaxanta in compania partenerului de viata.

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop 29 august 2017  Este posibil sa primiti o vesteEste posibil ca simtul practic si capacitatea de concentrare sa fie diminuate. Ar fi bine sa amanati activitatile dificile si deciziile importante. A doua parte a zilei este favorabila calatoriilor scurte in interesul familiei. Astazi, cel mai bun mod de a va relaxa mental ar fi o activitate care presupune efort fizic moderat.

 

PESTI

pesti Horoscop 29 august 2017  Este posibil sa primiti o vesteLa locul de munca sau in afaceri, s-ar putea sa aveti de finalizat o activitate importanta la care lucrati de mai mult timp. Ar fi bine sa nu va grabiti si sa aveti grija sa evitati o cearta cu un coleg sau cu un asociat. Este posibil sa primiti o veste despre o persoana apropiata. Daca trebuie sa plecati la drum, verificati cu mare atentie actele si bagajele.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!