Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 29 august 2011 – Azi se pot ivi multe situatii binare

Horoscop – 29 august 2011 – Azi se pot ivi multe situatii binare

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  29 august 2011  Azi se pot ivi multe situatii binareAzi se pot ivi multe situatii binare, dar nu aveti cheful necesar sa analizati care e calea cea mai dreapta. Lasati-va ghidati de instinct, actionati fara sa puneti nimic in balanta si va iesi ceva practic.

 

TAUR

taur Horoscop  29 august 2011  Azi se pot ivi multe situatii binareInca aveti creierii plini de idei creative, dar opriti-va putin si analizati oportunitatile care vi se prezinta acum. Sunt sanse mari sa sariti peste niste etape intr-un proiect si sa ajungeti mai iute la bani.

 

GEMENI

gemeni Horoscop  29 august 2011  Azi se pot ivi multe situatii binareTrebuie sa faceti ceva neplacut, pe care il tot amanati. Este o discutie, ceva legat de comunicarea unui chestiuni stresante, dar nu mai trebuie sa amanati. Eliberarea e cea mai mare usurare.

 

RAC

rac Horoscop  29 august 2011  Azi se pot ivi multe situatii binareProductivitatea voastra este la cote maxime. O persoana influenta va admira capacitatea voastra de a va descurca in orice situatie, chiar si in cele ivite pe neasteptate. Lucrati bine sub presiune.

 

LEU

leu Horoscop  29 august 2011  Azi se pot ivi multe situatii binareSunteti foarte practici zilele astea si nu trebuie sa lasati pe nimeni sa va abata de la acest curs. Nu trebuie nici macar sa va opriti ca sa dati curs emotiilor negative legate de o persoana sacaitoare.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  29 august 2011  Azi se pot ivi multe situatii binareSunteti nerabdatori sa incepeti un proiect lasat de izbeliste din lipsa de fonduri! Pai, daca inca nu le aveti. ca asa se arata in astre, ar fi bine sa iesiti la atac. Sa nu reprogramati nicio intalnire importanta!

 

BALANTA

balanta Horoscop  29 august 2011  Azi se pot ivi multe situatii binareN-ati fost niciodata intr-o relatie mai buna cu propria intuitie, asa ca profitati la maximum. Sunteti ambivalenti si capacitatea de a va descurca in orice imprejurare va va aduce noi proiecte.

 

SCORPION

scorpion Horoscop  29 august 2011  Azi se pot ivi multe situatii binareNu semnati nimic azi, pentru ca, practic, oricine va poate duce de nas. Nu va speriati de ce auziti! Intreaga voastra atentie este concentrata pe viitor, pe care trei planete va ajuta sa-l organizati.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  29 august 2011  Azi se pot ivi multe situatii binareTrebuie sa reevaluati telurile pe care vi le-ati propus din punct de vedere al prioritatilor. Sunteti pusi pe fapte mari, astrele va sprijina, asa ca trebuie sa dati bataie cu ceea ce e foarte important.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  29 august 2011  Azi se pot ivi multe situatii binareCinci planete in semne de pamant va fac foarte practici astazi. Orice intreprindeti are sanse de reusita, dar nu amanati pe maine! Bunul simt este ghidul vostru imbatabil. Amanati-va poftele personale!

 

VARSATOR

varsator Horoscop  29 august 2011  Azi se pot ivi multe situatii binareFoarte buna sustinere astrala pentru rezolvarea problemelor neplacute. Nu le amanati, pentru ca azi o sa va vina extrem de usor sa apucati taurul de coarne. Totul vi se pare a fi o joaca, asa ca „jucati-va”!

 

PESTI

pesti Horoscop  29 august 2011  Azi se pot ivi multe situatii binareProblemele relationale nu s-au terminat, dar le puteti aborda intr-o maniera pozitiva. Am atrage atentia celor in „cauza” sa nu se lase pacaliti de zambetul vostru sarmant si sa nu sara „calul”!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!