Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 28 februarie 2018 – Va simtiti plin de energie

Horoscop 28 februarie 2018 – Va simtiti plin de energie

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 28 februarie 2018  Va simtiti plin de energie

Va simtiti plin de energie si va dedicati unor munci fizice sustinute. Nu va supra-apreciati capacitatea de efort, altfel riscati sa aveti probleme de sanatate. Primiti musafiri de departe sau dvs sunteti invitat la prieteni. Fiti cumpatat!

 

TAUR

taur Horoscop 28 februarie 2018  Va simtiti plin de energie

O zi buna pentru semnarea actelor oficiale. Astazi, secretul succesului este initiativa. Actionati cu hotarare! Relatiile parteneriale sunt favorizate si puteti rezolva probleme ale familiei.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 28 februarie 2018  Va simtiti plin de energie

Parcurgeti o perioada favorabila pe plan sentimental si social. Relatiile cu partenerul de viata sunt excelente si puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus sa faceti impreuna. Este posibil sa survina schimbari in programul dvs., ca urmare a unei invitatii pe care o primiti in ultimul moment de la o ruda indepartata.

 

RAC

rac Horoscop 28 februarie 2018  Va simtiti plin de energie

Perseverenta va ajuta sa rezolvati problemele de la locul de munca. Veti vedea ca a meritat sa va zbateti: rezultatele vor fi pe masura efortului depus. Evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de serviciu. Cu calm, totul se rezolva mai usor.

 

 

LEU

leu Horoscop 28 februarie 2018  Va simtiti plin de energie

Sansa este de partea dvs. si aveti succes in tot ce faceti. Este o zi favorabila afacerilor si investitiilor pentru camin. Pe plan sentimental, nici o problema. Totusi, sa nu neglijati problemele partenerului de viata si ale celorlalti membri ai familiei.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 28 februarie 2018  Va simtiti plin de energie

Aplicati in practica proiecte ambitioase pe termen lung si luati decizii importante pentru viitor. Renuntati la o calatorie in interesul familiei, din motive financiare. Sunteti invitat la o ruda pentru aniversarea unui eveniment important de familie.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 28 februarie 2018  Va simtiti plin de energie

 

Zi favorabila calatoriilor in interes familial. Cu acest prilej, puteti obtine castiguri financiare neasteptate. Sunteti foarte increzator si aveti tendinta sa va asumati riscuri cam mari. Fiti prudent si nu fortati norocul. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 28 februarie 2018  Va simtiti plin de energie

Sunteti hotarat sa va ocupati de anumite probleme familiale pe care le-ati tot amanat. Sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte, dar si cheltuieli. Cu greu reusiti sa va respectati programul. Cu rabdare, reusiti sa rezolvati tot ce v-ati propus. Fiti atent la acte! Exista riscul sa le uitati undeva sau sa le pierdeti.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 28 februarie 2018  Va simtiti plin de energie

Sunteti plin de energie. Este momentul sa initiati o afacere la care va ganditi de ceva timp si care v-ar putea imbunatati situatia materiala. Un prieten va propune o colaborare. Nu luati o decizie pana cand nu va consultati cu partenerul de viata!

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 28 februarie 2018  Va simtiti plin de energie

Faceti schimbari importante in viata dvs., pe plan social si in domeniul afacerilor. Puteti sa incheiati contracte si sa semnati documente oficiale. Relatiile cu anturajul sunt foarte bune. Nu va asteptati la rezultate imediate!

 

VARSATOR

varsator Horoscop 28 februarie 2018  Va simtiti plin de energie

Puneti suflet in tot ce faceti si puteti realiza tot ce v-ati propus. Profitati de acest context astral favorabil, care va ofera ocazia sa va afirmati in societate si sa obtineti castiguri financiare.

 

PESTI

pesti Horoscop 28 februarie 2018  Va simtiti plin de energie

O zi buna pentru a pune la cale planuri de viitor. Puteti incepe noi activitati in domeniul social. Situatia financiara ar putea sa va mai creeze mici probleme, insa aveti rabdare pana cand vor incepe sa apara rezultatele muncii depuse in ultima vreme.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!