Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 28 februarie 2017 – Mesajul astrelor este sa ne facem ordine in viata

Horoscop – 28 februarie 2017 – Mesajul astrelor este sa ne facem ordine in viata

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  28 februarie 2017  Mesajul astrelor este sa ne facem ordine in viataSurprize, cele mai multe pozitive. Dorinta voastra de a iubi si de a fi iubiti va fi onorata de astre. Daca exista vreo persoana careia ii purtati sentimente ascunse, e momentul sa marturisiti. Cu lumina stinsa!

 

TAUR

taur Horoscop  28 februarie 2017  Mesajul astrelor este sa ne facem ordine in viataE timpul sa va puneti in ordine si situatia financiara. Deciziile pe care le veti lua trebuie sa fie in sensul ignorarii temporare a spiritului de conservare. Investiti in arta, in bijuterii in special. Acestea isi vor spori valoarea.

 

GEMENI

gemeni Horoscop  28 februarie 2017  Mesajul astrelor este sa ne facem ordine in viataUn timp excelent pentru a petrece in compania prietenilor. Aveti nevoie de afectiunea lor, de gandurile lor bune, de sprijinul lor. Confuzia a disparut si acum sunteti deschisi si la sugestiile altor persoane.

 

 

RAC

rac Horoscop  28 februarie 2017  Mesajul astrelor este sa ne facem ordine in viataPutin debusolati de o puternica atractie fata de o persoana de care va temeti ca v-ar respinge avansurile. Asta nu trebuie sa dureze, ca va rataciti pe caile dintre vis si realitate. Spuneti ce aveti pe suflet!

 

 

LEU

leu Horoscop  28 februarie 2017  Mesajul astrelor este sa ne facem ordine in viataEste o perioada fertila pentru toti cei care activeaza in domeniul literar-artistic. Trebuie doar sa fiti mai retinuti in modul in care va exprimati, pentru ca sunteti cam impulsivi. Agresiunea verbala poate rani persoane dragi.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  28 februarie 2017  Mesajul astrelor este sa ne facem ordine in viataVa simtiti plini de iubire si afectiune. Nu va restrictionati manifestarile, ca au nevoie si partenerii vostri de tandreturi. Ei, viata e chiar frumoasa, daca deschideti larg ochii, asa cum o faceti acum!

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  28 februarie 2017  Mesajul astrelor este sa ne facem ordine in viataIntelegerile scrise, contractele va sunt favorabile. Persoane influente va iau sub aripa protectoare si va prezinta oportunitati profesionale. Veti beneficia de sfaturi foarte bune de la prieteni. Finantele sunt promitatoare.

 

SCORPION

scorpion Horoscop  28 februarie 2017  Mesajul astrelor este sa ne facem ordine in viataVa pozitionati altfel decat cei din jur din punct de vedere al aprecierii valorilor. Diferentele de opinie nu va recomanda pentru evenimente sociale. Concesiile si compromisurile nu sunt posibile acum.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  28 februarie 2017  Mesajul astrelor este sa ne facem ordine in viataRelatia de suflet e in tangaj. Ati vrea sa va purtati romantic, dar nu reusiti decat sa va infruptati din voluptatea partenerilor. Tineti-va foarte departe de persoanele de sex opus care va atrag. Riscati sa sariti calul!

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  28 februarie 2017  Mesajul astrelor este sa ne facem ordine in viataAmbitiile voastre sunt in crestere, alimentate de un optimism profesional demn de invidiat. Totusi, mare atentie! Nimic nu este ceea ce pare a fi. Nu va asumati riscuri si nu va bazati pe speculatii!

 

VARSATOR

varsator Horoscop  28 februarie 2017  Mesajul astrelor este sa ne facem ordine in viataNostalgici. Va e dor de anii copilariei, de prietenii din scoala, de parintii si rudele care sunt departe. Daca vorbiti despre acele timpuri, dorul va va coplesi. Incercati sa luati legatura cu oamenii carora le lipsiti lipsa!

 

PESTI

pesti Horoscop  28 februarie 2017  Mesajul astrelor este sa ne facem ordine in viataEvenimentele sociale si relatiile personale va favorizeaza. Trebuie sa onorati toate invitatiile si sa stati in alerta, sa nu pierdeti vreo ocazie. Dragostea interfereaza cu munca, asa ca tineti aproape!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!