Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 27 noiembrie 2018 – Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate

Horoscop 27 noiembrie 2018 – Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 27 noiembrie 2018  Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate

Luati o hotarare in urma careia sunteti nevoit sa va schimbati programul. Un prieten v-ar putea solicita sprijinul intr-o problema de sanatate si ar fi bine sa nu va eschivati. Aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara. Daca aveti de luat decizii importante, va puteti baza pe intuitie.

TAUR

taur Horoscop 27 noiembrie 2018  Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate

S-ar putea sa fiti anuntat ca in curand va trebui sa faceti o calatorie in interes de serviciu. Deplasarea va cam incurca planurile, dar, in schimb, sunt sanse sa aduca schimbari benefice in plan sentimental. Daca o colega incearca sa provoace o cearta, pastrati-va calmul si nu va lasati provocat!

GEMENI

gemeni Horoscop 27 noiembrie 2018  Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate

Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate in plan profesional si in afaceri. Rezolvati o problema financiara mai veche. Comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viata este foarte buna. Este de preferat sa nu faceti promisiuni daca nu sunteti sigur ca le veti putea respecta.

 

RAC

rac Horoscop 27 noiembrie 2018  Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate

Se pare ca sunteti in forma si va simtiti plin de energie, iar capacitatea de comunicare este de asemenea excelenta. Prin urmare, este o zi favorabila pentru relatiile de toate felurile, profesionale sau personale. Daca ati avut dificultati in plan sentimental, aveti posibilitatea sa va detasati putin si sa priviti totul cu obiectivitate.

 

LEU

leu Horoscop 27 noiembrie 2018  Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate

Se pare ca sunteti in forma si aveti ocazia sa puneti la punct un proiect cu sanse mari de reusita, care v-ar putea aduce castiguri substantiale. Vi se propune o colaborare. Chiar daca acum nu pare deosebit de promitatoare, ar putea sa va aduca beneficii indirect, sau in timp. Faceti cunostinta cu o persoana care v-ar putea deveni partener de afaceri.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 27 noiembrie 2018  Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate

Este o zi favorabila relatiilor de colaborare. De asemenea, activitatile concepute sau demarate azi au sanse mari de reusita. Puteti avea succes in afaceri si aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara a familiei.

 

BALANTA

balanta Horoscop 27 noiembrie 2018  Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate

Pot avea loc schimbari benefice in viata dvs., atat pe plan profesional, cat si social. S-ar putea ca metodele dvs. sa nu fie intotdeauna pe placul celor din jur, dar va ajuta sa va indepliniti obiectivele. Perseverati! Petreceti seara in compania prietenilor.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 27 noiembrie 2018  Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate

Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala foarte buna si colaborati excelent cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Aveti sanse mari de succes in toate activitatile legate de familie si camin. Chiar daca schimbarile la care va ganditi par excelente, tineti cont si de opinia partenerului de viata.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 27 noiembrie 2018  Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate

Sunt sanse mari sa aveti o reusita deosebita in plan financiar si sa va bucurati de succes in plan social. Profitati la maximum de acest moment favorabil, dar fara sa fortati nota. Este posibil sa fiti nevoit sa faceti un drum neplanificat. Pare sa fie o calatorie in interes personal, dar care va poate aduce si beneficii materiale. Fiti foarte atent la acte!

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 27 noiembrie 2018  Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate

Dupa o perioada destul de dificila, astazi s-ar putea sa va surprinda placut o reusita deosebita in plan financiar. Aveti idei ingenioase pentru finalizarea unei lucrari importante la locul de munca. Nu refuzati cooperarea cu colegii. Relatia cu partenerul de viata ar trebui sa decurga fara probleme.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 27 noiembrie 2018  Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate

Aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara de care depinde reusita unei afaceri. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti o scurta deplasare neplanificata, dar sunt sanse mari sa reusiti tot ce v-ati propus. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp cu familia.

 

PESTI

pesti Horoscop 27 noiembrie 2018  Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate

Este o zi foarte favorabila in plan financiar. Nu este exclus sa primiti o prima, ca recompensa pentru contributia la o lucrare importanta. Sunt favorizate investitiile pe termen lung, dar speculatiile ar trebui evitate. Ar fi bine sa petreceti seara intr-un mod relaxant, alaturi de cei dragi.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!