Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 27 februarie 2017 – Puternicul Pluto in ambitiosul Capricorn ne pune pe treaba

Horoscop 27 februarie 2017 – Puternicul Pluto in ambitiosul Capricorn ne pune pe treaba

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 27 februarie 2017  Puternicul Pluto in ambitiosul Capricorn ne pune pe treaba Plini de energie si de reflexe rapide, ati putea castiga curse de masini! Competitiile sportive sunt cele mai favorizate in aceasta perioada. Insa, in orice domeniu activati, va remarcati prin rezistenta si eficacitate.

 

TAUR

taur Horoscop 27 februarie 2017  Puternicul Pluto in ambitiosul Capricorn ne pune pe treaba Deveniti foarte intreprinzatori. Unde nu sunt circumstante favorabile proiectelor voastre, le claditi. Daca va si lauda cineva, ritmul vostru de lucru devine si mai alert. Practic, nu aveti limite de timp si spatiu.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 27 februarie 2017  Puternicul Pluto in ambitiosul Capricorn ne pune pe treaba E timpul regenerarii. Simtul umorului si optimismul va vor intineri si va vor spori rezistenta fizica. Aveti perspective largi asupra viitorului, de aceea stiti de cine sa va apropiati ca sa va asigurati nivelul spiritual si material.

 

RAC

rac Horoscop 27 februarie 2017  Puternicul Pluto in ambitiosul Capricorn ne pune pe treaba Posibile neintelegeri din cauza comunicatiei defectuoase. Asigurati-va ca transmiteti ce trebuie, dubland caile de comunicatie, mai ales daca e vorba de documente financiare sau oferte de serviciu. Nu semnati contracte.

 

LEU

leu Horoscop 27 februarie 2017  Puternicul Pluto in ambitiosul Capricorn ne pune pe treaba Sunteti confuzi pentru ca nu aveti incredere in puterea voastra de a duce la bun sfarsit niste angajamente. E adevarat ca eficienta nu este la cote maxime, dar nici nu va impiedicati in prag. Apelati la imaginatie.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 27 februarie 2017  Puternicul Pluto in ambitiosul Capricorn ne pune pe treaba Tot ce se intampla acum va influenteaza in mod direct planurile. E posibil sa va indreptati spre alte obiective profesionale, spre un alt stil de viata si spre relatii care sa va ajute sa va indepliniti noile teluri.

 

BALANTA

balanta Horoscop 27 februarie 2017  Puternicul Pluto in ambitiosul Capricorn ne pune pe treaba Relatiile de iubire si de prietenie sunt favorizate. Sunteti ahtiati dupa gesturile de afectiune, pe care stiti si sa le oferiti persoanelor care va sunt dragi. De asemenea, sunteti foarte atenti la nevoile celor din jur.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 27 februarie 2017  Puternicul Pluto in ambitiosul Capricorn ne pune pe treaba Conflict intre placere si datorie. Nu e chip sa le imbinati armonios. Nu are rost sa dezvoltati frustrari, mai ales ca va bucurati de afectiunea si sprijinul moral din partea familiei. Lasati-va alintati!

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 27 februarie 2017  Puternicul Pluto in ambitiosul Capricorn ne pune pe treaba Predispusi la exagerari. Orice frecus minor capata dimensiuni catastrofice. Posibile confruntari la serviciu, dar si acasa. Din cauza ca sunteti si foarte competitivi acum, nu va rezista nimeni. Macar sa fie o intrecere constructiva!

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 27 februarie 2017  Puternicul Pluto in ambitiosul Capricorn ne pune pe treaba Sunteti mai stresati ca de obicei. Nu rezonati bine nici cu mediul, nici cu persoanele din jur. Vi se pare ca nu fac parte din peisajul normal. Pai, ei sunt mai multi, se poate ca voi sa fiti din alt „film”. Concentrati-va!

 

VARSATOR

varsator Horoscop 27 februarie 2017  Puternicul Pluto in ambitiosul Capricorn ne pune pe treaba Sunteti intruchiparea disimularii. Nu sunteti de acord cu nimeni din jur. Nici cu ce face partenerul de viata, nici cu ce fac sefii sau colegii, dar nimeni nu-si da seama, pentru ca afisati un zambet neutru! O.K.!

 

PESTI

pesti Horoscop 27 februarie 2017  Puternicul Pluto in ambitiosul Capricorn ne pune pe treaba De cand va treziti, vreti sa fiti in centrul atentiei. Si reusiti. Chiar si pentru simplul fapt ca, daca nimeni nu va vrea, voi va vreti! Corect! De azi, incepe un nou an pentru voi, in care increderea in sine este absolut necesara.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!