Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 27 aprilie 2017 – Venus sextil Pluto ne pregateste de competitie romantica si financiara

Horoscop 27 aprilie 2017 – Venus sextil Pluto ne pregateste de competitie romantica si financiara

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 27 aprilie 2017  Venus sextil Pluto ne pregateste de competitie romantica si financiaraDaca va aflati intr-o situatie stresanta sau intr-un mediu aglomerat, nu fortati nota sa iesiti la liman. Sunt posibile accidente ce v-ar putea schimba obiectivele propuse. Mania, graba, fusareala sunt strict interzise

 

TAUR

taur Horoscop 27 aprilie 2017  Venus sextil Pluto ne pregateste de competitie romantica si financiara Nu va fie teama sa va expuneti ideilor novatoare, desi nu vi se par constructive. In fond, va atrag conceptele ciudate asupra lumii, macar ca exercitiu intelectual. Renuntati la maruntisurile ce va ocupa timpul.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 27 aprilie 2017  Venus sextil Pluto ne pregateste de competitie romantica si financiara Dorinta de a va face placeri cu orice pret va determina sa dati naibii protectia bugetara. Orice aliment interzis chiar de medic va face sa salivati. Foarte dotati pentru a gasi „comori” ascunse in orice ungher.

 

RAC

rac Horoscop 27 aprilie 2017  Venus sextil Pluto ne pregateste de competitie romantica si financiara O perioada minunata va asteapta, la nivel social. Ideile voastre creative isi gasesc fagasul spre indeplinire. Puteti sa le impartasiti prietenilor, oamenilor cu putere de decizie, agentiilor neguvernamentale.

 

LEU

leu Horoscop 27 aprilie 2017  Venus sextil Pluto ne pregateste de competitie romantica si financiara E vremea cand aveti success in construirea aliantelor. Este si o vreme numai buna sa va reveniti din punct de vedere financiar, prin asocieri pentru proiecte valoroase. In dragoste, exagerati, ca de obicei.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 27 aprilie 2017  Venus sextil Pluto ne pregateste de competitie romantica si financiara Putere de munca aveti si sunteti profesionisti. Daca banii se lasa asteptati, este cazul sa va gasiti alt domeniu profesional, bine platit. Nu e cazul sa v asumati responsabilitatile altora, sperand ca veti fi platiti. Move!

 

BALANTA

balanta Horoscop 27 aprilie 2017  Venus sextil Pluto ne pregateste de competitie romantica si financiara Prietenia merge mana-n mana cu beneficiile materiale zilele astea. Foarte sociabili, stiti cum sa atrageti atentia unor oameni generosi. Inlocuiti ingrijorarile cu actiuni in forta pentru a dobandi ce vi se cuvine.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 27 aprilie 2017  Venus sextil Pluto ne pregateste de competitie romantica si financiara Pregatiti-va pentru o victorie sau un succes in cariera. E un moment prielnic sa va intariti relatiile de prietenie si sa va doviditi competenta in afaceri. Oameni influenti va sprijina sa va realizati planurile.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 27 aprilie 2017  Venus sextil Pluto ne pregateste de competitie romantica si financiara Fugiti de orice raspundere azi. Nu este un sfat, ci tendinta voastra. Vreti sa va pastrati intimitatea aparata de orice problema. Nu stim daca reusiti, dar e bine sa incercati, pentru ca in jur pluteste samanta de discordie.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 27 aprilie 2017  Venus sextil Pluto ne pregateste de competitie romantica si financiara Va conversati cu prietenii jumatate de zi, pe orice cale de comunicare, iar in cealalta jumatate vreti sa va si vedeti cu acestia. Multe evenimente va asteapta, unele inedite. Atentie, nu faceti publice chestiunile private.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 27 aprilie 2017  Venus sextil Pluto ne pregateste de competitie romantica si financiara Si la voi e rost de intalniri cu prietenii la evenimente sociale mai mult sau mai putin anuntate. Cele neanuntate au potential sa fie si mai interesante decat celelalte. Relatiile personale sunt productive.

 

PESTI

pesti Horoscop 27 aprilie 2017  Venus sextil Pluto ne pregateste de competitie romantica si financiara Lucrurile par sa intre pe fagasul dorit de voi, ceea ce va mai linisteste putin. Zicem putin, pentru ca nu sunteti suficient de realisti sa va daai seama ca lucrurile merg bine. Preferati un vis utopic.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!