Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 27 aprilie 2015 – Eclipsa de Luna in Scorpion, experimentati cele mai intime dorinte

Horoscop – 27 aprilie 2015 – Eclipsa de Luna in Scorpion, experimentati cele mai intime dorinte

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  27 aprilie 2015  Eclipsa de Luna in Scorpion, experimentati cele mai intime dorinteBani si emotii! Acestea doua nu fac casa buna impreuna, asa ca nu le asociati atunci cand luati decizii. Frontul financiar se arata dramatic, in sensul ca exista oportunitati de castig, numai sa actionati rational.

 

 

TAUR

taur Horoscop  27 aprilie 2015  Eclipsa de Luna in Scorpion, experimentati cele mai intime dorinteEvenimentele sociale se vor aglomera in saptamanile care urmeaza. Veti primi invitatii la diferite ocazii, vor aparea clienti noi daca aveti vreo afacere, chiar voi veti face un anunt important privind relatia personala.

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop  27 aprilie 2015  Eclipsa de Luna in Scorpion, experimentati cele mai intime dorinteDin cauza lui Saturn, asociat cu eclipsa de Luna, nu veti simti imediat schimbarile in bine din viata voastra. Dar ele se vor aratra negresit in saptamanile care urmeaza. Renuntati la stereotipe!

 

 

RAC

rac Horoscop  27 aprilie 2015  Eclipsa de Luna in Scorpion, experimentati cele mai intime dorinteUn plus de pasiune in relatia de suflet, daca mai era nevoie. Si o sa tot tina energia asta romantica saptamani bune, daca nu luni de zile. Proiectele creative sunt avantajate, inclusiv „proiectarea” unui copil!

 

 

LEU

leu Horoscop  27 aprilie 2015  Eclipsa de Luna in Scorpion, experimentati cele mai intime dorinteSimtiti nevoia unui camin sigur, confortabil, asa ca va concentrati pe acest sector. Schimbari de locuinta, redecorari, stabiliatate financiara pentru familie, sunt cele ce va preocupa acum. Un proiect profesional isi arata roadele.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  27 aprilie 2015  Eclipsa de Luna in Scorpion, experimentati cele mai intime dorinteAlinierea lui Saturn cu eclipsa de Luna va stimuleaza intr-un mod dramatic sectorul comunicatiilor. Sunteti chemati sa vorbiti ca o autoritate intr-un domeniu pe care l-ati promovat si in care v-ati implicat emotional.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  27 aprilie 2015  Eclipsa de Luna in Scorpion, experimentati cele mai intime dorinteDeveniti foarte posesivi cu tot ce credeti ca va apartine si in materie de finante. Posesivitatea asta are conotatii pozitive, pentru ca va motiveaza sa va puneti in valoare talentele si valorile personale.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop  27 aprilie 2015  Eclipsa de Luna in Scorpion, experimentati cele mai intime dorinteEmotiile ating apogeul in materie de relatii personale apropiate. Veti avea niste revelatii in privinta partenerului de viata si asupra propriei imagini. Faceti mari schimbari in urmatoarele saptamani.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  27 aprilie 2015  Eclipsa de Luna in Scorpion, experimentati cele mai intime dorinteVa asteapta provocari mari, eclipsa de Luna petrecandu-se in sectorul personal. Puteti sa le faceti fata fara probleme, numai sa nu va lasati cuprinsi de teama, sa nu dati niciun pas inapoi. Relaxati-va!

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  27 aprilie 2015  Eclipsa de Luna in Scorpion, experimentati cele mai intime dorinteToata lumea din jurul vostru pare hotarata sa fie pe cont propriu! De ce nu faceti la fel, in loc sa tineti mortis sa detineti controlul asupra altora? Copiii, partenerii de viata, asociatii vor oleaca de independenta.

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop  27 aprilie 2015  Eclipsa de Luna in Scorpion, experimentati cele mai intime dorinteEclipsa de Luna va influenteaza decisiv cariera. Veti vrea sa va dedicati profesiei pentru care intr-adevar simtiti chemare si veti vrea si sa vi se recunoasca talentul in acel domeniu. Drept pentru care, aveti de muncit.

 

 

PESTI

pesti Horoscop  27 aprilie 2015  Eclipsa de Luna in Scorpion, experimentati cele mai intime dorinteEclipsa de Luna va aduce un plus de energie mintala. Deci, o vreme buna de aici inainte trebuie s-o dedicati procesarii informatiilor, lasand deciziile pe mai tarziu. Mai ales cand e vorba de schimbari majore.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!