Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 26 septembrie 2017 – Amanati deciziile importante

Horoscop 26 septembrie 2017 – Amanati deciziile importante

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 26 septembrie 2017  Amanati deciziile importanteEste posibil sa fiti excesiv de sensibil si sa resimtiti o stare de confuzie. Nu este exclus ca relatiile cu cei din jur sa se tensioneze din cauza unor neintelegeri. Amanati deciziile importante, care pot avea implicatii serioase in activitatea profesionala sau in afaceri.

 

 

TAUR

taur Horoscop 26 septembrie 2017  Amanati deciziile importanteS-ar putea sa deveniti irascibil din cauza ca nu reusiti sa terminati la timp o lucrare importanta. Tinand cont ca va lipseste simtul practic, amanati activitatile dificile si limitati-va la chestiuni de rutina.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 26 septembrie 2017  Amanati deciziile importanteS-ar putea sa fiti nevoit sa cumparati un obiect de valoare pentru camin. Ar fi bine sa va consultati cu familia si sa nu va grabiti sa luati o decizie azi. Amanati rezolvarea problemelor dificile, fiindca exista riscul sa faceti greseli de neatentie.

 

 

 

RAC

rac Horoscop 26 septembrie 2017  Amanati deciziile importanteS-ar putea sa fiti deosebit de sensibil si sa nu va puteti concentra, riscand sa nu luati cele mai bune decizii. Evitati activitatile dificile, care necesita putere de concentrare, precum si deciziile privind investitiile. Puteti sa va ocupati de chestiuni de rutina.

 

LEU

leu Horoscop 26 septembrie 2017  Amanati deciziile importanteEste posibil sa fiti indispus din cauza unor dificultati financiare. Puteti sa cautati solutii, dar nu este recomandabil sa luati azi o decizie. Amanati discutiile importante in plan profesional sau in afaceri, fiindca exista riscul unor neintelegeri.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 26 septembrie 2017  Amanati deciziile importanteSunteti indispus sau resimtiti o stare de confuzie si riscati sa tensionati relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Nu este o zi buna pentru a incepe un proiect nou sau pentru a negocia conditiile unui parteneriat.
BALANTA

balanta Horoscop 26 septembrie 2017  Amanati deciziile importanteDaca incepeti ziua cu o stare de indispozitie si cu dificultati de concentrare, nu este cazul sa va ingrijorati: este efectul configuratiei astrale de azi. La locul de munca sau in afaceri, o persoana cu autoritate ar putea incerca sa isi impuna punctul de vedere.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 26 septembrie 2017  Amanati deciziile importanteInainte de amiaza s-ar putea ca un eveniment neprevazut sa va oblige sa va schimbati programul stabilit pentru azi. Este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana care are experienta in domeniul dumneavoastra de activitate si ar putea sa va fie de ajutor in viitor. Se intrevede o seara placuta in compania unor persoane apropiate.
SAGETATOR

sagetator Horoscop 26 septembrie 2017  Amanati deciziile importanteNu sunteti in apele dvs. si nu va simtiti in stare de efort intelectual. Cauza ar putea fi oboseala acumulata in ultima vreme, dar si contextul astral destul de dificil. Limitati-va la activitati simple, de rutina, si odihniti-va mai mult.

 

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 26 septembrie 2017  Amanati deciziile importanteContextul astral al zilei v-ar putea induce o stare de nervozitate din cauza careia exista riscul sa provocati o cearta cu un coleg de munca sau un partener de afaceri. Sunt sanse sa va regasiti calmul dvs. obisnuit si rezolvati cateva chestiuni de rutina.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 26 septembrie 2017  Amanati deciziile importanteEste posibil ca simtul practic si capacitatea de concentrare sa fie diminuate. Ar fi bine sa amanati activitatile dificile si deciziile importante. Cel mai bun mod de a va relaxa mental ar fi o activitate care presupune efort fizic moderat.

 

 

PESTI

pesti Horoscop 26 septembrie 2017  Amanati deciziile importanteLa locul de munca sau in afaceri, s-ar putea sa aveti de finalizat o activitate importanta la care lucrati de mai mult timp. Ar fi bine sa nu va grabiti si sa aveti grija sa evitati o cearta cu un coleg sau cu un asociat. Este posibil sa primiti o veste despre o persoana apropiata.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!