Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 26 octombrie 2017 – Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Horoscop 26 octombrie 2017 – Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 26 octombrie 2017   Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Întâmpinați dificultăți financiare, însă nu este cazul să vă îngrijorați, fiindcă este o situație de scurtă durată. O persoană apropiată v-ar putea propune o colaborare pe termen lung. Dacă acceptați, sunt șanse să vă îmbunătățiți situația financiară. S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că nu acordați suficientă atenție familiei.

TAUR

taur Horoscop 26 octombrie 2017   Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Aveți șanse reale de succes în plan sentimental și în viața socială. Aflați o veste bună, care vă determină să vă schimbați programul. Este o zi favorabilă pentru planuri de viitor, mai ales în activitatea profesională și în plan financiar. Puteți să vă bazați pe intuiție.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 26 octombrie 2017   Aveti sanse reale de succes in plan sentimental
Relațiile cu prietenii ar putea avea de suferit din cauză că vă susțineți punctul de vedere cu încăpățânare. Chiar dacă sunteți sigur că aveți dreptate, fiți flexibil și diplomat. Pentru a depăși mai ușor o dezamăgire în plan sentimental, vă puteți baza pe sprijinul prietenilor.

 

RAC

rac Horoscop 26 octombrie 2017   Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Parcurgeți o perioadă favorabilă în plan social. Este de așteptat ca relațiile cu cei din jur să decurgă fără probleme. Este o zi bună pentru a face planuri de viitor, mai ales în ceea ce privește călătoriile de plăcere sau concediul. Dacă aveți de luat decizii importante în plan profesional, ar fi bine să cereți sfatul unei persoane cu experiență.

 

LEU

leu Horoscop 26 octombrie 2017   Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Întâmpinați dificultăți în plan sentimental și sunteți nevoit să luați o decizie delicată. Ziua de azi este foarte bună pentru a face planuri de viitor, mai ales în activitatea profesională sau în afaceri. Eforturile pe care le depuneți în această perioadă au șanse mari să dea rezultate în scurt timp și să aducă beneficii importante.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 26 octombrie 2017   Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Este o zi bună pentru a vă asuma noi responsabilități la locul de muncă sau pentru a începe o activitate extraprofesională. Aveți șanse mari de reușită în activitățile intelectuale și în plan social, mai ales datorită farmecului personal și ingeniozității de care dați dovadă. Primiți o veste mai puțin plăcută de la o persoană apropiată, în legătură cu un proiect comun.

 

BALANTA

balanta Horoscop 26 octombrie 2017   Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Este un moment propice pentru a pune la cale o nouă afacere menită să vă crească veniturile. Prietenii și partenerul de viață vă susțin moral și vă ajută. Aveți o discuție aprinsă cu un membru al familiei. Ca să evitați tensionarea relației pe termen lung, fiți cât mai diplomat și înțelegător. Ar fi bine să petreceți mai mult timp cu familia și să comunicați mai mult cu cei dragi.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 26 octombrie 2017   Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Nu vă faceți un plan foarte precis pentru astăzi, pentru că se întrevăd evenimente neașteptate. S-ar putea să fiți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte care nu suportă amânare. După-amiază aveți posibilitatea să rezolvați o problemă financiară. Puteți să vă bazați pe intuiție.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 26 octombrie 2017   Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Se întrevăd câteva drumuri scurte pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice. Este posibil să vă pregătiți pentru o călătorie în interesul familiei, împreună cu partenerul de viață. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Ceea ce puneți la cale azi are șanse să se realizeze destul de repede.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 26 octombrie 2017   Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Este o zi bună pentru a face planuri în legătură cu o afacere nouă, care v-ar putea crește veniturile în scurt timp. Relațiile cu familia și cu prietenii ar trebui să fie foarte bune. Aveți o întâlnire neașteptată care vă face multă plăcere. Nu neglijați persoanele mai în vârstă.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 26 octombrie 2017   Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Parcurgeți o perioadă favorabilă în plan profesional sau în afaceri. Rezultatele muncii depuse acum ar trebui să apară în scurt timp și să fie cel putin satisfăcătoare. Intuiția vă ajută să aveți inițiative apreciate de cei din jur, atât în familie cât și la locul de muncă. S-ar putea să fiți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte împreună cu o persoană apropiată.

 

PESTI

pesti Horoscop 26 octombrie 2017   Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Este posibil să vi se ofere un loc de muncă mai bine plătit sau să fiți promovat. Vă puteți aștepta la responsabilități mai mari, dar și la perspective mai bune din punct de vedere financiar. Consultați-vă cu partenerul de viață țineți cont și de sfaturile unei persoane cu experiență din familie.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!