Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 26 februarie 2018 – Concentrati-va asupra problemelor cu adevarat importante

Horoscop 26 februarie 2018 – Concentrati-va asupra problemelor cu adevarat importante

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 26 februarie 2018  Concentrati va asupra problemelor cu adevarat importante

Este posibil sa aveti dificultati pe plan sentimental si financiar. Din acest motiv, sunteti indispus si puteti deveni irascibil. Pastrati-va calmul si ascultati sfaturile prietenilor!

 

TAUR

taur Horoscop 26 februarie 2018  Concentrati va asupra problemelor cu adevarat importante

Dimineata s-ar putea sa fiti agitat din cauza unor schimbari care survin la serviciu. Nu va iesiti din fire, altfel riscati sa va complicati situatia. Fiti calm cu persoana iubita! Nu are rost sa va certati pentru nimicuri.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 26 februarie 2018  Concentrati va asupra problemelor cu adevarat importante

Dimineata s-ar putea sa fiti dezamagit de atitudinea unui partener de afaceri sau a unui colaborator. Nu puneti la suflet! Concentrati-va asupra problemelor cu adevarat importante. Astmosfera in familie este foarte buna.

 

RAC

rac Horoscop 26 februarie 2018  Concentrati va asupra problemelor cu adevarat importante

S-ar putea sa fiti dezamagit de un prieten. Fiti mai prudent decat de obicei. Amanati investitiile! Dupa-amiaza, o ruda bolnava va cere un imprumut. Va linistiti spre seara, in mijlocul familiei.

 

 

LEU

leu Horoscop 26 februarie 2018  Concentrati va asupra problemelor cu adevarat importante

Va enervati din cauza un coleg de serviciu care va face greutati. Nu este momentul sa luati decizii importante. S-ar putea sa fiti confuz si sa nu va puteti concentra. Puneti-va ordine in idei. Evitati cearta cu o persoana mai in varsta din familie!

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 26 februarie 2018  Concentrati va asupra problemelor cu adevarat importante

Este indicat sa evitati afacerile si intalnirile cu prietenii. S-ar putea ca o ruda sa va ceara un imprumut. Nu o refuzati, daca puteti. Spre seara, un prieten va da o veste buna in legatura cu un examen.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 26 februarie 2018  Concentrati va asupra problemelor cu adevarat importante

 

Sunteti nervos si aveti tendinta sa-i criticati pe toti cei din jur. Temperati-va, ca sa nu va indepartati prietenii. Aflati ca veti primi vizita unei rude din alta localitate. S-ar putea sa incepeti pregatirile pentru concediu.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 26 februarie 2018  Concentrati va asupra problemelor cu adevarat importante

Se pare ca va simtiti obosit si fara chef de munca. Este indicat sa amanati deciziile importante si sa va dedicati unor activitati de rutina. Relaxati-va si acordati mai mult timp odihnei. Nu provocati discutti in contradictoriu!

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 26 februarie 2018  Concentrati va asupra problemelor cu adevarat importante

Este posibil sa aveti dificultati de concentrare la serviciu, din cauza problemelor sentimentale. Nu va lasati prada melancoliei! Puteti avea spor la treburi casnice. Fiti mai atent cu partenerul de viata.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 26 februarie 2018  Concentrati va asupra problemelor cu adevarat importante

Nu va convine nimic si va enervati foarte usor. Aveti tendinta sa cautati cearta cu lumanarea, sub diferite pretexte. Nu faceti din tantar armasar! Cu calm si rabdare, totul se poate rezolva usor.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 26 februarie 2018  Concentrati va asupra problemelor cu adevarat importante

O ruda apropiata va da o veste neplacuta. Nu va ingrijorati! Problemele sunt trecatoare. Evitati orice discutie in contradictoriu cu partenerul de viata. Amanati intalnirile importante.

 

PESTI

pesti Horoscop 26 februarie 2018  Concentrati va asupra problemelor cu adevarat importante

S-ar putea sa va certati cu partenerul de viata, pentru ca vi se pare ca a cheltuit cam mult. Ar fi bine sa tineti cont si de dorintele sale. Menajati-va sanatatea. Odihniti-va si evitati activitatile solicitante!


1 Comentariu la Horoscop 26 februarie 2018 – Concentrati-va asupra problemelor cu adevarat importante

 1. RUSU VIOREL

  Lucru online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: viorell_64@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!