Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 26 august 2011 -Luna Noua in Casa VI, a muncii si sanatatii

Horoscop – 26 august 2011 -Luna Noua in Casa VI, a muncii si sanatatii

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  26 august 2011 Luna Noua in Casa VI, a muncii si sanatatiiLuna Noua in Casa VI, a muncii si sanatatii, intervine la fix dupa o perioada cand v-au preocupat mai mult placerile legate de amor. Eficienta la locul de munca va fi maxima.

 

 

TAUR

taur Horoscop  26 august 2011 Luna Noua in Casa VI, a muncii si sanatatiiLuna Noua in Casa V, a manifestarilor creative, va favorizeaza atat din punct de vedere romantic, cat si pe planul carierei, mai ales daca aceasta implica spirit de inovatie sau artistic.

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop  26 august 2011 Luna Noua in Casa VI, a muncii si sanatatiiLuna Noua in Casa IV, a familiei si radacinilor culturale, va readuce in prim plan prioritatile legate de casa. Vreti ca aceasta sa devina mai confortabila, sa va ofere siguranta. Ca si partenerii.

 

RAC

rac Horoscop  26 august 2011 Luna Noua in Casa VI, a muncii si sanatatiiLuna Noua in Casa III, a comunicarii, favorizeaza domeniul invatamantului, asa ca este o buna perioada pentru luat examene si teste. Totodata, este o perioada convingatoare sa gasiti un serviciu bun.

 

LEU

leu Horoscop  26 august 2011 Luna Noua in Casa VI, a muncii si sanatatiiLuna Noua in Casa II, a banilor si valorilor. Deveniti mai sensibili la tot ce inseamna calitate, a muncii, a platilor, a lucrurilor care va inconjoara. Contractele din aceasta perioada vor fi foarte realiste.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  26 august 2011 Luna Noua in Casa VI, a muncii si sanatatiiLuna Noua in Casa I, a vietii si a personalitatii, va influenteaza foarte puternic, fiind in semnul vostru zodiacal Este cea mai importanta perioada a anului pentru a va crea o imagine impresionanta!

 

BALANTA

balanta Horoscop  26 august 2011 Luna Noua in Casa VI, a muncii si sanatatiiLuna Noua in Casa XII, a spiritualitatii! Este perioada cea mai propice pentru a va incarca bateriile spirituale, pentru a observa valorile de dincolo de lumea materiala. Veti descoperi noi orizonturi.

 

SCORPION

scorpion Horoscop  26 august 2011 Luna Noua in Casa VI, a muncii si sanatatiiLuna Noua in Casa XI, a prietenilor. Urmeaza o perioada de extensie a retelei de socializare, a contactelor personale etc. Daca veti sti cum sa puneti problema, poate fi benefic pe plan profesional.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  26 august 2011 Luna Noua in Casa VI, a muncii si sanatatiiLuna Noua in Casa X, a profesionalismului, va va lumina calea spre telurile propuse. Este vremea sa dezvoltati relatii sociale care sa va ajute sa progresati. Noile afaceri, contracte, sunt favorizate.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  26 august 2011 Luna Noua in Casa VI, a muncii si sanatatiiLuna Noua in Casa IX, a ratiunii, a marilor idei, a aventurii. O perioada in care veti explora noi domenii, noi experiente. Veti fi mai agitati, in sensul ca nu va va multumi nimic si veti cauta intruna.

 

VARSATOR

varsator Horoscop  26 august 2011 Luna Noua in Casa VI, a muncii si sanatatiiLuna Noua in Casa VIII, a intimitatii, va va crea senzatia ca trebuie sa va retrageti din societate, sa va acordati multa liniste solitara. De fapt, aveti nevoie de prezenta celor dragi, numai sa nu va sacaie.

 

PESTI

pesti Horoscop  26 august 2011 Luna Noua in Casa VI, a muncii si sanatatiiLuna Noua in Casa VII, a parteneriatului! Este momentul sa va redefiniti relatiile cu partenerii de serviciu si cu partenerii de viata. Aveti nevoie de diplomatie in negocieri. Cautati relatii de sprijin.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!