Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 26 aprilie 2017 – Posibil sa incepeti un proiect pe cont propriu

Horoscop 26 aprilie 2017 – Posibil sa incepeti un proiect pe cont propriu

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 26 aprilie 2017  Posibil sa incepeti un proiect pe cont propriu

Posibil sa incepeti un proiect pe cont propriu. Parcurgeti o perioada favorabila si aveti sanse mari sa realizati beneficii importante. Colegii sunt invidiosi pe situatia dumneavoastra. Evitati eforturile fizice prea mari!

 

TAUR

taur Horoscop 26 aprilie 2017  Posibil sa incepeti un proiect pe cont propriu

Sunteti intr-o forma intelectuala excelenta si veti avea realizari importante pe plan profesional sau in afaceri. E posibil sa faceti diverse achizitii pentru casa. Ar fi bine sa va sfatuiti si cu partenerul de viata.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 26 aprilie 2017  Posibil sa incepeti un proiect pe cont propriu

 

Va descurcati foarte bine pe plan creativ si aveti succes in tot ceea ce vreti sa incepeti. E posibil sa primiti o suma de bani si va faceti planuri cum sa o investiti in ceva util pentru casa. Aveti grija de sanatate si odihniti-va mai mult.

RAC

rac Horoscop 26 aprilie 2017  Posibil sa incepeti un proiect pe cont propriu

Reusiti sa duceti la bun sfarsit niste lucrari incepute mai de mult. Azi, e de preferat sa evitati discutiile pe teme financiare la locul de munca. Mare grija la bani, ca s-ar putea sa aveti ceva pierderi.

 

LEU

leu Horoscop 26 aprilie 2017  Posibil sa incepeti un proiect pe cont propriu

E un moment favorabil pentru a face unele schimbari din punct de vedere profesional. E posibil sa primiti o propunere de colaborare din partea unui amic. Acum aveti sansa de a va imbunatati situatia financiara.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 26 aprilie 2017  Posibil sa incepeti un proiect pe cont propriu

E posibil sa aveti parte pe parcursul zilei de evenimente neprevazute, care o sa va dea tot programul peste cap. Organizati-va cat mai bine si concentrati-va in special pe chestiunile importante. E favorizata munca in echipa.

 

BALANTA

balanta Horoscop 26 aprilie 2017  Posibil sa incepeti un proiect pe cont propriu

Primiti un cadou de care va bucurati nespus de mult. Capacitatea de comunicarea este foarte buna si reusiti sa rezolvati toate problemele care apar la locul de munca. Azi sunt favorizate relatiile de parteneriat si investitiile pentru casa.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 26 aprilie 2017  Posibil sa incepeti un proiect pe cont propriu

Acum aveti posibilitatea de a face schimbari majore pe plan social, dar si in ceea ce priveste relatia sentimentala. E un moment foarte bun de a incheia contracte, a semna acte, iar investitiile facute se vor dovedi rentabile.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 26 aprilie 2017  Posibil sa incepeti un proiect pe cont propriu

Primiti bani de pe urma unei colaborari. Un apropiat va propune un nou job. Nu va pripiti in luarea hotararilor! Aveti ocazia de a pune bazele unei afaceri. Sfatuiti-va si cu o persoana cu ceva experienta in domeniu.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 26 aprilie 2017  Posibil sa incepeti un proiect pe cont propriu

Azi aveti succes in relatiile cu persoanele mai tinere. Faceti progresele considerabile la locul de munca. Daca aveti de luat decizii, va puteti baza pe intuitie, dar tineti cont si de parerea partenerului de viata.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 26 aprilie 2017  Posibil sa incepeti un proiect pe cont propriu

Sunteti tentat sa cheltuiti mai mult decat va permite buzunarul. Ar fi mai intelept sa fiti mai cumpatat si implicati-va mai mult partenerul de viata in problemele financiare ale familiei. Nu neglijati activitatile casnice si nici odihna.

 

PESTI

pesti Horoscop 26 aprilie 2017  Posibil sa incepeti un proiect pe cont propriu

Stati bine la capitolul comunicare si va ajuta foarte mult pentru a va afirma in societate. E posibil sa demarati o noua afacere, dar ar fi bine sa terminati mai intai proiectele deja incepute. Nu luati singur deciziile!


1 Comentariu la Horoscop 26 aprilie 2017 – Posibil sa incepeti un proiect pe cont propriu

 1. florin

  Nou și foarte avantajos! Special pentru cei care caută să mai câștige bani în timpul liber, la calculator! Nu plătiți nimic, doar aplicați câteva instrucțiuni simple. Cereți acum mai multe detalii la adresa de email:  afacere2015@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!