Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 25 mai 2017 – Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita

Horoscop 25 mai 2017 – Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 25 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Un membru al familiei nu isi respecta o promisiune in legatura cu o suma de bani. Nu ii reprosati! S-ar putea sa aiba motive obiective.
Ar fi bine sa dati dovada de mai multa flexibilitate in relatiile cu prietenii. Si mai ales cu familia.

 

 

TAUR

taur Horoscop 25 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Din cauza atmosferei tensionate, relatiile cu cei din jur pot avea de suferit. Va sfatuim sa amanati intalnirile cu prietenii si sa evitati deplasarile cu autoturismul, pentru ca riscati sa fiti implicat in accidente. Pe plan profesional, eforturile din ultima perioada precedenta incep sa dea roade.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 25 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Partenerul de viata va face reprosuri neintemeiate. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa evitati o confruntare. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei si partenerului de viata. Temperati-va nervozitatea in discutiile cu o persoana mai in varsta!

 

 

 

RAC

rac Horoscop 25 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Veti fi implicati intr-o discutie la locul de munca din cauza barfelor. Nu raspundeti la provocari! In scurt timp, situatia se va lamuri si totul va reveni la normal. Dupa-amiaza primiti o suma de bani neasteptata.
 

 

LEU

leu Horoscop 25 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Incercati sa gasiti o cale de mijloc intre sentimente si bani! Din dorinta de a obtine venituri suplimentare, neglijati relatiile sentimentale si va certati cu partenerul de viata. Va recomandam sa va ganditi bine inainte de a lua o hotarare importanta.

Seara sunteti invitat la rude, unde uitati de grijile cotidiene.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 25 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Aveti de rezolvat multe probleme la locul de munca, dar colegii nu se grabesc sa va ajute. Stapaniti-va nervozitatea, altfel riscati sa faceti afirmatii pe care le veti regreta. Dupa-amiaza este posibil sa primiti o veste neplacuta in legatura cu un prieten.

 

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 25 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Deveniti impulsiv din cauza unor neintelegeri la serviciu. Fiti prudent in afirmatii! Va sfatuim sa va stapaniti nervozitatea in discutiile cu partenerul de viata, altfel riscati sa tensionati atmosfera.
 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 25 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Primiti o veste pe care o asteptati de mult timp, in legatura cu plecarea intr-o calatorie in interes personal. Partenerul de viata va reproseaza ca nu v-ati ales bine momentul. Dupa o discutie aprinsa, s-ar putea sa amanati calatoria sau chiar sa renuntati.

 

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 25 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Sunteti cam nervosi, din cauza stresului si a oboselii acumulate. Evitati discutiile! Sunteti predispusi la unele probleme de sanatate si chiar la accidente. Ar fi bine sa evitati calatoriile lungi si intalnirile de afaceri.

 

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 25 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita De dimineata, colaborarea cu partenerii de afaceri va da dureri de cap. Banii sunt problema cea mai arzatoare: se pare ca nu va intelegeti in legatura cu o investitie. Evitati disputele si cautati o solutie comuna. Daca evitati o cearta, perspectivele sunt foarte bune.

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop 25 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Nu va puteti respecta programul stabilit si asta va da peste cap complet. Amanati deciziile importante si nu va lasati condus de impulsuri de moment! Nu va puneti mari sperante intr-o afacere demarata recent. S-ar putea sa fiti dezamagit.

 

PESTI

pesti Horoscop 25 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Este recomandabil sa fiti conciliant in discutiile cu colegii si cu partenerul. Puteti incepe o activitate care va poate aduce avantaje materiale, cu conditia sa va temperati spiritul critic. Orice disputa poate degenera intr-un scandal. Mai tarziu, va viziteaza un prieten de familie, care va ofera un cadou.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!