Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 25 iunie 2018 – Intrati in cluburi exclusiviste

Horoscop – 25 iunie 2018 – Intrati in cluburi exclusiviste

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  25 iunie 2018  Intrati in cluburi exclusivisteJupiter se plimba prin sectorul caminului si familiei timp de mai bine de un an, asa ca aveti ocazia si norocul sa va aranjati perfect tot ce tine de acest domeniu. Ati putea si sa intrati in afaceri imobiliare.

 

 

TAUR

taur Horoscop  25 iunie 2018  Intrati in cluburi exclusivisteJupiter va impulsioneaza timp de un an sectorul comunicatiilor si al educatiei. Nu exista varsta la care sa nu mai aveti nimic de invatat si nu exista domeniu in care sa nu puteti intra, dupa ce va documentati temeinic!

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop  25 iunie 2018  Intrati in cluburi exclusivisteJupiter va tranziteaza sectorul valorilor si al banilor. Este sansa voastra sa dobanditi pozitii de putere, bine retribuite. Daca nu va intereseaza acest aspect, fiti atenti la oportunitatile de castig, numeroase! Nu renuntati de dragul confortului!

 

 

RAC

rac Horoscop  25 iunie 2018  Intrati in cluburi exclusivisteJupiter in semnul vostru zodiacal va aduce multa incredere in sine si multa generozitate in lumea voastra. Personalitatea voastra va deveni expansiva, exuberanta, entuziasta. Un an in care veti fi norocosi.

 

 

LEU

leu Horoscop  25 iunie 2018  Intrati in cluburi exclusivisteJupiter va tranziteaza Casa XII, favorizand actiunile din spatele scenei. Veti beneficia de pe urma unor activitati care nu sunt la vedere. Puteti intra in proiecte de binefacere, de voluntariat, cu satisfactii depline.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  25 iunie 2018  Intrati in cluburi exclusivisteTimp de un an veti beneficia de pe urma activitatilor de networking, datorita prietenilor din reteaua voastra de socializare, prin proiecte ce se desfasoara pe termen lung. Intrati in cluburi exclusiviste, unde se castiga bine.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  25 iunie 2018  Intrati in cluburi exclusivisteJupiter in casa carierei si a reputatiei profesionale va asigura succesul la public, ca sa zicem asa. Recunoasterea meritelor voastre, insotita de o buna salarizare sau premii, va aduce mari satisfactii.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop  25 iunie 2018  Intrati in cluburi exclusivisteJupiter va tranziteaza sectorul calatoriilor, deschizandu-va noi orizonturi, dandu-va posibilitatea sa cunoasteti oameni de diverse culturi. Favorizat este si sectorul chestiunilor legale, in care veti avea succes si bani.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  25 iunie 2018  Intrati in cluburi exclusivistePlaneta voastra guvernanta, Jupiter, va tranziteaza Casa VIII, favorizand tot ce tine de finante, resurse, imprumuturi, dar si transformari personale, sexualitate, sanatate. Timp de un an! Cum sa nu profitati?

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  25 iunie 2018  Intrati in cluburi exclusivistePentru voi, Jupiter vine cu mainile pline in sectorul parteneriatului! Pana in iulie anul viitor o sa stabiliti un parteneriat strategic, durabil, cu beneficii. Proiectele voastre se vor bucura de o buna publicitate.

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop  25 iunie 2018  Intrati in cluburi exclusivisteJupiter, timp de un an in sectorul muncii si al sanatatii, va aduce multe beneficii. Acestea pot veni prin munca proprie, dar si ca rezultat al activitatilor unui grup careia ii sunteti coordonatori.

 

 

PESTI

pesti Horoscop  25 iunie 2018  Intrati in cluburi exclusivisteJupiter va tranziteaza sectorul creativitatii. Veti fi norocosii beneficiari ai unor venituri provenite din explorarea metodelor de distractie! Sa va si distrati, si sa castigati si o caruta de bani, cine n-ar vrea sa fie in pielea voastra?    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!