Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 25 ianuarie 2017 – Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri

Horoscop 25 ianuarie 2017 – Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 25 ianuarie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri

Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri. Va puteti indeplini visele destul de repede, cu conditia sa evitati orice fel de speculatii. Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune, mai ales dupa-amiaza.

 

TAUR

taur Horoscop 25 ianuarie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri

Vi se propune o colaborae. Acceptati, aveti sanse sa scapati de problemele financiare. Ar fi bine sa va ocupati si de problemele de familie. Incercati sa terminati ce ati inceput! Aveti rabdare cu partenerul de viata si ascultati-i sugestiile.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 25 ianuarie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri

O intalnire neasteptata va da programul peste cap. Se pare ca faceti cunostinta cu o persoana cu care veti putea face afaceri. Va sfatuim sa va abtineti de la speculatii. Ar fi bine sa nu promiteti nimic, daca nu sunteti sigur ca va puteti tine de cuvant.

RAC

rac Horoscop 25 ianuarie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri

Aveti un spirit practic deosebit si prindeti din zbor o afacere profitabila. In plus, s-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Nu luati nici o decize importanta fara sa va consultati cu partenerul de viata. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti musafiri.

LEU

leu Horoscop 25 ianuarie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri

Incercati sa nu incepeti nimic nou pana nu terminati treburile urgente. Comunicati cu multa usurinta si aveti posibilitatea sa va faceti prieteni noi. Puteti avea succes in activitati casnice, dar este recomandabil sa nu luati decizii de unul singur.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 25 ianuarie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri

Sunteti intr-o forma deosebita, de care va sfatuim sa profitati. Este o zi buna pentru investitii, dar si relatiile sentimentale sunt favorizate. Pe plan financiar, nu aveti probleme, iar cu sanatatea stati bine. Petreceti seara in mijlocul familiei.

 

BALANTA

balanta Horoscop 25 ianuarie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri

Intuitia va poate ajuta sa rezolvati probleme importante, dar ar fi bine sa tineti seama si de parerile partenerului de viata. Nu neglijati problemele casnice! Dupa-amiaza s-ar putea ca o ruda bolnava sa va ceara ajutorul.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 25 ianuarie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri

Sunteti hotarat sa incepeti o viata noua si intentionati sa va apucati de afaceri. Puteti fi optimist: pentru ca aveti sanse mari de reusita. Stati bine cu sanatatea, dar va recomandam sa nu neglijati odihna.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 25 ianuarie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri

Ar fi bine sa puneti in practica ideile de afaceri, pe care le aveti de ceva vreme. La nevoie, nu ezitati sa va imprumutati de la o ruda mai in varsta! Ar trebui sa tineti cont si de sugestiile partenerului de viata.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 25 ianuarie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri

Va viziteaza un prieten de familie care va propune o colaborare pe termen lung. Spre seara, va schimbati programul si acceptati sa mergeti la o petrecere. Va sfatuim sa fiti cumpatat, pentru ca sunteti predispus la probleme digestive.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 25 ianuarie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri

Astazi totul se va derula conform planurilor. Relatiile cu prietenii sunt foarte bune, dar este posibil sa aveti ceva discutii cu partenerul de viata. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa diplomatie. Ascultati si parerile celor din jur!

 

PESTI

pesti Horoscop 25 ianuarie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri

Aveti ocazia sa faceti investitii care va vor aduce profituri frumoase, dar va sfatuim sa aveti rabdare pana incep sa apara rezultatele. Ar fi bine sa profitati de ocaziile care vi se ofera, dar nu fortati norocul!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!