Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 24 septembrie 2018 – Ne preocupa locul de munca si sefii

Horoscop – 24 septembrie 2018 – Ne preocupa locul de munca si sefii

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  24 septembrie 2018  Ne preocupa locul de munca si sefiiCam impulsivi fata de o femeie care ocupa o pozitie importanta. Nu v-ati gasit ziua in care sa va permiteti asa ceva. Si nici persoana. Cine va supara acum va avea un rol in cariera voastra viitoare.

 

TAUR

taur Horoscop  24 septembrie 2018  Ne preocupa locul de munca si sefiiVa faceti griji in privinta serviciului? Nu trebuie sa va alarmati. Aveti oarecare dificultati de concentrare, care nici nu s-ar observa daca v-ati ocupa de treburi pe rand, cate una. Ca nu sunteti la concurs.

 

GEMENI

gemeni Horoscop  24 septembrie 2018  Ne preocupa locul de munca si sefiiVa recapatati buna dispozitie si astfel eliminati posibilele neintelegeri. Optimismul vostru atrage prieteni si colaboratori. De acestia din urma aveti neaparata nevoie, dat fiind proiectele viitoare.

 

RAC

rac Horoscop  24 septembrie 2018  Ne preocupa locul de munca si sefiiNu prea sunteti in apele voastre, dar nici nu trebuie sa exagerati. La serviciu, mai ales, trebuie sa va pastrati calmul, chiar daca sefii va reproseaza niste lucruri de care nu va simtiti vinovati. Deocamdata, sunteti la primire!

 

LEU

leu Horoscop  24 septembrie 2018  Ne preocupa locul de munca si sefiiNimic nu merge bine azi in „jungla” voastra, drept pentru care pufniti inca de dimineata. Poate ca sunteti regi, dar asta nu inseamna ca sunteti de necontestat. Controlati-va, daca nu vreti razmerita.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  24 septembrie 2018  Ne preocupa locul de munca si sefiiNemultumiti de cum merg proiectele, de la care aveati mari asteptari. Critica iese din gura voastra ca apa dintr-un izvor, dar nu la fel de curata. Mai bine va pregatiti pentru musafiri de la drum lung.

 

BALANTA

balanta Horoscop  24 septembrie 2018  Ne preocupa locul de munca si sefiiAveti tendinta sa va ascundeti astazi. Ati face foarte bine daca ati da curs acestei porniri, pentru ca, altminteri, puteti tensiona relatiile cu apropiatii, aruncand cu vorbele fara sa va ganditi.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop  24 septembrie 2018  Ne preocupa locul de munca si sefiiMunciti din greu ca sa va pastrati la un anumit standard de viata. De aceea, s-ar putea sa fiti nelinisititi din cauza ca nu va ajung banii nici pentru traiul comod, nici pentru investitii strategice. O sa castigati bine!

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  24 septembrie 2018  Ne preocupa locul de munca si sefiiCompromisul trebuie sa fie deviza voastra astazi. Cel putin pana spre seara, cand bateriile voastre incep sa se incarce. Dar pana atunci, fiti calmi si prudenti, ca sa evitati tensionarea situatiei.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  24 septembrie 2018  Ne preocupa locul de munca si sefiiLuna exploreaza Casa I, a personalitatii, adaugand farmec si energie pozitiva. Magnetismul vostru impune armonie, chiar daca unele probleme marunte isi fac loc in jur si incearca sa va sicaneze.

 

VARSATOR

varsator Horoscop  24 septembrie 2018  Ne preocupa locul de munca si sefiiAr fi bine sa evitati cat mai mult statul acasa, in compania partenerului de viata. Pentru ca aveti multe de reprosat si multe sunt exagerari. Pana va trece, faceti drumuri mici si dese in afara caminului!

 

PESTI

pesti Horoscop  24 septembrie 2018  Ne preocupa locul de munca si sefiiFinantele sunt cele care va irita azi. Cand sosesc facturile pe utilitati si servicii, va enervati imediat. Problema nu sunt aceste facturi, ci altele, pe care le decontati din marinimie, catre diverse persoane.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!