Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 24 octombrie 2017 – Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va cucereste imediat

Horoscop 24 octombrie 2017 – Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va cucereste imediat

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 24 octombrie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va cucereste imediat

Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va cucereste imediat si care va juca un rol important in viata dvs. Este posibil chiar sa va propuneti sa petreceti un sfarsit de saptamana impreuna. Pe plan profesional si in afaceri bazati-va pe intuitie, dar tineti cont si de sfaturile unei persoane mai in varsta
TAUR

taur Horoscop 24 octombrie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va cucereste imediat

Este posibil sa aveti probleme la locul de munca, din cauza caa nu va puteti concentra prea bine. S-ar putea sa va intalniti pe neasteptate cu o persoana la care tineti mult si care va invita la o petrecere. Aveti ocazia sa va revedeti cu prieteni vechi. Fiti cumpatat.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 24 octombrie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va cucereste imediat

Prima parte a zilei este favorabila relatiilor cu cei apropiati, in special cu persoana iubita si cu prietenii. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti foarte ocupat cu pregatirile pentru o calatorie in interes personal sau familial. Odihniti-va mai mult si menajati-va sanatatea.

 

RAC

rac Horoscop 24 octombrie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va cucereste imediat

La locul de munca sau in afaceri aveti posibilitatea sa terminati o lucrare importanta, la care lucrati de mult timp. Profitati de acest context astral favorabil. Partenerul de viata si familia va apreciaza pentru initiativele de schimbare si innoire. Nu sunteti prea multumit de situatia financiara.

 

LEU

leu Horoscop 24 octombrie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va cucereste imediat

Sunteti preocupat de probleme personale si aveti tendinta sa neglijati relatia cu persoana iubita. Va ganditi la cateva schimbari interesante in camin, dar ar fi mai bine sa le amanati pentru alta data. S iveste ocazia unei calatorii cu partenerul de viata. Profitati pentru a va detasa de problemele de zi cu zi si pentru a va incarca bateriile.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 24 octombrie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va cucereste imediat

Aveti sanse de reusita in toate activitatile legate de camin, iar relatiile cu familia si cu prietenii sunt foarte bune. Buna dispozitie si usurinta cu care comunicati va ajuta sa rezolvati problemele unor persoane din anturaj. Este posibil sa petreceti momente minunate in compania persoanei iubite si s-ar putea chiar sa fiti tentat sa ii faceti un cadou.

 

BALANTA

balanta Horoscop 24 octombrie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va cucereste imediat

Va face o deosebita placere sa va reintalniti cu o persoana pe care o apreciati si cu care nu v-ati mai vazut de multa vreme. Aveti sanse sa rezolvati probleme de familie pe care le-ati tot amanat. Este o zi buna si pentru intalniri cu prietenii. Tineti cont de sfaturile prietenilor cu experienta, fiindca va pot fi de folos intr-o problema financiara.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 24 octombrie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va cucereste imediat

La locul de munca sau in afaceri, o situatie neprevazuta v-ar putea obliga sa munciti peste program. Familia este multumita de initiativa dvs. de a cumpara un obiect important pentru casa. Stabiliti impreuna toate detaliile.Sunt sanse sa petreceti o seara excelenta impreuna cu partenerul de viata si sa faceti planuri pentru o calatorie de relaxare.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 24 octombrie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va cucereste imediat

Nu este o zi prea buna pentru negocieri sau tranzactii financiare si nici pentru planuri de viitor in afaceri. In schimb, puteti avea mari satisfactii pe plan sentimental. Nu este exclus chiar sa fiti dispus sa faceti o declaratie de dragoste. Evitati afacerile care implici un grad mare de risc.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 24 octombrie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va cucereste imediat

Sunteti intr-o forma deosebit de buna si parcurgeti o perioada favorabila pentru afaceri, intalniri romantice si calatorii. Moralul ridicat va stimuleaza sa abordati cu entuziasm si eficienta problemele profesionale. In ceea ce priveste sanatatea, nu se intrevad probleme deosebite. Primiti o oferta de colaborare. Nu va grabiti sa o refuzati, dar sa analizati cu atentie eventualele riscuri ascunse.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 24 octombrie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va cucereste imediat

Parcurgeti o perioada favorabila in ceea ce priveste viata sentimentala. Daca v-ati gasit deja jumatatea, relatia ar putea evolua la un nivel superior. Daca inca mai cautati dragostea, acum aveti sanse mari sa o intalniti. O persoana apropiata ar putea fi dispusa sa va ajute sa rezolvati o dificultate financiara de moment.

 

PESTI

pesti Horoscop 24 octombrie 2017  Faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va cucereste imediat

Este posibil sa aiba loc schimbari benefice in viata dvs. sentimentala. Capacitatea de comunicare este deosebit de buna azi si s-ar putea ivi ocazia sa legati o noua relatie. Daca se va baza pe sinceritate si respect reciproc, sunt sanse sa devina o relatie de durata. Puteti realiza tot ce v-ati propus in plan profesional sau in afaceri!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!