Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 24 mai 2017 – Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita

Horoscop 24 mai 2017 – Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 24 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita In prima parte a zilei, o calatorie in interes personal se amana din cauza lipsei banilor, ceea ce tensioneaza relatia cu partenerul de viata. Va sfatuim sa ramaneti calm, nu au intrat zilele in sac.

 

 

TAUR

taur Horoscop 24 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Relatiile sentimentale plutesc deasupra unei stari de melancolie. Reusitele vin insa din activitatile casnice. Nu ar strica sa acordati mai multa atentie persoanelor mai in varsta din famiia dumneavoastra.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 24 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Aveti chef de duca. Vreti sa socializati in afara caminului si asta va aduce discutii aprinse cu partenerul. Daca va organizati bine si va temperati nervozitatea, nimeni nu va avea de suferit.

 

 

 

RAC

rac Horoscop 24 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Va da tarcoale o stare de nervozitate provocata de niste discutii cu persoana iubita. Nu va inchideti in carapace, comunicarea ar putea clarifica lucrurile. Temperati-va orgoliul.

 

 

 

LEU

leu Horoscop 24 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita O persoana mai in varsta din familie va da ceva batai de cap. Nu uitati ca o vorba buna ar mai calma lucrurile. Pentru ca sunteti mai guraliv ca de obicei, fiti mai atenti la ce spuneti. Dupa-amiaza, o veste buna.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 24 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita O vizita amanata tensioneaza relatia sentimentala. Incercati sa va limitati la activitati de rutina si nu va incapatanati sa mutati muntii din loc. Mai sunt destule de facut si pe acasa.
 

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 24 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Lipsa banilor va face sa va pierdeti rabdarea si sa initiati discutii aprinse cu cineva din familie. Mai mult calm, mai multa odihna. Evitati eforturile deosebite.
 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 24 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Inca de dimineata, dificultatile de comunicare va scot din sarite. Ar fi bine, in aceast caz, sa amanati deciziile importante. Spre seara, o intalnire cu un amic va mai calmeaza.

 

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 24 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Apatia de care suferiti in ultima vreme va cam sicaneaza viata sentimentala. Vreti doar sa fiti lasat in pace, insa mai multa atentie persoanei iubite v-ar ajuta. Primiti amanunte pretioase despre o afacere.

 

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 24 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Sunteti foarte impulsiv si ar fi bine sa va calculatifiecare pas, atat in afaceri cat si in viata de familie. Investitiile si calatoriile sunt de avitat astazi. Se intrevad ceva probleme de sanatate, deci, mai multa odihna.

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop 24 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Va incepeti ziua cu o cearta cu persoana iubita, ceea ce va indispune. Cum comunicarea nu e cea mai buna, evitati negocierile si calatoriile. Seara sunteti solicitat de o ruda mai in varsta.

 

 

PESTI

pesti Horoscop 24 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Ivirea unei delegatii urgente il nemultumeste pe partenerul de viata, ceea ce va cam irita. De altfel, pe tot parcursul zilei e nevoie de calm.
Nu faceti investitii astazi, pentru ca nu este un moment favorabil!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!