Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 24 ianuarie 2017 – Este de asteptat sa beneficiati de o creativitate deosebita

Horoscop 24 ianuarie 2017 – Este de asteptat sa beneficiati de o creativitate deosebita

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 24 ianuarie 2017  Este de asteptat sa beneficiati de o creativitate deosebita

S-ar putea sa deveniti irascibil si exista riscul sa ii dati partenerului de viata o replica nejustificat de dura, pe care o veti regreta mai tarziu. Daca va urcati la volan, ar fi bine sa tineti cont de faptul ca riscul de accidente este sporit. In contextul astral tensionat de azi, amanati intalnirile de afaceri.

 

TAUR

taur Horoscop 24 ianuarie 2017  Este de asteptat sa beneficiati de o creativitate deosebita

La locul de munca sau in afaceri, este foarte posibil sa survina evenimente neprevazute, care determina diverse intarzieri si amanari. Ar fi bine sa nu contati pe finalizarea unei tranzactii sau a unei negocieri programate pentru azi. Daca aveti de luat decizii dificile, puteti sa va bazati pe intuitie.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 24 ianuarie 2017  Este de asteptat sa beneficiati de o creativitate deosebita

Se intrevede o zi destul de buna in plan profesional, cu conditia sa va temperati tendinta de fi excesiv de critic cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Ar fi bine sa fiti cat mai diplomat cu prietenii si cu partenerul de viata, pentru a evita sa se ajunga la cearta. Spre seara este posibil sa va intalniti cu o ruda mai in varsta, care va da o veste buna.

 

RAC

rac Horoscop 24 ianuarie 2017  Este de asteptat sa beneficiati de o creativitate deosebita

Faceti cateva drumuri scurte. Aveti posibilitatea sa rezolvati atat probleme profesionale, cat si personale. Fiti precaut, mai ales daca va aflati la volan, pentru ca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident. Este indicat sa evitati discutiile in contradictoriu si sa nu va sustineti punctul de vedere cu incapatanare.

 

 

LEU

leu Horoscop 24 ianuarie 2017  Este de asteptat sa beneficiati de o creativitate deosebita

In plan profesional sau in afaceri este posibil sa fiti nemultumit din cauza ca rezultatele muncii depuse in ultima vreme nu sunt la inaltimea asteptarilor. Aveti rabdare si temperati-va tendinta de a provoca discutii in contradictoriu cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. In a doua parte a zilei, partenerul de viata v-ar putea face o surpriza placuta.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 24 ianuarie 2017  Este de asteptat sa beneficiati de o creativitate deosebita

Deveniti irascibil, riscand sa tensionati relatiile cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri. Daca trebuie sa conduceti masina, fiti foarte atent si precaut, fiindca riscul de a fi implicat intr-un accident este mult mai mare decat in alte zile. In relatiile cu prietenii si cu familia, este indicat sa dati dovada de flexibilitate si sa evitati discutiile in contradictoriu, pentru ca se poata ajunge usor la cearta.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 24 ianuarie 2017  Este de asteptat sa beneficiati de o creativitate deosebita

 

Deveniti nerabdator si va propuneti sa finalizati cat mai repede un proiect inceput cu cateva zile in urma. Nu va grabiti, pentru ca riscati sa luati decizii neinspirate si sa faceti greseli costisitoare. Este recomandat sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata, pentru ca azi exista riscul sa se transforme in cearta. Daca va ganditi sa faceti o calatorie, ar fi bine sa o amanati.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 24 ianuarie 2017  Este de asteptat sa beneficiati de o creativitate deosebita

La locul de munca sau in afaceri, este posibil ca relatiile cu colegii sau cu partenerii sa fie incordate din cauza unor neintelegeri. Ar fi bine sa amanati discutiile si deciziile importante si sa va ocupati de chestiuni de rutina. Inainte de a face promisiuni familiei, analizati cu obiectivitate posibilitatile financiare.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 24 ianuarie 2017  Este de asteptat sa beneficiati de o creativitate deosebita

Este de asteptat sa va simtiti in forma si plin de energie. Aveti sanse mari sa realizati tot ce v-ati propus pentru azi. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri. Este o zi favorabila comunicarii cu persoanele mai tinere si cu copiii.
CAPRICORN

capricorn Horoscop 24 ianuarie 2017  Este de asteptat sa beneficiati de o creativitate deosebita

Sunteti putin confuz, ceea ce ar putea sa va afecteze atat relatiile sociale, cat si cele sentimentale. Azi nu este indicat sa va lansati in proiecte noi, chiar daca vi se pare ca sunt usor de rezolvat. In a doua parte a zilei, relatiile cu persoana iubita ar trebui sa fie foarte bune si sa va ridice moralul.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 24 ianuarie 2017  Este de asteptat sa beneficiati de o creativitate deosebita

Nu va simtiti in cea mai buna forma fizica si intelectuala, probabil din cauza oboselii acumulate in ultima vreme. Este recomandabil sa amanati deciziile importante in activitatea profesionala sau in afaceri si sa va limitati la activitati de rutina.

 

PESTI

pesti Horoscop 24 ianuarie 2017  Este de asteptat sa beneficiati de o creativitate deosebita

Se anunta o zi agitata, cu multe probleme de rezolvat atat la locul de munca sau in afaceri, cat si in camin. Nu va grabiti si sa nu luati decizii in pripa. In relatiile cu colegii ar fi bine sa tineti cont de contextul astral tensionat al zilei si sa nu provocati discutii in contradictoriu. Este o zi buna pentru activitati de rutina, care nu necesita o buna cooperare cu cei din jur.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!