Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 24 aprilie 2015 – Atentie, e vremea jocurilor mintii!

Horoscop 24 aprilie 2015 – Atentie, e vremea jocurilor mintii!

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 24 aprilie 2015  Atentie, e vremea jocurilor mintii! Aveti puncte de vedere diferite si le impuneti cu forta. Noroc ca o dati nitel si pe umor, ca sa fie mai usor de inghitit. E adevarat, unii se vor mai opune, ceea ce va motiveaza si mai tare. Sectorul publicistic este favorizat.

 

TAUR

taur Horoscop 24 aprilie 2015  Atentie, e vremea jocurilor mintii! Subconsientul dicteaza azi, iar acesta scoate la suprafata cele mai intime dorinte. Sunteti buni consilieri pentru o persoana speciala, care va rasplati pana si simplul fapt ca va pasa de problemele altora.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 24 aprilie 2015  Atentie, e vremea jocurilor mintii! Foarte pasnici azi. Atat de pasnici, incat pareti deconectati de realitate. Din contra. Sunteti foarte concentrati pe fapte, dar intr-o maniera detasata si mult mai eficienta. Studiul este favorizat azi.

 

RAC

rac Horoscop 24 aprilie 2015  Atentie, e vremea jocurilor mintii! Sunteti practici, de aceea vi se recomanda sa va ocupati de chestiuni financiare, de afaceri, de contractari, de comenzi! Puteti face spectacol azi cu spiritul creativ din dotare. Puteti crea o marca, un brand!

 

LEU

leu Horoscop 24 aprilie 2015  Atentie, e vremea jocurilor mintii! Zi ideala pentru comunicare, pentru prezentari de strategii, pentru examene, pentru planuri de viitor, pentru prietenie. Nu! Nu e musai sa le incercati pe toate, ca o sa aveti parte doar de portii mici.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 24 aprilie 2015  Atentie, e vremea jocurilor mintii! Daca aveti probleme de natura psihologica, urmeaza o perioada extrem de favorabila eliminarii acestora, cu sanse mari sa fie definitiv. Orice a tinut de subconstient si v-a facut sa actionati ciudat, se duce, duca-se!

 

BALANTA

balanta Horoscop 24 aprilie 2015  Atentie, e vremea jocurilor mintii! Luna in Pesti va orienteaza spre relatiile personale, in care sunteti idealisti. Mercur, intr-o pozitie armonioasa cu Soarele si spiritualul Neptun va sprijina sa iesiti victoriosi din jocurile mintii cu o persoana speciala.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 24 aprilie 2015  Atentie, e vremea jocurilor mintii! Optimisti, pentru ca energiile pozitive va inunda! Toata lumea pare dispusa sa va recunoasca eforturile depuse si realizarile din ultima vreme. Cu toate astea, vreti cateva clipe de intimitate totala, sa va ganditi la o persoana speciala.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 24 aprilie 2015  Atentie, e vremea jocurilor mintii! Ideile, prinse in procesul creativ, sunt foarte spontane, de aceea surprinzatoare pentru cei care nu va cunosc cu adevarat. Si azi e bine sa actionati in preajma acestora, daca au putere de decizie pentru planurile voastre.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 24 aprilie 2015  Atentie, e vremea jocurilor mintii! Aveti tendinta de a ignora problemele mici de dragul ansamblului, de parca ati uitat total zicerea aia desteapta cu buturuga mica si carul mare! Cum? Chiar ati uitat-o? Detaliile demoleaza ansamblul!

 

VARSATOR

varsator Horoscop 24 aprilie 2015  Atentie, e vremea jocurilor mintii! Optimisti, increzatori, o vreme excelenta pentru a discuta despre planurile voastre cu oamenii speciali din viata voastra. Romancierii sunt favorizati, dar si cei care lucreaza in domeniul publicitatii.

 

PESTI

pesti Horoscop 24 aprilie 2015  Atentie, e vremea jocurilor mintii! Azi e favorizata rezolvarea problemelor, in sectoarele financiar, casnic, profesional si practic orice tine de mecanica. Viitorul va apare foarte clar, de aceea puteti sa ajustati prezentul eficient, ca sa devina ce va doriti.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!