Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 23 martie 2018 – Un prieten va ofera sugestii pretioase

Horoscop 23 martie 2018 – Un prieten va ofera sugestii pretioase

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 23 martie 2018  Un prieten va ofera sugestii pretioase

Lipsa banilor va determina sa amanati o calatorie in interes personal, ceea ce va afecteaza relatiile cu partenerul de viata. Va ingrijoreaza starea de sanatate a unui membru mai tanar al familiei – un copil sau un frate mai mic.

 

TAUR

taur Horoscop 23 martie 2018  Un prieten va ofera sugestii pretioase

Starea de melancolie va poate afecta relatiile sentimentale. Aveti mari sanse de reusita in activitati casnice: curatenie, reparatii, mutat mobila etc. Acordati mai multa atentie persoanelor varstnice din familie.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 23 martie 2018  Un prieten va ofera sugestii pretioase

Dorinta de a va intalni cu prietenii va face sa lipsiti cam mult de acasa. Nu este exclus sa aveti o discutie cu partenerul de viata. Organizati-va in asa fel incat sa nu neglijati relatiile sentimentale. Temperati-va nervozitatea!

 

RAC

rac Horoscop 23 martie 2018  Un prieten va ofera sugestii pretioase

Discutiile cu persoana iubita va irita, iar starea de nervozitate va poate afecta relatiile sociale. Exprimati-va clar si nu evitati comunicarea. Ar fi bine sa va mai temperati orgoliul. Sfaturile unui prieten de incredere se pot dovedi foarte folositoare.

 

 

LEU

leu Horoscop 23 martie 2018  Un prieten va ofera sugestii pretioase

Aveti un conflict cu o persoana mai in varsta din familie. Tensiunile se pot aplana foarte usor, cu o vorba buna. Fiti mai atent la ce spuneti, mai ales ca astazi sunteti mai vorbaret ca de obicei! Primiti o veste buna, legata de o afacere.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 23 martie 2018  Un prieten va ofera sugestii pretioase

Aveti un conflict cu o persoana mai in varsta din familie. Tensiunile se pot aplana foarte usor, cu o vorba buna. Fiti mai atent la ce spuneti, mai ales ca astazi sunteti mai vorbaret ca de obicei! Primiti o veste buna, legata de o afacere.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 23 martie 2018  Un prieten va ofera sugestii pretioase

S-ar putea sa va pierdeti rabdarea si sa va certati cu cineva din familie, din cauza banilor. Mai mult calm! N-ar strica sa va odihniti mai mult. Oricum, este recomandabil sa evitati activitatile care necesita eforturi deosebite.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 23 martie 2018  Un prieten va ofera sugestii pretioase

Aveti dificultati de concentrare, ceea ce va scoate din sarite. Amanati deciziile importante. Acordati mai mult timp odihnei! Va asteapta o saptamana grea, cu multe probleme de rezolvat. Spre seara, va face placere sa intalniti o persoana cu care nu v-ati vazut de mult.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 23 martie 2018  Un prieten va ofera sugestii pretioase

Sunteti apatic si, din cauza aceasta, aveti probleme sentimentale. Aveti chef sa fiti lasat in pace si sa nu faceti nimic. Oricat de indispus ati fi, acordati mai multa atentie persoanei iubite. Un prieten va ofera sugestii pretioase pentru o afacere. Nu actionati in pripa!

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 23 martie 2018  Un prieten va ofera sugestii pretioase

Aveti tendinta de a fi impulsiv. Calculati-va bine fiecare pas, in special in afaceri si pe plan sentimental. Ar fi bine sa nu faceti astazi investitii si sa evitati calatoriile in interes personal. Nu exagerati cu munca, pentru ca puteti avea probleme cu sanatatea!

 

VARSATOR

varsator Horoscop 23 martie 2018  Un prieten va ofera sugestii pretioase

S-ar putea sa fiti indispus si sa nu va purtati corect cu persoana iubita. Nu este exclus ca de aici sa inceapa o cearta in toata regula. Evitati afacerile si intalnirile cu prietenii. Sariti in ajutorul unei rude mai in varsta, care are probleme de sanatate.

 

PESTI

pesti Horoscop 23 martie 2018  Un prieten va ofera sugestii pretioase

Aflati ca trebuie sa plecati de urgenta intr-o delegatie, spre nemultumirea partenerului de viata. Pastrati-va calmul, indiferent de situatie. Nu faceti investitii astazi, pentru ca nu este un moment favorabil!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!