Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 23 mai 2018 – Poate va trebui sa faceti un drum la banca

Horoscop 23 mai 2018 – Poate va trebui sa faceti un drum la banca

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 23 mai 2018  Poate va trebui sa faceti un drum la banca

Inca mai aveti de recuperat bani si o sa-i primiti treptat, si cel mai bine ar fi sa faceti presiuni. Un nou proiect la orizont care promite bani si sa va propulseze mai sus pe scara ierarhica, sa preluati o sefie, sa capatati un titlu, o functie.

 

TAUR

taur Horoscop 23 mai 2018  Poate va trebui sa faceti un drum la banca

O sa luati o hotarare care-l priveste, in special, pe partenerul de cuplu si care va fi spre binele relatiei. O sa descurcati itele unei afaceri si o sa faceti rost de bani, prelungiti un contract si va asigurati venituri pe termen lung, poate mai prindeti si o colaborare.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 23 mai 2018  Poate va trebui sa faceti un drum la banca

Poate va trebui sa faceti un drum la banca sa vedeti cum faceti cu ratele, mai cereti o amanare, o reducere a comisionului. Vi se poate aproba o cerere de credit bancar, sau poate vreti sa amanati plata unor rate c-aveti cheltuieli mari in perioada asta si vreti sa mai si respirati.

RAC

rac Horoscop 23 mai 2018  Poate va trebui sa faceti un drum la banca

O s-apara omul potrivit si pentru voi, si o sa faceti echipa, si va fi cineva care-si doreste copii, mai mult ca sigur. E posibil sa luati niste bani si sa va descurcati cu cheltuielile acestei perioade, poate urmeaza sa faceti o nunta, un botez si va dramuiti banii sa v-ajunga pentru tot ce trebuie.

LEU

leu Horoscop 23 mai 2018  Poate va trebui sa faceti un drum la banca

E posibil sa luati niste bani si sa-i faceti cuiva o surpriza placuta, sa puneti piatra de temelie pentru o noua relatie. Apar vesti bune, poate va scoate cineva la o plimbare si lanseaza si o invitatie pentru weekend si plecati pe undeva, poate chiar in alta tara.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 23 mai 2018  Poate va trebui sa faceti un drum la banca

O sa va-ntelegeti mult mai bine, o sa comunicati la alt nivel cu cineva care se afla la distanta si de-abia acum ati putea convietui. Se pare c-or sa vina acei bani pe care-i asteptati de luna trecuta si o sa va miscati cu lejeritate, va mai puteti cumpara si lucruri carora le-ati dus dorul.

BALANTA

balanta Horoscop 23 mai 2018  Poate va trebui sa faceti un drum la banca

O sa aflati un raspuns favorabil de la un angajator, partener de afaceri, si o sa luati o decizie referitoare la cariera, c-aveti de facut niste pasi. Poate le cereti sefilor ce e nevoie ca sa dati randament mai bun la slujba, sa faceti performanta, si daca e loc de-ntors poate le cereti si niste bani in plus la salariu, o prima.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 23 mai 2018  Poate va trebui sa faceti un drum la banca

Cineva pe care l-ati vrea in viata voastra va cauta si o sa vedeti cu ce sentimente vine spre voi, poate sunt sanse sa fiti impreuna. O sa primiti un ajutor nesperat, de la cineva caruia-i pasa de voi, si-n perioada asta chiar sta mai bine cu timpul sa va fie de folos.

SAGETATOR

sagetator Horoscop 23 mai 2018  Poate va trebui sa faceti un drum la banca

Va invita cineva, in weekend, sau intr-o vacanta in toata regula in alt oras, intr-o statiune turistica, poate. E o atmosfera mai buna la serviciu poate pentru ca e mai putin de lucru ca oti fi terminat munca grea si luati startul intr-un proiect – de suflet.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 23 mai 2018  Poate va trebui sa faceti un drum la banca

V-au ramas niste acte de parafat si o sa insistati, cu argumente si dovezi sa legalizati aceste acte. O sa rezolvati lucruri foarte importante si sa scapati de niste griji, sa va focusati atentia pe un alt obiectiv, cum ar fi o casa, o masina, o casatorie.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 23 mai 2018  Poate va trebui sa faceti un drum la banca

Poate s-a ivit o ocazie sa va schimbati mobilierul, sa zugraviti apartamentul, sa reamenajati terasa, balconul, curtea. E posibil sa vi se dea ceva nou de lucru, si sa va achitati onorabil de toate obligatiile ca sa puteti spera la o avansare in cariera.

 

PESTI

pesti Horoscop 23 mai 2018  Poate va trebui sa faceti un drum la banca

O sa refaceti o legatura de rudenie, veti consolida relatia, o sa treceti usor peste niste neintelegeri mai vechi. Se poate sa mai semnati un act aditional la serviciu si sa va luati surplusul salarial pe care l-ati cerut mai de mult, sa va fie compensat efortul prelungit.

     

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!