Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 23 mai 2017 – Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita

Horoscop 23 mai 2017 – Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 23 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita. Dar, tot raul spre bine, caci dupa-amiaza puneti bazele unui parteneriat pe termen lung, din care veti obtine beneficii substantiale.

 

TAUR

taur Horoscop 23 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Va recomandam sa nu incepeti mai multe activitati in acelasi timp. Mai bine initiati schimbari in camin si va veti bucura de aprecierea familiei. Un cadou primit spre seara va va impresiona cu adevarat.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 23 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Aveti planuri marete in legatura cu caminul, iar azi e o zi potrivita pentru a le demara. Vine si ajutorul financiar din partea unei rude si ar fi bine sa luati in considerare sfaturile legate de schimbari.

 

RAC

rac Horoscop 23 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Azi e important sa va menajati sanatatea si sa acordati mai mult timp odihnei, chiar daca aveti o multime de probleme de rezolvat. De asemenea, fiti prudent si potoliti-va apetitul pentru investitii.

 

LEU

leu Horoscop 23 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita E o zi prielnica pentru a rezolva problemele financiare. Schimbarea in bine din viata dumneavoastra vine odata cu o colaborare care va da tarcoale de ceva vreme. Aveti si sustinerea partenerului de viata.
 

FECIOARA

fecioara Horoscop 23 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Se anunta o zi deosebit de incarcata si ar fi bine sa va organizati extrem de bine. Pe langa cheltuielile neprevazute, va trebui sa va ocupati si de o problema urgenta a partenerului de afaceri.

 

BALANTA

balanta Horoscop 23 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Problemele din camin va dau ceva batai de cap, dar va ajuta atat intuitia cat si partenerul de viata. Spre seara, o ruda are nevoie urgenta de ajutorul dumneavoastra financiar.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 23 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Dificultati de comunicare in prima parte a zilei. Relatiile sociale si sentimentale sunt afectate, iar starea de nervozitate va face lipsit de tact. Nu incepeti proiecte, nu este o zi favorabila.

SAGETATOR

sagetator Horoscop 23 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita O zi potrivita pentru a pune in practica o afacere rentabila. Aveti alaturi prietenii si familia si ar fi bine sa le acceptati ajutorul pentru a nu crea tensiuni. Aveti nevoie de toata diplomatia.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 23 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Va preocupa segmentul profesional si este indicat sa terminati activitatile deja incepute. Si voi sunteti sfatuiti de astre sa evitati speculatiile, mai ales ca sectorul financiar este destul de instabil in ultima vreme.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 23 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Sunteti indemnat sa demarati noi activitati legate de camin si familie, partenerul de viata va incurajeaza si va ajuta. Nu ar strica chiar sa fiti mai optimist decat de obicei si sa va detasati de problemele de moment.

 

PESTI

pesti Horoscop 23 mai 2017  Nemultumirile legate de amanarea unui calatorii in interes de afaceri va cam irita Aveti tendinta sa-i faceti reprosuri nemeritate persoanei dragi. In schimb, va bucurati de o creativitate deosebita, care va poate ajuta mult la rezolvarea problemelor profesionale. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!