Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 23 februarie 2017 – Nu va incredeti in instincte!

Horoscop – 23 februarie 2017 – Nu va incredeti in instincte!

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  23 februarie 2017  Nu va incredeti in instincte!Ce de descoperiri faceti astazi in interiorul vostru! O adevarata bogatie! Solutii noi la probleme vechi, alternative interesante la rutina zilnica, spontaneitate in conversatii. Toate va erau la indemana, dar nu le vedeati.

 

TAUR

taur Horoscop  23 februarie 2017  Nu va incredeti in instincte!Conexiunile neuronilor sunt foarte rapide, de aceea puteti gasi solutii cand altii se mai gandesc. Beneficiul imediat este ca veti fi remarcati de cei cu probleme. Alegeti-i pe cei care inteleg sa plateasca aceste servicii.

 

GEMENI

gemeni Horoscop  23 februarie 2017  Nu va incredeti in instincte!Relatiile de familie sunt tensionante, pentru ca fiecare membru pare ca vrea ceva de la voi. Aveti capacitatea de a solutiona multe dintre probleme, dar nu si putere sa rezolvati tot. Debarasati-va cu diplomatie!

 

RAC

rac Horoscop  23 februarie 2017  Nu va incredeti in instincte!Nu suferiti obligatiile familiale, constrangerile la locul de munca, birocratia etc. Toate acestea va pot tensiona relatiile cu membrii familiei, cu sefii, cu autoritatile. Macar incercati sa nu-i provocati voi!

 

LEU

leu Horoscop  23 februarie 2017  Nu va incredeti in instincte!Pasiunea e in crestere, ca, vorba aia, pofta vine mancand! Si daca nu aveti parteneri la dispozitia voastra, dorinta de a va exprima pasiunea se poate materializa in lucrari de o neasemuita frumusete.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  23 februarie 2017  Nu va incredeti in instincte!Sunteti gata sa acceptati orice schimbare in viata voastra intima sau in relatiile de lucru. Logica imbatabila, deciziile clar exprimate va pun intr-o pozitie de lider. Nu stati si asteptati ce vi se cuvine! Actionati!

 

BALANTA

balanta Horoscop  23 februarie 2017  Nu va incredeti in instincte!Posibile neintelegeri cu un prieten sau cu o persoana cu care impartaseati aceleasi valori morale. Acum, auziti ca aceasta se foloseste de numele vostru pentru a obtine niste avantaje. Verificati si daca asa e, altoiti-o!

 

SCORPION

scorpion Horoscop  23 februarie 2017  Nu va incredeti in instincte!Prietenii vor sa va scoata la un eveniment social, dar nu aveti niciun chef, considerand ca aveti treaba in familie. S-ar putea sa ratati o oportunitate financiara asa ca luati familia, cu catel si purcel, si duceti-va!

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  23 februarie 2017  Nu va incredeti in instincte!Copilul din voi iese la suprafata. Si are chef de joaca, de o viata fara griji, de afectiunea familiei. In imaginatia ta, baby! Ia ocupati-va nitel de tehnologiile progresive, din care astrele prevad beneficii financiare.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  23 februarie 2017  Nu va incredeti in instincte!No, sazi and relax! Asa zicea o ardeleanca stabilita de cativa ani in SUA. Indemnul vi se potriveste, numai sa luati loc in avion. Sau intr-un autocar, pentru ca este o vreme indicata pentru vacanta.

 

VARSATOR

varsator Horoscop  23 februarie 2017  Nu va incredeti in instincte!Intalnire de gradul III! Atractia sexuala devine foarte intensa si manifestarile amoroase pe masura. Cele mai profunde simtiri se vor exprimate deschis, asa ca nu ne mai obosim sa va dam sfaturi astrale.

 

PESTI

pesti Horoscop  23 februarie 2017  Nu va incredeti in instincte!Nu sunteti intelegatori fata de nevoile altora. Ba chiar va enervati cand cineva va da sfaturi despre ce ar trebui sa faceti. Noi doar va sugeram sa va folositi de increderea de care va bucurati in fata unor oameni influenti.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!