Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 23 august 2011 – Trebuie sa ne imprietenim cu logica

Horoscop 23 august 2011 – Trebuie sa ne imprietenim cu logica

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 23 august 2011  Trebuie sa ne imprietenim cu logicaAti gresit cu ceva si nu vreti in ruptul capului sa va cereti scuze. Speram ca n-o sa se lase cu „ruptul” capului! Oricum, trebuie neaparat sa gasiti o cale sa calmati spiritele pe care le-ati ravasit.

 

TAUR

taur Horoscop 23 august 2011  Trebuie sa ne imprietenim cu logicaNumai voi sunteti in stare sa proiectati o imagine falsa a starii afective. Sa stiti ca, uneori, e bine sa va mai aratati punctele vulnerabile, altminteri n-o sa primiti mangaierile dupa care tanjiti.

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop 23 august 2011  Trebuie sa ne imprietenim cu logicaTrebuie sa mai treaca vreo doua, trei zile, ca sa reveniti la starea de normalitate. Deocamdata, sentimentul de insecuritate va face sa fiti mai agitati si un pic mai colerici. Nu abordati subiecte intime!

 

RAC

rac Horoscop 23 august 2011  Trebuie sa ne imprietenim cu logicaVa preocupa istorisirile complete si revarsati un potop de intrebari asupra celor din jur. Va si suparati cand nu vi se raspunde. Incercati sa povestiti despre voi insiva si veti vedea ca se deschid gurile.

 

LEU

leu Horoscop 23 august 2011  Trebuie sa ne imprietenim cu logicaCariera devine mai importanta, mai ales cand e vorba de castig. Numai ca trebuie sa parasiti atitudinea de sefi, chiar daca sunteti! Lucrul cot la cot cu echipa va aduce mai multa incredere si profit.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 23 august 2011  Trebuie sa ne imprietenim cu logicaNu va conduceti dupa propria judecata! Cam impropriu spus! Judecata voastra imparte firul in paispe si nu veti avea timpul util sa luati o decizie profesionala. Asigurati-va ca stiti exact ce se cere de la voi.

 

BALANTA

balanta Horoscop 23 august 2011  Trebuie sa ne imprietenim cu logicaPrinsi de amorul artei, aveti impresia ca tot ce creati azi e musai ceva de valoare. Poate ca e, daca ajungeti la un rezultat final si nu va opriti la mijlocul drumului sa admirati opera. Terminati-o!

 

SCORPION

scorpion Horoscop 23 august 2011  Trebuie sa ne imprietenim cu logicaVreti sa va simtiti rasfatati si orice tentativa a celor din jur sa va determine sa va murdariti mainile va avea un sfarsit cu strigaturi. Logic ar fi sa decretati din start zi de leneveala pentru toti!

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 23 august 2011  Trebuie sa ne imprietenim cu logicaFrustrarile va impiedica sa progresati, dar va ajuta sa va stabiliti prioritatile. Puneti pe hartie ceea ce trebuie neaparat sa realizati in urmatoarele zile si din clipa aia nu trebuie sa mai pese de altii.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 23 august 2011  Trebuie sa ne imprietenim cu logicaCriticile pe care le primiti de la sefi trebuie integrate in sistemul de munca. Astfel, veti deveni mult mai eficienti si toata lumea va fi multumita. Trebuie sa acordati atentie faptelor reale, nu himerelor.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 23 august 2011  Trebuie sa ne imprietenim cu logicaN-ar trebui sa va strice nimeni zilele urmatoare. Vedeti totul in culori atat de luminoase, incat ar trebui sa dati si altora „ochelarii” vostri tridimensionali. Realitatea, insa, poate dauna perspectivei!

 

PESTI

pesti Horoscop 23 august 2011  Trebuie sa ne imprietenim cu logicaGata! Vi s-a pus pata sa rezolvati o situatie care va produce numai neplaceri de multa vreme. Nu ca ati avea vreun plan in cap, dar aveti determinare. Astrele spun sa nu treceti la actiuni decisive!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!