Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 23 aprilie 2015 – Marte in opozitie cu Uranus; vreme de confruntari, remuscari, schimbari

Horoscop 23 aprilie 2015 – Marte in opozitie cu Uranus; vreme de confruntari, remuscari, schimbari

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 23 aprilie 2015  Marte in opozitie cu Uranus; vreme de confruntari, remuscari, schimbari Stati departe de initiative. Imaginatia este atat de bogata, incat ar merita un scop mai palpabil. Insa, voi aveti niste dorinte bizare si sunteti gata sa va inhamati la munca grea pentru a le realiza. Degeaba!

 

TAUR

taur Horoscop 23 aprilie 2015  Marte in opozitie cu Uranus; vreme de confruntari, remuscari, schimbari Simturile se dezmortesc greu, dar si cand se manifesta, sunteti stapaniti de o puternica stare emotionala. Relatiile in aceasta perioada pot deveni foarte intense, de aceea e mai bine sa mai stati un pic in solitudine.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 23 aprilie 2015  Marte in opozitie cu Uranus; vreme de confruntari, remuscari, schimbari Nu va grabiti sa va ordonati relatiile personale. Actiunile voastre repezite pot avea efecte secundare daunatoare. Relatiile cu partenerii de viata capata tendinte spre exagerare. Asteptarile voastre sunt uriase.

 

RAC

rac Horoscop 23 aprilie 2015  Marte in opozitie cu Uranus; vreme de confruntari, remuscari, schimbari In prima parte a zilei nu sunteti foarte vioi, dar apoi va energizati. Doar ca aveti un mod foarte impulsiv de a va arata afectiunea si, daca nu va controlati, s-ar putea sa incheiati ziua cu o disputa.

 

LEU

leu Horoscop 23 aprilie 2015  Marte in opozitie cu Uranus; vreme de confruntari, remuscari, schimbari Relatiile cu cei din jur sunt foarte intense, piperate cu reactii emotionale si posibile iesiri iritante. A doua parte a zilei este mai calma si favorizeaza calatoriile, intalnirile cu parteneri noi, de afaceri si nu numai.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 23 aprilie 2015  Marte in opozitie cu Uranus; vreme de confruntari, remuscari, schimbari Analizati cele mai progresive optiuni ale carierei si pregatiti-va sa schimbati cu totul domeniul de activitate. Ideile noi, inventiile de ultima ora in domeniul de interes va determina sa va dedicati studiului.

 

BALANTA

balanta Horoscop 23 aprilie 2015  Marte in opozitie cu Uranus; vreme de confruntari, remuscari, schimbari Autodisciplina se impune. Vreti liniste ca sa lucrati cu detalii sensibile. Circumstantele sunt de asa natura, incat rezolvarea oricarei situatii necesita din partea voastra grija absoluta. Pregatiti-va de o prezentare.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 23 aprilie 2015  Marte in opozitie cu Uranus; vreme de confruntari, remuscari, schimbari Ambitiile si idealurile s-au reorientat spre un nou tel. Sunteti plini de optimism in privinta acestuia. Incepeti sa faceti niste conexiuni necesare si studiati, ca sa aflati informatii de ultima ora.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 23 aprilie 2015  Marte in opozitie cu Uranus; vreme de confruntari, remuscari, schimbari Sunteti foarte comunicativi si prietenosi, de aceea aveti nevoie de intalniri cu prietenii. Unul dintre acestia va fi entuziasmat de planurile voastre si este posibil sa va ofere un sprijin material substantial.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 23 aprilie 2015  Marte in opozitie cu Uranus; vreme de confruntari, remuscari, schimbari Tineti-va mai departe de parteneri azi, pentru ca sunteti urmariti de tot felul de ghinioane minore, dar care, adunate, ii fac pe acestia sa-si doreasca sa va evite. Plus ca aveti pe buze si multe vorbe „bune”. De neexprimat.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 23 aprilie 2015  Marte in opozitie cu Uranus; vreme de confruntari, remuscari, schimbari Opiniile voastre sunt pline de acuratete. Avocati daca sunteti, castigati procese prin logica imbatabila. Insa, reactiile voastre rapide si corecte va recomanda pentru orice testare profesionala!

 

PESTI

pesti Horoscop 23 aprilie 2015  Marte in opozitie cu Uranus; vreme de confruntari, remuscari, schimbari Gandire neconventionala, decizii neprietenoase, cam asta se intampla azi. Numai asa puteti evita niste situatii neplacute. Va ramane, ca „arma”, aptitudinile sociale, cu care puteti cuceri pe oricine.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!