Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 22 mai 2017 – Sextil Luna-Neptun, idealism si romantism

Horoscop 22 mai 2017 – Sextil Luna-Neptun, idealism si romantism

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 22 mai 2017  Sextil Luna Neptun, idealism si romantism Se anunta o zi cu pierderi banesti din cauza unei afaceri proaste. Din aceasta cauza relatiile cu partenerii de afaceri ar putea fi tensionate, supararile impiedicandu-va sa comunicati bine. Evitati speculatiile de orice fel!

 

TAUR

taur Horoscop 22 mai 2017  Sextil Luna Neptun, idealism si romantism Irascibilitate. Acesta este cuvantul care va caracterizeaza azi, totul din cauza problemelor financiare. Daca nu reusiti sa va calmati, riscati sa rupeti relatia cu o persoana apropiata. Nu este o zi potrivita pentru calatorii sau examene.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 22 mai 2017  Sextil Luna Neptun, idealism si romantism Relatia cu persoana iubita ar trebui sa decurga din ce in ce mai bine daca apelati la ajutorul ei in diversele obstacole pe care le intampinati. Nu va irositi energia si timpul pentru a rezolva voi totul.

 

RAC

rac Horoscop 22 mai 2017  Sextil Luna Neptun, idealism si romantism Impulsivitatea care va caracterizeaza in ultimul timp nu face decat sa-i indeparteze pe parteneri si prieteni. Dati dovada de mai multa diplomatie si odihniti-va mai mult. Acordati mai multa atentie familiei.

 

LEU

leu Horoscop 22 mai 2017  Sextil Luna Neptun, idealism si romantism Astrele va sfatuiesc sa dati mai multa dovada de intelegere, pentru a evita o cearta cu un apropiat. S-ar putea ca lucrul care va indispune sa aiba alte cauze decat banuiti. Evitati sa discutati in familie subiecte stresante.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 22 mai 2017  Sextil Luna Neptun, idealism si romantism Relatiile cu partenerul de viata se imbunatatesc simtitor si nu se intrevad probleme de sanatate. Nu este indicat sa demarati proiecte complicate si care necesita tact. Aveti probleme de comunicare.

 

BALANTA

balanta Horoscop 22 mai 2017  Sextil Luna Neptun, idealism si romantism Va asumati prea multe reponsabilitati si s-ar putea sa aveti nevoie de ajutor. Amanati deciziile importante, nu este o zi favorabila afacerilor. Puteti inregistra pagube de ordin material.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 22 mai 2017  Sextil Luna Neptun, idealism si romantism Dificultati de comunicare in prima parte a zilei. Relatiile sociale si sentimentale sunt afectate, iar starea de nervozitate va face lipsit de tact. Nu incepeti proiecte, nu este o zi favorabila.
 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 22 mai 2017  Sextil Luna Neptun, idealism si romantism Va retrageti din lumina reflectoarelor pentru a va dedica unor activitati intelectuale, ceea ce nu este pe placul prietenilor dispusi la distractie. Atentie mare, sunteti predispusi la accidente.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 22 mai 2017  Sextil Luna Neptun, idealism si romantism Din cauza dificultatilor de comunicare, dati des azi cu bata-n balta. Astrele va sfatuiesc sa va ocupati mai mult de camin si familie, ici veti gasi toata intelegerea de care aveti nevoie.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 22 mai 2017  Sextil Luna Neptun, idealism si romantism Sunteti mai putin sociabil decat de obicei din cauza unor mici probleme de sanatate. Totusi, ar fi bine sa nu refuzati comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viata. Seara, cineva din familie, va reda cheful de viata.

 

PESTI

pesti Horoscop 22 mai 2017  Sextil Luna Neptun, idealism si romantism Relatiile sentimentale se anunta excelente. Nu si negocierile cu partenerii de afaceri, astrele anuntand o zi mai degraba de meditatie decat de actiune.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!