Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 22 februarie 2019 – Acordati mai mult timp activitatilor casnice

Horoscop 22 februarie 2019 – Acordati mai mult timp activitatilor casnice

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 22 februarie 2019  Acordati mai mult timp activitatilor casnice

Va preocupa caminul si reparatiile sau imbunatatirile necesare in locuinta. Sunteti intr-o forma fizica si intelectuala foarte buna si aveti sanse sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus pentru azi. Aveti o controversa cu partenerul de viata in legatura cu investitiile planificate pentru casa. Se intrevede o imbunatatire a situatiei financiare in curand, dar nu cheltuiti mai mult decat va permiteti.

 

TAUR

taur Horoscop 22 februarie 2019  Acordati mai mult timp activitatilor casnice

Simtiti dorinta de a face schimbari in casa si aveti mari sanse sa reusiti. S-ar putea sa fie nevoie sa faceti cateva drumuri si sa cheltuiti mai mult decat v-ati asteptat. Daca o ruda mai in varsta se ofera sa va ajute cu bani, profitati de ocazie. Cheia reusitei in tot ceea ce faceti este o buna planificare a timpului.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 22 februarie 2019  Acordati mai mult timp activitatilor casnice

Acordati mai mult timp activitatilor casnice, chiar daca sunteti foarte preocupat de probleme profesionale. La locul de munca si in afaceri, intuitia va poate fi de mare ajutor, dar este indicat sa tineti cont si de ideile colegilor sau ale partenerilor. O ruda va solicita ajutorul intr-o problema de sanatate.

 

RAC

rac Horoscop 22 februarie 2019  Acordati mai mult timp activitatilor casnice

Este o zi buna pentru a face o planificare amanuntita a activitatilor si proiectelor complexe de care urmeaza sa va ocupati, atat in plan profesional, cat si in camin sau in viata personala. Primiti o veste in legatura cu o ruda apropiata si va pregatiti pentru o calatorie. Va faceti griji exagerate, iar problemele cu care va confruntati se pot rezolva mai usor decat credeti.

 

 

LEU

leu Horoscop 22 februarie 2019  Acordati mai mult timp activitatilor casnice

Constatati ca aveti resursele financiare pentru a face in locuinta schimbarile la care va ganditi de mai mult timp. Pentru a cumpara cele necesare, sfatuiti-va inainte cu partenerul de viata si planificati-va cu atentie bugetul. Acordati mai mult timp activitatilor relaxante si odihnei.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 22 februarie 2019  Acordati mai mult timp activitatilor casnice

Terminati o lucrare de reparatii sau de modernzare in locuinta, inceputa cu ceva timp in urma. Daca apelati la ajutorul material al unei rude, fiti diplomat si ascultati cu rabdare sfaturile, chiar daca vi se pare ca sunt prea insistente. Primiti un cadou deosebit de la persoana iubita.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 22 februarie 2019  Acordati mai mult timp activitatilor casnice

 

Simtiti dorinta de a va ocupa mai mult de problemele caminului. Descoperiti o modalitate avantajoasa de a face o schimbare la care va ganditi de ceva vreme. Pentru luarea deciziilor importante, ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 22 februarie 2019  Acordati mai mult timp activitatilor casnice

Daca aveti de gand sa faceti anumite schimbari in locuinta, ziua de azi este tocmai buna, pentru ca va puteti baza pe sprijinul celor din jur. Pentru a duce la bun sfarsit tot ce v-ati propus pentru azi, planificati-va cat mai bine timpul si nu cheltuiti mai mult decat va puteti permite.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 22 februarie 2019  Acordati mai mult timp activitatilor casnice

Nu va planificati activitati importante pentru azi, fiindca este foarte posibil sa survina o serie de evenimente neprevazute care va obliga sa va schimbati programul. Aveti de facut cateva drumuri scurte pentru a rezolva diverse probleme ale caminului. Aveti mari sanse de reusita, inclusiv intr-o chestiune financiara.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 22 februarie 2019  Acordati mai mult timp activitatilor casnice

Ziua de azi este favorabila in plan profesional si in afaceri, dar si activitatilor casnice si diverselor reparatii sau schimbari in locuinta. Acum este momentul sa va puneti ideile in practica, mai ales ca beneficiati si de ajutorul familiei. Ca sa puteti duce totul la bun sfarsit, nu va implicati in prea multe activitati simultan.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 22 februarie 2019  Acordati mai mult timp activitatilor casnice

Sunteti hotarat sa incepeti o lucrare complexa si originala, la care va ganditi de ceva timp. Puteti sa faceti schimbari importante in locuinta. Sunteti nevoit sa faceti cateva drumuri scurte in interesul familiei.

 

PESTI

pesti Horoscop 22 februarie 2019  Acordati mai mult timp activitatilor casnice

Aveti problemele de natura sentimentala si nu este exclus sa deveniti melancolic. Va dedicati activitatilor casnice. Azi sunt favorizate toate lucrarile de reparatii, renovare sau curatenie. Nu ii neglijati pe cei tineri din familie.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!