Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 22 februarie 2017 – Daca nu avem o misiune, trebuie sa ne-o gasim!

Horoscop – 22 februarie 2017 – Daca nu avem o misiune, trebuie sa ne-o gasim!

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  22 februarie 2017  Daca nu avem o misiune, trebuie sa ne o gasim!Indoieli in dragoste. Vestea buna e ca sunt temporare. Vestea si mai buna este ca ziua de azi va confera maturitate in a analiza problemele, ceea ce e nemaipomenit. Deciziile, totusi, luati-le mai tarziu!

 

 

TAUR

taur Horoscop  22 februarie 2017  Daca nu avem o misiune, trebuie sa ne o gasim!Aveti asa, o tendinta, de a minciuni intr-o anumita privinta personala. Nu e nevoie sa va straduiti, cine va intreaba stie deja adevarul. In unele chestiuni va simtiti ca si cand ati calca pe oua. Nu le puteti ocoli?

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop  22 februarie 2017  Daca nu avem o misiune, trebuie sa ne o gasim!Probleme de interpretare cu mesajele, din care cauza vi se recomanda sa comunicati numai daca extrema urgenta, iar atunci sa fie cu subiect si predicat. Si mai ales nu faceti din relatia personala una publica!

 

 

RAC

rac Horoscop  22 februarie 2017  Daca nu avem o misiune, trebuie sa ne o gasim!Nu va implicati in nimic ce cere actiune imediata sau concentrare! Puteti sa meditati insa la ceva ce ati vrea sa faceti, ca o misiune umanitara. Este o zi buna sa va dedicati persoanelor cu nevoi.

 

 

LEU

leu Horoscop  22 februarie 2017  Daca nu avem o misiune, trebuie sa ne o gasim!Ceva din trecut preseaza sa ajunga in prezent, dandu-va o stare de confuzie. Incercati sa alungati suspiciunile si sa adoptati o atitudine pozitiva, dar ferma. Nimic nu trebuie sa va abata de la drumul ales!

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  22 februarie 2017  Daca nu avem o misiune, trebuie sa ne o gasim!Relatia de iubire va da dureri de cap si insomnii. Desi dragostea este foarte puternica, circumstante unice sau doar neconventionale va dau o stare de disconfort. Asta din cauza ca trebuie sa decideti ce veti face.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  22 februarie 2017  Daca nu avem o misiune, trebuie sa ne o gasim!Din cauza nesigurantei cu privire la parteneri, de serviciu sau de viata, aveti o stare de neliniste si confuzie. Acestia nu raspund cum ati dori la „traditiile” voastre. Faceti un compromis cu traditiile lor.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop  22 februarie 2017  Daca nu avem o misiune, trebuie sa ne o gasim!Nu simtiti pamantul sub picioare. Asta din cauza ca sunteti suspendati intre sentimente puternice de iubire si banuieli, gelozii. Cand o sa cunoasteti adevarata valoare a oamenilor, veti cobori pe pamant.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  22 februarie 2017  Daca nu avem o misiune, trebuie sa ne o gasim!Frustrari, generate de oameni care va sunt dragi, dar care nu par a impartasi punctele voastre de vedere. Alegeti-va un scop nobil, valoros din punct de vedere umanitar, si o sa vedeti ca toti vi se alatura.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  22 februarie 2017  Daca nu avem o misiune, trebuie sa ne o gasim!Va rugam, indiferent cine va cere parere cu privire la anumite actiuni sau caractere, taceti din gura! Oamenii nu tin neaparat sa afle adevaruri dureroase, iar la cat sunteti de ironici azi, ii puteti baga in racori.

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop  22 februarie 2017  Daca nu avem o misiune, trebuie sa ne o gasim!Puteti avea mari probleme azi in relatia de cuplu din cauza unor fapte din trecut. „Schema” e sa evitati sa va lasati cuprinsi de gelozii cu privire la fapte care nu va priveau pe vremea aceea. Viitorul conteaza!

 

 

PESTI

pesti Horoscop  22 februarie 2017  Daca nu avem o misiune, trebuie sa ne o gasim!Evenimentele sociale va aduc multe oportunitati, dar le-ati putea rata din cauza lenei. Da, da, ati vazut bine. Lenea de a va imbraca, de a merge la evenimentele la care sunteti invitati, este neprofitabila.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!