Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 21 mai 2018 – Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti

Horoscop 21 mai 2018 – Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 21 mai 2018  Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti

Mentalul este vulnerabil astazi, astfel ca este posibil sa te necajeasca orice discutie. Multe persoane din anturajul apropiat vor dori sa vorbeasca cu tine sau sa te invite in calatorii pe distante scurte. Pe de alta parte este rost de a asimila informatii noi utile in segmentul profesional.

 

TAUR

taur Horoscop 21 mai 2018  Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti

Ziua iti aduce cheltuieli neprevazute fie pentru ingrijirea sanatatii, fie pentru nevoile locului sau colegilor de munca. Este rost sa primesti bani, o prima sau cadouri dinspre segmentul profesional, astfel incat sa te descurci onorabil cu toate.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 21 mai 2018  Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti

Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti si sa privesti atent in interiorul fiintei tale. Descopera ce anume iti doresti cu adevarat, ai curaj si asuma-ti ceea ce iti doresti si nu in ultimul rand, comunica-le si celorlalti. Te va surprinde faptul ca vei primi sustinerea necesara din partea celorlalti.

RAC

rac Horoscop 21 mai 2018  Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti

Dorinta de izolare, de singuratate, de meditatie interioara este accentuata si ar fi bine sa-i dai curs. Dialogurile tainice cu membrii familiei iti vor aduce liniste. De acum incolo abordeaza altfel relatiile si situatiile din viata ta.

LEU

leu Horoscop 21 mai 2018  Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti

Sunt posibile dialoguri si intalniri in urma carora vei afla chestiuni utile despre cum sa-ti valorifici mai bine talentele, unde sa calatoresti sau cum sa-ti imbunatatesti competentele profesionale. Totul este sa vorbesti putin despre tine si planurile tale.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 21 mai 2018  Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti

Va fi nevoie sa discuti cu lume diversa, colegi, sefi, oficialitati importante ale unor institutii, dar si cu figurile autoritare din neamul tau de provenienta. Neplaceri pot aparea de la veniturile pe care le obtii in urma desfasurarii activitatii profesionale, insa deocamdata ai tot ce iti trebuie.

BALANTA

balanta Horoscop 21 mai 2018  Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti

Dorinta de elevare sufleteasca este mare si foarte usor o poti realiza prin discutii cu persoane erudite, vizitand expozitii de arta sau targuri de sezon. Insa fii prudent si nu-ti incarca mentalul cu informatii pe care le intelegi prea putin sau deloc.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 21 mai 2018  Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti

Dialogurile cu reprezentantii institutiilor financiare iti pot aduce informatii utile, fie despre cum sa-ti sporesti veniturile, fie despre cum sa-ti securizezi banii si bunurile. Detalii despre bugetul personal sau despre posibilitatile tale de castig ar trebui ferite de urechile si ochii celorlalti.

SAGETATOR

sagetator Horoscop 21 mai 2018  Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti

In relatia cu partenerul de viata vor interveni astazi discutii pe tema prietenilor si a programului de viata conjugala. Sustine-ti punctele de vedere cu dovezi palpabile, insa tine cont si de spusele sau nevoile celuilalt.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 21 mai 2018  Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti

Relatiile colegiale sunt tensionate, de aceea fii prudent si ocupa-te tu singur, pe indelete de indatoririle tale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului respirator si digestiv, mai ales ficatul este sensibil. Adopta o dieta, odineste-te si fereste-te de oamenii care te solicita prea mult.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 21 mai 2018  Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti

Pentru ca fiecare are propria perspectiva despre lume si viata, pe masura ce trec orele zilei pot aparea discutii aprinse, contraziceri, chiar critici aspre pe teme banale. Fii prudent si orienteaza situatiile, astfel incat toata lumea sa aiba de castigat si sa se bucure de imprejurari.

 

PESTI

pesti Horoscop 21 mai 2018  Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti

Sunt momente potrivite pentru a dezbate cu membrii familiei teme domestice. Cele planuite astazi vor avea ecou multa vreme de acum incolo, astfel ca fii prudent ce propui sau ce aprobi din spusele celor dragi.

     

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!