Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 21 ianuarie 2019 – Dragoste si emotii puternice!

Horoscop – 21 ianuarie 2019 – Dragoste si emotii puternice!

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  21 ianuarie 2019  Dragoste si emotii puternice!Unde sunt lideri, sunt si oameni care trebuie condusi. Desi vi se pare ca va incadrati la cea de a doua categorie, vestea buna este ca sunteti in prima. Insa trebuie mai intai sa fiti voi convinsi de asta, ca sa creada si altii.

 

TAUR

taur Horoscop  21 ianuarie 2019  Dragoste si emotii puternice!Improvizati! Acolo unde altii cred ca nu vor razbi, voi veti reusi. Se poate intampla sa auziti de un plan de afaceri abandonat pentru ca cineva a facut o strategie gresita. Insusiti-va acel plan si dezvoltati-l!

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop  21 ianuarie 2019  Dragoste si emotii puternice!Modul vostru de a lucra poate sa nu placa unora, dar, daca pentru voi este unul eficient, n-are rost sa va luati dupa sfaturile nimanui. Scrisul va este la indemana acum si chiar nu conteaza daca scrieti de mana sau la computer.

 

RAC

rac Horoscop  21 ianuarie 2019  Dragoste si emotii puternice!Sunteti in mare forma, iar relatiile cu cei din jur sunt excelente. Abilitatile voastre se vor remarca in sectoarele comercial si financiar, care sunt foarte bine aspectate. Numai sa evitati orice fel de speculatii.

 

LEU

leu Horoscop  21 ianuarie 2019  Dragoste si emotii puternice!Sunteti cam nervosi, din care cauza va irita multe si multi in jurul vostru. Macar, fiti mai atenti fata de partenerii de viata si fata de prietenii apropiati, nu-i urgisiti aiurea! Mai spre seara, va potoliti, posibil sa primiti un dar.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  21 ianuarie 2019  Dragoste si emotii puternice!In domeniul afacerilor, sunt sanse mici de castig azi. Evident, speculatiile nici nu intra in discutie. Dar, cand n-aveti noroc de bani, iata!, aveti noroc in dragoste. Relatia de suflet va aduce satisfactii speciale.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  21 ianuarie 2019  Dragoste si emotii puternice!Nu va iese un plan, o strategie, si va simtiti dezamagiti. Chiar va ganditi daca sa mergeti mai departe sau nu. Nu va pierdeti curajul, macar pana nu aflati sigur ce pierdeti. Nu e o zi buna pentru comunicare.

 

SCORPION

scorpion Horoscop  21 ianuarie 2019  Dragoste si emotii puternice!Incepeti ziua cu oarece frustrari, din cauza amanarii unei calatorii in interes de serviciu sau pentru o suma de bani, care urma sa aiba loc peste cateva zile. Linistiti-va! Doar s-a amanat, nu s-a anulat.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  21 ianuarie 2019  Dragoste si emotii puternice!O zi minunata pentru activitati profesionale. Posibil sa primiti un bonus sau sa fiti promovati. Proiectele personale va aduc satisfactii depline. Ce mai vreti? Spre seara o sa luati si o decizie privind relatia de suflet.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  21 ianuarie 2019  Dragoste si emotii puternice!Dificultati financiare. De aceea si sunteti intr-o stare nu tocmai grozava. Nu va izolati, in nemultumirile voastre. Discutati cu cei din jur. Unde sunt mai multe creiere sunt si mai multe solutii de rezolvare.

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop  21 ianuarie 2019  Dragoste si emotii puternice!Relatia cu persoana iubita este excelenta. Suficient sa fiti numai zambet. Dar, niste greseli la serviciu s-ar putea sa va mai taie din entuziasm. O sa intalniti o persoana, care va fi importanta in viata voastra.

 

 

PESTI

pesti Horoscop  21 ianuarie 2019  Dragoste si emotii puternice!De dimineata, va bate gandul sa achizitionati ceva foarte special, care ii va face o placere deosebita persoanei iubite. La serviciu, apar evenimente neprevazute. Mai pregatiti o excursie cu familia!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!