Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 21 decembrie 2018 – Acordati prea multa importanta unor chestiuni marunte

Horoscop 21 decembrie 2018 – Acordati prea multa importanta unor chestiuni marunte

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 21 decembrie 2018  Acordati prea multa importanta unor chestiuni marunte

Acordati prea multa importanta unor chestiuni marunte si aveti tendinta sa exagerati. Incercati sa priviti totul cu mai multa detasare si sa acordati mai mult timp activitatilor relaxante, pentru ca stresul va poate afecta sanatatea. Daca aveti ocazia sa faceti o calatorie impreuna cu persoana iubita, ar fi bine sa profitati.

TAUR

taur Horoscop 21 decembrie 2018  Acordati prea multa importanta unor chestiuni marunte

Se pare ca sunteti foarte ocupat cu chestiuni profesionale sau de afaceri si aveti tendinta sa ii neglijati pe cei dragi. Starea de nervozitate v-ar putea face sa provocati o cearta cu o persoana apropiata, pornind de la simpla neintelegere. Straduiti-va sa va pastrati calmul si sa evitati discutiile pe subiecte delicate.

GEMENI

gemeni Horoscop 21 decembrie 2018  Acordati prea multa importanta unor chestiuni marunte

Este posibil sa fiti nervos fara motiv si sa aveti reactii nejustificat de dure fata de prieteni si de persoana iubita. Amanati activitatile importante in plan profesional sau in afaceri, pentru ca sansele de reusita sunt destul de mici. In relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri, incercati sa nu faceti caz din orice maruntis!

 

RAC

rac Horoscop 21 decembrie 2018  Acordati prea multa importanta unor chestiuni marunte

Vi se propune participarea intr-o afacere noua, care vi se pare interesanta si v-ar putea face sa va schimbati planurile de viitor pe termen scurt si mediu. Inainte de a incepe proiecte noi, ar fi bine sa terminati ceea ce ati inceput. Este o zi buna pentru a va ocupa de probleme sentimentale. Ascultati cu rabdare propunerile persoanei iubite si fiti intelegator! In a doua parte a zilei s-ar putea sa aveti o neintelegere cu o femeie.

 

LEU

leu Horoscop 21 decembrie 2018  Acordati prea multa importanta unor chestiuni marunte

Este posibil sa faceti o calatorie in interes personal, care va ofera ocazia sa obtineti si castiguri materiale. Aveti tendinta sa va asumati prea multe riscuri. Fiti prudent si evitati orice fel de speculatie. La nevoie, puteti sa apelati la sfaturile unei persoane cu experienta.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 21 decembrie 2018  Acordati prea multa importanta unor chestiuni marunte

Aveti posibilitatea sa faceti schimbari importante in plan social si in relatiile sentimentale. Capacitatea de comunicare este foarte buna si puteti conta pe sprijinul rudelor si al prietenilor. Desi se pare ca nu stati grozav cu banii, nu este cazul sa va ingrijorati. Perspectivele sunt incurajatoare, asa ca aveti rabdare. In plan afectiv ar trebui sa nu aveti probleme deosebite.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 21 decembrie 2018  Acordati prea multa importanta unor chestiuni marunte

Aveti tendinta de a deveni irascibil, asa ca ar fi bine sa amanati activitatile care necesita rabdare si diplomatie. In plan profesional sau in afaceri nu este momentul sa va sustineti punctul de vedere cu insistenta, pentru ca riscati sa tensionati relatiile cu colegii sau cu partenerii. Va ocupati de activitati de rutina si sa va relaxati mai mult.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 21 decembrie 2018  Acordati prea multa importanta unor chestiuni marunte

Sunteti dispus sa va asumati noi responsabilitati in viata de familie. Partenerul de viata este de acord cu initiativele dvs. si va sustine. Este posibil sa vi se propuna asocierea intr-o afacere care v-ar putea asigura un venit frumos pe termen lung. Analizati propunerea cu atentie, dar nu va grabiti sa luati o decizie azi. Relatiile parteneriale ar trebui sa fie foarte bune, cu conditia sa nu luati decizii de unul singur.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 21 decembrie 2018  Acordati prea multa importanta unor chestiuni marunte

In plan profesional sau in afaceri, superiorii sau partenerii va apreciaza pentru realizarile din ultima vreme, dar s-ar putea sa provocati invidia unor colegi. Este posibil ca relatia cu partenerul de viata sa aiba de suferit daca dedicati prea mult timp activitatii profesionale si neglijati viata de familie. Aveti o discutie sincera si incercati sa lamuriti cu calm toate neintelegerile.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 21 decembrie 2018  Acordati prea multa importanta unor chestiuni marunte

Aveti tendinta sa deveniti inflexibil si sa provocati conflicte cu cei din jur. Ar fi bine sa fiti prudent in afirmatii si sa nu va asumati responsabilitati pe care nu sunteti sigur ca le puteti onora. In a doua parte a zilei, relatia cu persoana iubita decurge foarte bine si puteti petrece impreuna momente relaxante.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 21 decembrie 2018  Acordati prea multa importanta unor chestiuni marunte

Suferiti o dezamagire care va indispune si va face sa deveniti mai retras. Incercati sa lamuriti toate problemele prin comunicare! Temperati-va orgoliul, pentru ca altfel riscati sa va indepartati de prieteni si de partenerul de viata. Dupa-amiaza s-ar putea sa aflati ca urmeaza sa primiti o suma de bani care vi se cuvine.

 

PESTI

pesti Horoscop 21 decembrie 2018  Acordati prea multa importanta unor chestiuni marunte

Se intrevad cateva drumuri scurte in interes profesional sau de afaceri, dar aveti posibilitatea sa rezolvati si cateva probleme personale. In a doua parte a zilei aveti tendinta sa deveniti irascibil si sa provocati conflicte cu cei din jur. S-ar putea ca partenerul de viata sa nu fie de acord sa cumparati un obiect de valoare.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!