Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 21 aprilie 2015 – Aliniere Soare-Chiron, ne vindecam ranile si mergem inainte cu orice pret

Horoscop – 21 aprilie 2015 – Aliniere Soare-Chiron, ne vindecam ranile si mergem inainte cu orice pret

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  21 aprilie 2015  Aliniere Soare Chiron, ne vindecam ranile si mergem inainte cu orice pretDin punct de vedere romantic, exista energii pozitive ce va deconecteaza de trecut, fara sa simtiti vreo durere sau nostalgie. Prezentul vi se pare oarecum neconfortabil, dar e vorba doar de adaptare la un viitor mai bun.

 

 

TAUR

taur Horoscop  21 aprilie 2015  Aliniere Soare Chiron, ne vindecam ranile si mergem inainte cu orice pretMici schimbari in mediul vostru, ce va confera mai multa siguranta si incredere. Un prieten vechi reapare in viata voastra prin niste imprejurari neobisnuite. Aveti ocazia sa discutati despre un proiect promitator.

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop  21 aprilie 2015  Aliniere Soare Chiron, ne vindecam ranile si mergem inainte cu orice pretMult mai calmi, mai rationali, lasati valorile sa se aprecieze. Calitatile voastre profesionale ies acum la iveala in mod natural. Aveti ocazia sa va imbunatatiti si cariera, si viata de familie, doar ascultandu-i si pe ceilalti.

 

 

RAC

rac Horoscop  21 aprilie 2015  Aliniere Soare Chiron, ne vindecam ranile si mergem inainte cu orice pretO zi foarte nimerita pentru a va duce relatia personala la un nivel superior. Va vine mult mai usor decat de obicei sa va exprimati, artistic chiar, sentimentele. Lumile parca isi deschid portile ca sa plecati in explorare.

 

 

LEU

leu Horoscop  21 aprilie 2015  Aliniere Soare Chiron, ne vindecam ranile si mergem inainte cu orice pretAveti ocazia azi sa va reparati relatiile deranjate cu prieteni si cu membri ai familiei. Intelegeti care este dinamica unei relatii puternice si faceti concesii pentru a progresa. Va exprimati minunat!

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  21 aprilie 2015  Aliniere Soare Chiron, ne vindecam ranile si mergem inainte cu orice pretDusmanii nevazuti, care actionau din umbra, ies acum la suprafata. Sortii sunt cu voi si e foarte bine ca i-ati zgandarit sa iasa. La lumina, lighioanele nu rezista, iar armele sunt la voi. Ne referim la argumente si motivatie.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  21 aprilie 2015  Aliniere Soare Chiron, ne vindecam ranile si mergem inainte cu orice pretProiectele legate de mediul casnic sunt favorizate, mai ales daca aveti si o afacere de familie. Este posibil sa descoperiti ceva pierdut, fie ceva material, valoros, fie relatii uitate, ce-si dovedesc acum importanta.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop  21 aprilie 2015  Aliniere Soare Chiron, ne vindecam ranile si mergem inainte cu orice pretSunteti inspirati si motivati sa va exprimati intr-un mod unic, ce starneste admiratia. Atrageti persoane care va apreciaza pentru unicitatea voastra, iar proiectele la care lucrati se vor bucura de sprijinul acestor persoane.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  21 aprilie 2015  Aliniere Soare Chiron, ne vindecam ranile si mergem inainte cu orice pretAcum e momentul sa va reevaluati finantele si sa eliminati cheltuielile care nu sunt necesare. Este posibil sa se iveasca o sursa nesperata de venit. Mici schimbari in viata voastra acum, ce-si vor dovedi utilitatea mai tarziu.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  21 aprilie 2015  Aliniere Soare Chiron, ne vindecam ranile si mergem inainte cu orice pretVedeti in ansamblu si asta va ajuta sa ajustati detaliile. Drept rezultat, obtineti o situatie financiara care va permite sa va ridicati nivelul de trai. Nu mult, dar cat sa va dea o stare de bine!

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop  21 aprilie 2015  Aliniere Soare Chiron, ne vindecam ranile si mergem inainte cu orice pretAveti o viziune total diferita asupra chestiunilor practice. Nu mai sunteti nascuti inaintea vremii, cum se spune despre voi, ci tocmai la vreme sa porniti un proiect care este necesar exact acum.

 

 

PESTI

pesti Horoscop  21 aprilie 2015  Aliniere Soare Chiron, ne vindecam ranile si mergem inainte cu orice pretAliniere Soare-Chiron in semnul vostru zodiacal. Talentele voastre sunt foarte vizibile acum si foarte apreciate, astfel ca va vine usor sa determinati posibili parteneri sa aiba incredere in voi. Programati intrevederi.

 
loading...
NU RATA SA CITESTI!


Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-02-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!