Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 20 noiembrie 2017 – Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita

Horoscop 20 noiembrie 2017 – Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 20 noiembrie 2017  Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita

S-ar putea sa fiti indispus si sa nu aveti chef de nimeni si de nimic. Este o zi buna pentru introspectie si pentru a analiza ce ati putea indrepta in relatiile cu cei apropiati. Aveti nevoie de momente de solitudine si meditatie, dar nu va izolati total de cei din jur. Problemele care va preocupa nu sunt chiar atat de grave cum credeti.

TAUR

taur Horoscop 20 noiembrie 2017  Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita

Nu este o zi favorabila calatoriilor, iar sansele de castiguri financiare sunt reduse. Se pare ca resimtiti o stare de inhibitie si o lipsa de sociabilitate care v-ar putea crea dificultati la locul de munca si in plan social. Relatiile sentimentale ar putea sa nu fie afectate, cu conditia sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Fiti mai comunicativ.

GEMENI

gemeni Horoscop 20 noiembrie 2017  Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita

Este posibil sa fiti putin inhibiat, motiv pentru care puteti avea dificultati de comunicare. Evitati discutiile importante la locul de munca sau in afaceti. De asemenea, nu este o zi buna pentru intruniri cu prietenii. Azi nu este recomandat sa cumparati obiecte de valoare sau sa luati decizii privind investiile.

 

 

RAC

rac Horoscop 20 noiembrie 2017  Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita

Va simtiti neglijat, sau poate ca in ultima vreme ati fost nevoit sa va ocupati numai de ceilalti si sa va neglijati propriile dorinte. Incercati sa va lamuriti ce simtiti si ce schimbari v-ati dori, dar nu luati nicio decizie! Starea depresiva pe care s-ar putea sa o resimtiti este efectul configuratiei astrale de azi si este trecatoare. Amanati activitatile dificile, care necesita atentie si concentrare.

 

LEU

leu Horoscop 20 noiembrie 2017  Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita

Nu este o zi favorabila intalnirilor si discutiilor importante, fiindca este posibil sa resimtiti o stare de inhibitie care va impiedica sa va exprimati clar. La locul de munca sau in afaceri este recomandabil sa va ocupati de activitati de rutina si sa amanati achizitiile si investitiile. Ar fi bine sa va relaxati si sa faceti planuri de viitor pentru familie.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 20 noiembrie 2017  Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita

S-ar putea sa simtiti nevoia sa schimbati ceva sau sa incepeti un proiect nou. Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si activitatilor casnice. Colegii sau partenerii de afaceri ar putea sa nu va aprecieze ideile asa cum v-ati asteptat. Nu semnati documente importante si amanati eventualele negocieri.

 

BALANTA

balanta Horoscop 20 noiembrie 2017  Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita

Se intrevad multe probleme de rezolvat, dar aveti suficienta energie pentru a duce totul la bun sfarsit. Este posibil sa intampinati dificultati de natura financiara, dar azi nu este indicat sa luati decizii in acest domeniu. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale si familiei.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 20 noiembrie 2017  Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita

La locul de munca sau in afaceri este o zi buna pentru a face o analiza a relatiilor cu colegii sau cu partenerii si pentru a incerca sa gasiti modalitati de a colabora mai placut si mai eficient. Ar fi bine sa amanati activitatile importante si sa va ocupati de chestiuni de rutina. Aveti sanse sa lamuriti o problema care v-a afectat relatia cu persoana iubita in ultima vreme.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 20 noiembrie 2017  Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita

S-ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou. Nu va pripiti, fiindca este de asteptat ca simtul practic si capacitatea de concentrare sa fie reduse. Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita si aveti sanse sa petreceti impreuna o seara romantica.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 20 noiembrie 2017  Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita

Este posibil sa nu fiti foarte comunicativ, motiv pentru care relatiile sociale si sentimentale pot avea de suferit. Aveti tendinta sa judecati cu prea multa exigenta colaborarea cu cei din jur si chiar propriile realizari. Azi este recomandabil sa nu luati decizii pe termen lung si sa nu incepeti proiecte noi.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 20 noiembrie 2017  Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita

Sunteti intr-o forma intelectuala foarte buna si puteti avea realizari frumoase la locul de munca sau in afaceri. Sunt favorizate si activitattile legate de familie si camin. Ca sa puteti duce la bun sfarsit tot ce v-ati propus pentru azi, ar fi bine sa faceti o lista de prioritati si sa va organizati riguros timpul.

 

PESTI

pesti Horoscop 20 noiembrie 2017  Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita

Simtiti nevoia sa stati de vorba cu o persoana apropiata despre problemele dvs. sentimentale. Este posibil sa va simtiti neglijat sau sa aveti impresia ca nu reusiti sa faceti fata tuturor obligatiilor pe care vi le-ati asumat atat in plan profesional cat si acasa. Meditati la problemele care va preocupa, dar nu luati decizii pe termen lung.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!