Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 20 februarie 2018 – Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun

Horoscop 20 februarie 2018 – Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 20 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun

S-ar putea sa fiti nemultumit din cauza ca trebuie sa amanati o calatorie in interes profesional sau de afaceri. Amanarea ar putea fi, de fapt, in avantajul dvs., pentru ca astazi nu sunt recomandate calatoriile lungi. Aveti ocazia sa puneti la cale o colaborare pe termen lung, din care sunt sanse sa obtineti beneficii materiale importante.

 

TAUR

taur Horoscop 20 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun

Schimbarile pe care intentionati sa le faceti in camin sunt bine primite de membrii familiei, dar tineti cont si de dorintele partenerului de viata. Este recomandat sa nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca riscati sa nu duceti la bun sfarsit niciuna dintre ele. Aveti parte de o surpriza placuta din partea unei persoane apropiate.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 20 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun

Finalizati o lucrare inceputa mai demult in casa. O persoana mai in varsta din familie ar putea fi dispusa sa va ajute financiar, dar probabil ca va incerca sa-si impuna ideile in legatura cu schimbarile pe care doriti sa le faceti. Fiti foarte diplomat pentru a evita o cearta care ar putea sa tensioneze atmosfera din familie.

 

RAC

rac Horoscop 20 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun

Aveti multe probleme de rezolvat. Menajati-va sanatatea si acordati mai mult timp odihnei. Aveti posibilitatea sa faceti anumite schimbari in camin, care ar putea contribui la imbunatatirea relatiilor cu partenerul de viata. Sunteti tentat sa cheltuiti o suma destul de mare.

 

 

LEU

leu Horoscop 20 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun

Este o zi buna pentru a va ocupa de rezolvarea unei probleme financiare mai vechi. Daca vi se propune o colaborare, ar fi bine sa nu o refuzati, pentru ca ar putea determina o schimbare in bine in viata dvs. N-ar strica sa va consultati cu partenerul de viata.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 20 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun

Se anunta o zi destul de incarcata, asa ca ar fi bine sa va organizati cat mai riguros. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute. Nu este exclus sa va schimbati programul in ultimul moment, pentru a va ocupa de o problema urgenta a unui partener de afaceri.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 20 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun

 

Este momentul sa va concentrati atentia asupra problemelor din camin. Va puteti baza pe intuitie, dar tineti cont si de dorintele partenerului de viata. Dupa-amiaza, o ruda v-ar putea cere ajutorul intr-o chestiune financiara.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 20 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun

S-ar putea ivi ocazia sa rezolvati o problema financiara care va preocupa de mai mult timp. Vi se propune o afacere care se anunta profitabila pe termen lung. Evitati speculatiile de orice fel.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 20 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun

Aveti ocazia sa puneti in practica planurile pe care vi le-ati facut in legatura cu o afacere. Relatiile cu prietenii ar trebui sa fie foarte bune. Dorinta dvs. de libertate ar putea genera tensiuni in familie. Fiti diplomat si nu refuzati comunicarea cu membrii familiei.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 20 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun

Aveti tendinta sa va ocupati de mai multe proiecte in paralel. Inainte de a incepe ceva nou, ar fi bine sa finalizati o parte dintre lucrarile deja incepute. Pentru a realiza ceea ce v-ati propus, este necesar sa fiti inventiv si perseverent. Se pare ca traversati o perioada de instabilitate financiara. Aveti rabdare si nu va lasati tentat de castiguri usoare si speculatii.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 20 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun

Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun pentru a demara noi activitati. Azi sunt favorizate si planurile de viitor in ceea ce priveste locuinta. Dificultatile cu care va confruntati in aceasta perioada sunt trecatoare. Fiti mai optimist.

 

PESTI

pesti Horoscop 20 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun

Creativitatea ar trebui sa fie la cote inalte si va poate ajuta sa rezolvati probleme dificile intr-un mod ingenios. Tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta. Relatiile sentimentale parcurg o perioada favorabila. Atentie la tendinta de a-i face reprosuri nemeritate persoanei iubite!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!